icon

Ako nájsť novú lásku po rozvode okolo štyridsiatky?

6. feb 2025

Ahojte, tému zakladám na povzbudenie mojej kamarátky, má 37, rozvádza sa, 2 deti pod 10rokov. Samozrejme, teraz nehľadá vzťah, ale ako väčšina žien, je tam túžba v budúcnosti mať milujúceho partnera, ktorý prijme aj deti. Stále má však obavy, že v jej veku s 2 deťmi už ju nikto nebude chcieť.... Pritom je stihla, inteligentná, milá baba. Tak sa podeľte o svoje príbehy, ako ste našli partnera po rozvode okolo 40tky s deťmi, s ktorým ste dlhodobo šťastní a ľúbi vaše deti ako svoje. Ďakujem 🙂

nellyuana
6. feb 2025

Ja mam 40, dve deti (12 a 8r.). Po rozvode som bola vyše 2 roky sama. Dávala som sa dokopy po rozvode, plus som prerabala dom. Nemala som na nič čas ale po čase mi začalo byť smutno samej a tak som dala pokec s kamoškou, že mi chýba partnerský život. Hneď sa toho chytila, povedala to jej kolegovi, ten mi napísal a tento rok to budú 3 roky co sme spolu 😊 tuk tuk tuk zaklopem si, taky uzasny vztah som nikdy nemala 🙏 deti berie ako svoje a ma s nimi výborný vzťah. Držím jej packy a odkazujem ze vek nič neznamená. Zaľúbiť sa a žiť v usporiadanom vzťahu sa da aj vo vyššom veku

domkakvet
7. feb 2025

Vela ludi v mojom okoli si tak naslo partnera.

nelka93
7. feb 2025

Aj moja mamina si nasla partnera, keď mala dve decka. Neboj sa existujú aj normálni muži

lukas8877
25. feb 2025

Cau, nech mi napise 😄