icon

Ako nájsť dostupný podnájom pre matku so synom?

Včera o 18:32

Ahojte,som so 14-ročným synom sama a byt,v ktorom bývame bude majiteľ prerábať,kedže mám zmluvu do konca júla už sa snažím v predstihu niečo hľadať...dá sa vôbec nájsť prenájom aj 1-izbového bytu do 550€?,ideálne v Karlovke,kedže syn tu ešte chodí do školy...prosím poradte nejaké stránky kde hľadať okrem soc.sietí..mám pocit,že už som prešla všetko ale tie sumy prenájmov sú dosť vysoké.

anonym_b59bd7
Včera o 18:43

@anonym_autor sice ti nepomozem ale ak natrafis na takych ako my tak najdes.My prenajimame za 400 eur s energiami, len preto aby nechatral a niekto tam bol.Okres GA.Mozno sa zastasti, ja som vtedy nasla najomnika na bazosi, teda on tam nasiel nas byt.Trojizbovy, skus aj cez bazos.

autor
Včera o 19:32
@anonym_b59bd7

@anonym_autor sice ti nepomozem ale ak natrafis na takych ako my tak najdes.My prenajimame za 400 eur s energiami, len preto aby nechatral a niekto tam bol.Okres GA.Mozno sa zastasti, ja som vtedy nasla najomnika na bazosi, teda on tam nasiel nas byt.Trojizbovy, skus aj cez bazos.

@anonym_b59bd7 bazar pozerám,ďakujem😊tak to mal naozaj šťastie,obávam sa ale,že v rámci BA to asi reálne nebude,aj keď niesom náročná a vôbec by mi neprekážal aj pôvodný stav.