Ako nájsť novú lásku po rozvode okolo štyridsiatky?
6. feb 2025
Ahojte, tému zakladám na povzbudenie mojej kamarátky, má 37, rozvádza sa, 2 deti pod 10rokov. Samozrejme, teraz nehľadá vzťah, ale ako väčšina žien, je tam túžba v budúcnosti mať milujúceho partnera, ktorý prijme aj deti. Stále má však obavy, že v jej veku s 2 deťmi už ju nikto nebude chcieť.... Pritom je stihla, inteligentná, milá baba. Tak sa podeľte o svoje príbehy, ako ste našli partnera po rozvode okolo 40tky s deťmi, s ktorým ste dlhodobo šťastní a ľúbi vaše deti ako svoje. Ďakujem 🙂
Vela ludi v mojom okoli si tak naslo partnera.
Aj moja mamina si nasla partnera, keď mala dve decka. Neboj sa existujú aj normálni muži
Cau, nech mi napise 😄

Ja mam 40, dve deti (12 a 8r.). Po rozvode som bola vyše 2 roky sama. Dávala som sa dokopy po rozvode, plus som prerabala dom. Nemala som na nič čas ale po čase mi začalo byť smutno samej a tak som dala pokec s kamoškou, že mi chýba partnerský život. Hneď sa toho chytila, povedala to jej kolegovi, ten mi napísal a tento rok to budú 3 roky co sme spolu 😊 tuk tuk tuk zaklopem si, taky uzasny vztah som nikdy nemala 🙏 deti berie ako svoje a ma s nimi výborný vzťah. Držím jej packy a odkazujem ze vek nič neznamená. Zaľúbiť sa a žiť v usporiadanom vzťahu sa da aj vo vyššom veku