Ako prekonať pocit samoty po rozvode?
Som rozvedená mamina 3 detí. Bývalý manžel od nás odišiel ked mal najmenší 3 roky.
Verím, že to najťažšie obdobie mám za sebou. V podstate zvládam skoro všetko sama, až na svoj súkromný život, na ktorý niet priestoru. Som spokojná, no veľmi mi chýba partner.
Ako to prekonávate vy?
Damy ,(budem pisat bez diakritiky) mam dojem ze je tu akokeby zopar chlapov ktori sa mozno zaregistrovali pod pseudomenom nejakej zeny. Neviem preco mam taky pocit,ale podla niektorych reakcii mi to tak pripada...Ale to je jedno. Mne ide skor o nieco insieho . Nie je pravdou ,ze o muza sa treba starat inak utecie...
Chceme sa starat o partnerky ,avsak ano, musi ponuknut aj sama nieco (nemyslim iba spinavy riad 🙂 ). Musi sa aj ona o neho zaujimat nie iba o deti sa starat alebo do prace chodit.Neberte ma zasa doslovne, iba davam realne priklady a tych je samozrejme viac. Jdoducho musi mat pocit ze je ziadany 🙂
Isteze,kazdemu urcite dobre padne ked sa k nemu pritulite,poviete mu ze ho milujete,urobite mu veceru a pod. Pohladkate ho tam kde je najhrubsi (mam na mysli brusko-dobre?) A verte mi,je mala pravdepodobnost ze vam potom utecie (az na par vynimiek)
Pozn.mozete mu aj pivko otvorit,aspon ho budete mat taku hodinku doma... /srandujem 😉 /
Taky chlap ak ma vsetkych pokope -nemam na mysli deti, urcite vas bude nosit na rukach !
Ja mam napriklad za sebou 20 rocny vztah.Ex sa rozhodla, ze uz stacilo a preskocila na ineho. No nech si ide. Isteze som to iba tak s lahkostou nebral, ale stalo sa. Rozvodovost dnes je na vzostupe tak preco neist s dobou...ze? 😠
My,chlapi nehladame iba na sex partnerku ! Je to mytus! Nepotrebujeme ani to,aby ste sa o nas starali ako mamicky .Tuzime po zene ktora s nami bude zdielat nielen svoje radosti ale aj starosti.
Nie vsetci hladaju mladsie aj ked maju napr.50. Ked na mladsiu natrafime, ok. Ale za kazdu cenu,to zasa nie. Co sa tyka detí ,normalnemu chlapovi nevadi ze mate deti (aj keby boli 3). Samozrejme zalezi na tom,ci chce mat aj on este vlastne deti. Ale to je uz o niecom inom. Vobec nevadi ani to,ze s nim nebudete chodit na pivo a urcite slusny chlap taku ani nehlada ako tu jedna dama spominala. Preco by to tak malo byt? Nie je nad realitu, kedy na neho caka partnerka doma s pocitom,že sa naozaj na neho tesi a kludne mozete potom aj na nejaku tu veceru zbehnut .
Nebudem sa tu zbytocne rozpisovat ako to ma v partnerstve fungovat .Aj tak ma kazdy/a svoje priority a tuzby. Iba spomeniem autorku temy zabkagabka1, ze tak ako ona ,tak aj muzi hladaju tu "vyvolenu" a verte mi, maju co robit aby ju nasli. Na zoznamkach je to otras, priznavam.Osobne som sa tam uz vymazal. Idem radsej lovit asi do terenu avsak toho casu az tak vela nemam. Takze uvidim.
apropo aby som nezabudol par slov k teme:
Ano, samota...je to svinsky pocit...suhlasim! Poznaaam 🙂))))))
Neexistuje na to univerzalny navod ale vydrzte ,bude ako este nebolo. A ja verim ze bude lepsie.
Tak sa drzte a prajem vsetko dobre!
@heleninamama Mam50 a nesuhlasim s tebou a mam aj kolegov okolo mojho veku..Nie je to tak ako pises ze 48rocna je stara a pod... ! Prestante baby s tou starobou to prehanat ! Z daleka to tak nie je . Viem ze zeny casto riesia vek uz aj pred 40tkou ze uz su zrele "babky" a depky su na svete ale to mate iba vy tak nastavene v hlavickach ! 😅
Takze klud !😎

@katkati ver tomu ze su taky muzi. Co ja by som dal za normalnu zenu a normalny zivot