Ako prekonať ťažké obdobie po rozchode?
Ahojte mamičky. Nedá mi to musím napísať. Ako ste zvládli to najťažšie obdobie po rozchode, keď ste mali malé dieťa? Je mi strašne ťažko, mám úzkosti keď vidím krásne rodinky držiace sa za ruku a ja sama s malým 5 mesačným bábom. Od partnera som odišla pretože nemal úctu, nechcel byť už viac s nami. Rodina a kamošky sú fajn, lenže cez týždeň som furt sama. Chcela by som vedieť, čo Vám pomohlo prekonať toto hrozné obdobie? Syn ma drží nad vodou samozrejme 🙏
@ninuska36 krok za krokom.Nebudes sama celý život.Musis byť na seba pyšná za každý deň ako zvládneš.Tie šťastné rodinky majú tiež svoje problemy
Na mňa sa muž vykašľal kvôli nejakej pras.. kur... V 20tt s dvojickami , stále mi je doplacu keď vidím na prechádzke maminku z kočíkom ktoré sprevádza otecko a drží ju za ruku. Veľmi sa cítim poníženie ale stále myslím na to že vďaka tomu blbcovy mi v živote ostali dvaja úchvatný chalani pre ktorých som najviac na svete tak sa na svet usmievam už kvôli nim a potom sa večer sama vyplacem
tie krasne rodinky drziace sa za ruky v sukromy vobec nemusia byt take krasne a aj oni maju problemy a ozno aj vacsie ako tie tvoje .. cas - to je jedine kto ti co moze poradit ... sustred sa na seba a deti a nie cudzich ludi v parkoch
tie krasne rodinky drziace sa za ruky v sukromy vobec nemusia byt take krasne a aj oni maju problemy a ozno aj vacsie ako tie tvoje .. cas - to je jedine kto ti co moze poradit ... sustred sa na seba a deti a nie cudzich ludi v parkoch
@ukgirls presne. Neporovnavaj sa s inymi, ale sama so sebou aky progres si spravila zo dna na den. Odporucam si najst kamosky na ibrisku, v detskych centrach, hrajkarnach. Vela pomoze ked bude starsie a aj skolka. Hlava hore! Lepsie sama, ako s muzom, s ktorym si nerozumies.
Chybu v nazve temy teraz nikto neopravi?
Na mňa sa muž vykašľal kvôli nejakej pras.. kur... V 20tt s dvojickami , stále mi je doplacu keď vidím na prechádzke maminku z kočíkom ktoré sprevádza otecko a drží ju za ruku. Veľmi sa cítim poníženie ale stále myslím na to že vďaka tomu blbcovy mi v živote ostali dvaja úchvatný chalani pre ktorých som najviac na svete tak sa na svet usmievam už kvôli nim a potom sa večer sama vyplacem
@anonym_090fc1 oh ako zvládaš sama dvojky :( odkiaľ si
@anonym_090fc1 oh ako zvládaš sama dvojky :( odkiaľ si
@slavka1988 zatiaľ dobre mamka vraví že by neverila že deti môžu byť takto dobre horšie bude o rok keď sa budem chcieť vrátiť do práce tu mám v ba ale byť patril muzovy takže nech bola ako dobrá budem si musieť nájsť niečo iné našťastie som mala tiež vlastné bývanie a predchádzajúca práca má veľmi naučila zvládať stres pomocou športu takže denne naložíme deti do cyklivozika a dáme 3-10km beh alebo ideme na turu všade tam kam sa cyklovozikom dostaneme ☺️😎, našťastie v tom sedia radi a majú radi prírodu takže pár hodín potichu obdivujú. No mrzí ma to ake sú deti dobrucke ze by si zaslúžili komplet rodinu a to im neviem dať to jediné má na Tom všetkom mrzí
@slavka1988 zatiaľ dobre mamka vraví že by neverila že deti môžu byť takto dobre horšie bude o rok keď sa budem chcieť vrátiť do práce tu mám v ba ale byť patril muzovy takže nech bola ako dobrá budem si musieť nájsť niečo iné našťastie som mala tiež vlastné bývanie a predchádzajúca práca má veľmi naučila zvládať stres pomocou športu takže denne naložíme deti do cyklivozika a dáme 3-10km beh alebo ideme na turu všade tam kam sa cyklovozikom dostaneme ☺️😎, našťastie v tom sedia radi a majú radi prírodu takže pár hodín potichu obdivujú. No mrzí ma to ake sú deti dobrucke ze by si zaslúžili komplet rodinu a to im neviem dať to jediné má na Tom všetkom mrzí
@anonym_090fc1 si úžasná zena a klobúk dole pred tebou 🙂 a nebojsa teraz ani v škôlke ani v škole to už nie je ako kedysi ozaj je veľa slobodných rozvedených a ja som si našla dobrého muža aj s dvoma detičkami🙂
@anonym_090fc1 tak toto je brutal
Sama som jednorodic, bio otec mojho dietata nas opustil ked malo dieta 7mes, po rokoch partnerstva a vytuzenom dietati mi povedal, ze si rodicovstvo predstavoval inak a ze je to velka zmena a on to nechce a chce si zit zivot ako predtym
@anonym_090fc1 skladam ti klobuk ako jednorodic a drzim palce

@ninuska36 ostala som sama na dve deti (ovdovela som )co mi pomohlo? Cas?venovanie deťom a neskôr nová láska ale 8 rokov som bola sama