icon

Ako nezatrpknúť po rane v živote?

5. okt 2025

Ako? Ako zit dalej a zabudnut
Ano, z dietata sa tesim, milujem ho, staram sa nadovsetko, venujem sa sebe, zacinam znova pracovat, dieta v skolke ale ako ist dalej?
Kazdy den vstat a snazit sa?
Ano citim sa ublizene, naozaj to, ze nas opustil bola najvacsia rana mojho doterajsieho zivota, citim sa potupene..
Ako nezatrpknut? Ako neustale len ist dalej a dalej a dufat, ze sa najde niekto kto nas bude naozaj milovat?
Ano mam skvele dieta, skvelu rodinu, mam kde byvat, mam pracu, financne mame tak primerane,mame co potrebujeme ale co ked chcem od zivota viac? Co ked mi toto vsetko jednoducho nestaci?
Vecer , v noci, ked dieta spi ta samota je doslova ohlusujuca a velmi boli
A nie nehladam aktivne nikoho, preslo uz njake obdobie odkedy sme ostali osamote a nemala som nikoho ani som s nikym v kontakte nebola, clovek by tak chcel ale realne po vsetkom co som si musela zazit, po tom prisernom sklamani by som dalsie uz naozaj nezvladla.. a je tu dieta, nechcem aby si na niekojo zvyklo a zrazu by tu ten clovek nebol ( na otca si dieta nezvyklo kedze odisiel tesne po porode a kontakt je velmi sporadicky, uz ma inu rodinu, my niesme nic)
Niektore dni su lepsie, niektore horsie, niektore otrasne, mam sa naucit zit sama? Ci stale dufat, ze niekto tam hore na mna este nezabudol a aj mne sa ujde kusok stastia?
Citim sa zlomena ako zena..
Bojim sa buducnosti..

Strana
z2
anonym_7afc16
5. okt 2025

@anonym_autor 🫂💙🌻je veľa žien, ktoré sú na tom aj horšie. A aj muži sa iste nájdu. Život ide ďalej. Skús si povedať, že OK, budeme teraz rodina len ja s mojím dieťaťom a raz možno stretnete niekoho sympatického. Najskôr vtedy, keď sa tvoje rany aspoň ako-tak zahoja.

efka77
5. okt 2025

To ako sa citis je v poriadku. Necakaj ze po tom co si milovala a dala zo seba vsetko najlepsie,po tom co si dala vsetko do budovania vztahu sa otrasies zo dna na den. Bude to chvilu trvat. Chce to cas,tak si ho dopraj.
Snaz sa tesit z dennych malickosti,bud vdacna za to co mas. V tom je radost zivota. Nejde o velke zazraky,z malickosti sa sklada stastie. A ty mas tak vela!!!
Viem,je to tazke ale zameraj sa na kazdy jeden den. A zrazu pride den ze budes vsetko vidiet inak. A urcite casom aj stretnes niekoho koho pritomnost ta velmi tesi.....drzim place

autor
5. okt 2025
@anonym_7afc16

@anonym_autor 🫂💙🌻je veľa žien, ktoré sú na tom aj horšie. A aj muži sa iste nájdu. Život ide ďalej. Skús si povedať, že OK, budeme teraz rodina len ja s mojím dieťaťom a raz možno stretnete niekoho sympatického. Najskôr vtedy, keď sa tvoje rany aspoň ako-tak zahoja.

@anonym_7afc16 ja povazujem seba a dieta za rodinu ale vo vnutri proste to nedavam
Neviem si povedat a kaslat na to ideme dalej neriesim nic
Neviem to, naozaj som zlomena vo vnutri
Tesim sa aj z toho co mala co mam, z malickosti, z jednoduchych veci ale je toho na mna prilis

autor
5. okt 2025
@efka77

To ako sa citis je v poriadku. Necakaj ze po tom co si milovala a dala zo seba vsetko najlepsie,po tom co si dala vsetko do budovania vztahu sa otrasies zo dna na den. Bude to chvilu trvat. Chce to cas,tak si ho dopraj.
Snaz sa tesit z dennych malickosti,bud vdacna za to co mas. V tom je radost zivota. Nejde o velke zazraky,z malickosti sa sklada stastie. A ty mas tak vela!!!
Viem,je to tazke ale zameraj sa na kazdy jeden den. A zrazu pride den ze budes vsetko vidiet inak. A urcite casom aj stretnes niekoho koho pritomnost ta velmi tesi.....drzim place

@efka77 dakujem za slova

telefon00
5. okt 2025

Neboj sa, bude dobre 💪. Viem veľmi dobre čo zažívaš a je to ťažké. Len hlavu hore...

anonym_1953f7
5. okt 2025

@anonym_autor prepáč, ale máš niekoľkonásobne viac ako som mala ja pri 3,5 ročnom dieťati. Neuvažovala si o nejakej terapii?

sissy27
5. okt 2025

@anonym_autor tvoje stastie ale nestoji na tom, ci mas alebo nemas partnera. Tu viac ako kedykolvek inokedy plati, ze kazdy sme si strojcom svojho stastia. Ty si sa rozhodla byt nestastna, lebo nemas chlapa, ale zaroven nie si v tomto smere nijako aktivna. A prepac za uprimnost, ale lutostive kopky nestastia pritahuju vzdy len magorov a psychopatov.
A ano, viem co to je byt single mama a ublizena…

anonym_fc83f4
5. okt 2025

Ahoj, sucitim, casto je zivot nevyspytatelny, viem, ze ti to asi nepomoze, ale ja som zistila, ze som vlastne nevedela s kym som zila 20 rokov, nahoda ako svina a na svoje narodeniny som zistila, ze muz ma online podvadzal skoro rok, tych zien bolo velmi vela a hnusne konverzacie a sex online,v case ked som prisla o pracu, mala zdravotne problemy, bola po interupcii, cize bez penazi, totalna zrada od milovaneho cloveka, siahla som si na zivot, nie preto, ze by som sa chcela zabit, ale moja bolest bola tak obrovska, ze som nezvladla ju niest. Ide zima, nemozem skoncit na ulici, muz to chce zachranit, ja len kazdy den placem, nespim, mam strasne depresie a uzkosti, dostala som zo stresu zapal, zistili mi cysty a to som nikdy netrpela na zenske problemy. Kazdy den otvorim oci je mi zle, ze musim prezit dalsi den a mam pocit, ze zivot sa precenuje. Neviem kde najst silu, ako rychlo najst novu pracu a na vsetko zabudnut. Zrada boli a velmi, ale aspon nemusis riesit existencne zalezitosti, mas to cerstve a prajem ti nech najdes muza, ktory ta bude milovat

sevrin
5. okt 2025

Hej, muži vedia byť hajzli, otázne je, prečo to vlastne robia.

anonym_94a10d
5. okt 2025

@anonym_autor nie som šťastná, lebo nemám chlapa. HM, s takýmto zmýšľaním asi ani nebudeš. Čo takto, som šťastná, aj bez chlapa. Môj život ma teší a napĺňa aj bez chlapa. Chlap nie je meritkom môjho naplnenia a šťastia. Mám viac ako 3/4 sveta. Mám zdravie, schopnosť tešiť sa zo života a dieťa. Nie som predsa sama.

autor
5. okt 2025
@telefon00

Neboj sa, bude dobre 💪. Viem veľmi dobre čo zažívaš a je to ťažké. Len hlavu hore...

@telefon00 neustale dookola pocuvat ako bude dobre , hlavu hore, mas dieta tes sa z neho, niesi prva ani posledna mi naozaj nepridavaju k spokojnosti

autor
5. okt 2025
@anonym_1953f7

@anonym_autor prepáč, ale máš niekoľkonásobne viac ako som mala ja pri 3,5 ročnom dieťati. Neuvažovala si o nejakej terapii?

@anonym_1953f7 dakujem, chodim

autor
5. okt 2025
@anonym_fc83f4

Ahoj, sucitim, casto je zivot nevyspytatelny, viem, ze ti to asi nepomoze, ale ja som zistila, ze som vlastne nevedela s kym som zila 20 rokov, nahoda ako svina a na svoje narodeniny som zistila, ze muz ma online podvadzal skoro rok, tych zien bolo velmi vela a hnusne konverzacie a sex online,v case ked som prisla o pracu, mala zdravotne problemy, bola po interupcii, cize bez penazi, totalna zrada od milovaneho cloveka, siahla som si na zivot, nie preto, ze by som sa chcela zabit, ale moja bolest bola tak obrovska, ze som nezvladla ju niest. Ide zima, nemozem skoncit na ulici, muz to chce zachranit, ja len kazdy den placem, nespim, mam strasne depresie a uzkosti, dostala som zo stresu zapal, zistili mi cysty a to som nikdy netrpela na zenske problemy. Kazdy den otvorim oci je mi zle, ze musim prezit dalsi den a mam pocit, ze zivot sa precenuje. Neviem kde najst silu, ako rychlo najst novu pracu a na vsetko zabudnut. Zrada boli a velmi, ale aspon nemusis riesit existencne zalezitosti, mas to cerstve a prajem ti nech najdes muza, ktory ta bude milovat

@anonym_fc83f4 to mi je luto
Nieje to cerstve, presiel uz nejaky cas bohuzial dole ma dala info, ze ma inu rodinu

autor
5. okt 2025
@sevrin

Hej, muži vedia byť hajzli, otázne je, prečo to vlastne robia.

@sevrin mam pocit, ze som tolke roky zila s inym clovek a co vidim dnes je niekto iny, cudzi

anonym_fc83f4
5. okt 2025
@anonym_autor

Nieje to cerstve, presiel uz nejaky cas bohuzial dole ma dala info, ze ma inu rodinu

@anonym_autor jasne, ze to boli, ked tu rodinu mal tvorit s tebou, mas pravo sa tak citit, ale myslim, ze to zvladnes, proste nebol ten pravy, musime tak brat, ze nam dali deti, ktore su jedinecne, tak aspon na nieco boli dobri

autor
5. okt 2025
@anonym_94a10d

@anonym_autor nie som šťastná, lebo nemám chlapa. HM, s takýmto zmýšľaním asi ani nebudeš. Čo takto, som šťastná, aj bez chlapa. Môj život ma teší a napĺňa aj bez chlapa. Chlap nie je meritkom môjho naplnenia a šťastia. Mám viac ako 3/4 sveta. Mám zdravie, schopnosť tešiť sa zo života a dieťa. Nie som predsa sama.

@anonym_94a10d boli ma predstava, ze niesme rodina
Ze som dala zo seba co som vedela a jemu to nestacilo, potom co mozem este urobit aby sa to neopakovalo?
Ja nechcem byt sama

autor
5. okt 2025
@anonym_fc83f4

@anonym_autor jasne, ze to boli, ked tu rodinu mal tvorit s tebou, mas pravo sa tak citit, ale myslim, ze to zvladnes, proste nebol ten pravy, musime tak brat, ze nam dali deti, ktore su jedinecne, tak aspon na nieco boli dobri

@anonym_fc83f4 to mi nestaci
Ja svoje dieta milujem nadovsetko, je to to jedine co mi ostalo, jedine preco rano vstavam a fungujem
Ale proste toto som od zivota nechcela

anonym_fc83f4
5. okt 2025
@anonym_autor

@sevrin mam pocit, ze som tolke roky zila s inym clovek a co vidim dnes je niekto iny, cudzi

@anonym_autor - toto je najhorsie, tiez na nho pozeram a neviem kto to vlastne je? mala som milujuceho muza a behom jednej sekundy ako som prisla na to ake zverstva robil ostal len šok, zrada, sklamanie a neskutocna bolest, tiez mi mozog neberie ako sa dokazde takto clovek pretvarovat

anonym_fc83f4
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fc83f4 to mi nestaci
Ja svoje dieta milujem nadovsetko, je to to jedine co mi ostalo, jedine preco rano vstavam a fungujem
Ale proste toto som od zivota nechcela

@anonym_autor ja viem, ja som po zrade ani nie mesiac a toto som si nezasluzila tiez

autor
5. okt 2025
@anonym_fc83f4

@anonym_autor - toto je najhorsie, tiez na nho pozeram a neviem kto to vlastne je? mala som milujuceho muza a behom jednej sekundy ako som prisla na to ake zverstva robil ostal len šok, zrada, sklamanie a neskutocna bolest, tiez mi mozog neberie ako sa dokazde takto clovek pretvarovat

@anonym_fc83f4 nerozumiem , proste neviem sa cez to preniest
Mam strasny pocit zrady, potupy, ako keby som bola pokazena a dieta tiez tak dovi jeden den je s nami na druhy den a zrazu nova rodina, ideal a ja s dietatom? Dieta nevnima co sa deje, ja prezivam, snazim sa a nevidim svetlo na konci tunela
Vecer a v noci ta samota a to ticho ma doslova zabijaju

anonym_0e042d
5. okt 2025

Nauč sa byť sama, o pár rokov si poďakuješ🌸 nakoniec možno zistíš že chlapa nielenže nepotrebuješ ale už ani nechceš pretože nemá čím vyplniť tvoj už tak plný a pestrý život. 🩷 Ten kľud pokoj sloboda sama sebe paňou., teraz to nevidíš... Som sama 7 rokov a nikdy som nebola šťastnejšia

anonym_94a620
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_fc83f4 nerozumiem , proste neviem sa cez to preniest
Mam strasny pocit zrady, potupy, ako keby som bola pokazena a dieta tiez tak dovi jeden den je s nami na druhy den a zrazu nova rodina, ideal a ja s dietatom? Dieta nevnima co sa deje, ja prezivam, snazim sa a nevidim svetlo na konci tunela
Vecer a v noci ta samota a to ticho ma doslova zabijaju

@anonym_autor co to bolo za exemplar, ktory ti zlomil 💔a rozvratil buducnost, plati aspon alimenty, alebo aj v tom je chrapun,vobec sa k malemu nehlasi a jeho rodina? Babka, dedko, tety... ani obraz, ani zvuk? Mala si holt smolu, aj horsie sa stava, musis byt radostna, aj ked je to tak smutne...

domculik
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Skus sa dat dokopy s nejakou mamickou zo skolky, susedou, kolegynou, prip. s nejakym turistickym zdruzenim v okoli a skuste sa dat na turistiku. Spoznas kopec novych ludi, odreagujes sa, prides na ine myslienky. Pomoze to telu aj duchu. Na terapie chodis, co je zaklad. Viem, ze je to tazke, ale chce to cas 🍀.

minenkaa
5. okt 2025

Treba sa naučiť ,že tvoje šťastie je len a len v tvojich rukách a nik iný naň nemá dosah

autor
5. okt 2025
@anonym_0e042d

Nauč sa byť sama, o pár rokov si poďakuješ🌸 nakoniec možno zistíš že chlapa nielenže nepotrebuješ ale už ani nechceš pretože nemá čím vyplniť tvoj už tak plný a pestrý život. 🩷 Ten kľud pokoj sloboda sama sebe paňou., teraz to nevidíš... Som sama 7 rokov a nikdy som nebola šťastnejšia

@anonym_0e042d nechcem byt sama,l

autor
5. okt 2025
@domculik

@anonym_autor Skus sa dat dokopy s nejakou mamickou zo skolky, susedou, kolegynou, prip. s nejakym turistickym zdruzenim v okoli a skuste sa dat na turistiku. Spoznas kopec novych ludi, odreagujes sa, prides na ine myslienky. Pomoze to telu aj duchu. Na terapie chodis, co je zaklad. Viem, ze je to tazke, ale chce to cas 🍀.

@domculik na toto nemam cas

autor
5. okt 2025
@minenkaa

Treba sa naučiť ,že tvoje šťastie je len a len v tvojich rukách a nik iný naň nemá dosah

@minenkaa prepac som rodinnej zalozeny typ jednoducho nechcem byt sama

minenkaa
5. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa prepac som rodinnej zalozeny typ jednoducho nechcem byt sama

@anonym_autor kto tu píše o tom byt sama,píšem,že tvoje šťastie je v tvojich rukách,mysli,že mať muza, rovná sa šťastie ?To ta asi ešte nikto roky nebil a neznasilnoval

autor
5. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor kto tu píše o tom byt sama,píšem,že tvoje šťastie je v tvojich rukách,mysli,že mať muza, rovná sa šťastie ?To ta asi ešte nikto roky nebil a neznasilnoval

@minenkaa bohuzial pre mna je rodina dvaja a dieta/deti
Nie jednorodic, ktory ma vsetko na hlave, seba aj dieta

telefon00
5. okt 2025
@anonym_autor

@telefon00 neustale dookola pocuvat ako bude dobre , hlavu hore, mas dieta tes sa z neho, niesi prva ani posledna mi naozaj nepridavaju k spokojnosti

@anonym_autor koľko času si už sama?? Ono to dakto tak funguje, že sa treba preliečiť. Bol som v podobnej situácii a každý čo mi vravel že to chce len čas, mal pravdu. Žiaľ niekto sa dá do poriadku o mesiac a iný o rok či dva... zatiaľ sa musíš naučiť byť sama. Vyhladavaj sspoločnosť a časom niekto príde. Držím.ti palce.

Strana
z2