Ako sa vyrovnať s egoistickým manželom po rozvode?
Ahojte
Zila som v manzelstve s egoistom, nasiel si milenku, odisiel. Mame dve male deti, ns ktore sa vykaslal, chodi za nimi 1krat do tyzdna na 1,5hod, pritom mu cesta teva 10min, vraj nebude s nimi zabijat vecer a pri rozvode chxe docielit, aby chodil za nimi raz za mesiac. Vraj maju mamu, peniaze posiela, tak sa mam starat.
Ako moze mat takyto clovek niekoho rad, ak mu nezalezi na vlastnych detoch? Ze on si nastavuje novy zivot a podla neho je to vsetko uplne v poriadku. Samej sa mi s tym tazko vyrovnava, detom nerozpravam o nom nic zle, len mi ide puknut srdce, ked sa dvojrocna dcerka pyta , kedy tata pride a vzdy bezi a objima ho , ked ho vidi a pritom on na ne kasle :((
Ja by som bola rada že vypadol a že nechce byť s.detmi.su muži čo robia naschvál naprotiven a problémy chcú striedavu starostlivosť len aby ublížili žene ty buď ešte rada že je to takto kašli na neho peniaze posiela si z tých stastnejsich
😪 hnusne hovädo.
Ked sa vytrdká a prídu po "medovych" týždňoch aj problémy tak dolezie. Teraz rozmýšľa penisom.
Nechápem a nikdy nepochopím ako môže niekto takto pristúpiť k svojim deťom. Ľudia si prestanú rozumieť pre rôzne veci l, či sex, nezhody v domácnosti atď, ale aby som si odcudzil deti to....
Normálne vidím tie detičky akonsa ta ro pýtajú... A je mi smutno aj za teba..
To ze to tak lym deťom ani nevysvetlis aké to je...
Taky príbeh poznám z rodiny. Dievčatko malo 4 roky keď otec odišiel od nej. Smutné. A dodnes nemá snahu. Ríši vlastnú existenciu a už ma 3 frajerku. Ani jedna s ním časom nevydržala. Len on a futbal a životy.
Držím ti palce, ber ich čo najviac vonku, k rodine, ku kamoške co ma tiež malé deti atď.. známa to riešila tak ze deťom klamala ze otec je v oraci a na služobné ale to tiež nebolo dobre lebo to tak riešila roky. Príde deň keď im to budeš musieť vysvetliť. Ze otec odišiel ze ste si nerozumeli a tatik už býva inde. Uvedomili nejaký príklad ak máš v blízkosti ze ako napríklad Anička a Janík, aj ich ocki s nimi nebýva.
Držím ti palce musíš byť silná aj pres seba aj pre nich
Kamarátke to isté, nasiel si 23ročnú milenku v robote, nechal dve malé deti, o deti nezáujem. Ani nebol schopný priznať, že rozvod je pre druhu osobu, klamal, zatĺkal a z ničoho nič sa odsťahoval. O deti nezáujem, ešte chce znížiť výživné. Od piatka poobedia do nedele večer každý druhý víkend, inak úplný nezáujem.
Ako už bolo písané buď rada,že máš pokoj ,len nechapem tomu čo si napisala,ako môže mať niekoho rad,keď na vlastných detoch mu nezáleží
Nerozmýšľaj nad ním.
Je to úbožiak. Prišiel o to najcennejšie a to je rodina. Takí ľudia končia zle, umierajú opusteni
máš také hov*dá... ďaleko nemusím ani chodiť.
nerieš jeho život, nech si aj nohy doláme za frajerkami, všetko raz prejde....
Ako už bolo písané buď rada,že máš pokoj ,len nechapem tomu čo si napisala,ako môže mať niekoho rad,keď na vlastných detoch mu nezáleží
@minenkaa ze ako moze mat rad tu novu zenu, uprimne, ked serie na vlastne deti, ktore ho miluju.
on ma rad len jedinu osobu na svete. Seba. Ani teba, ani deti, ani tu novu, ani ziadnu inu aku kedy stretne nema rad ani nikdy rad mat nebude.
On je vždy prvý na svete,pre neho je dobre len to čo jemu vyhovuje a čo mu robi dobre ma rad,vždy všetko robi iba pre seba.Ja som presne taká istá,aj keď niečo správnym pre iných,vždy v konečnom dôsledku je to len pre mňa .To ty jeho ani nerieš ,nevyriešiš
A on neserie na svoje deti,jednoducho v tomto čase niesu pre NEHO dôležité a nedávajú mu to čo on potrebuje
Raz tu jedna baba napisala dobrú vec,chlap vždy miluje najprv deti tej zeny ktorú on miluje a teba nemiluje ,sú to tvoje deti
on ma rad len jedinu osobu na svete. Seba. Ani teba, ani deti, ani tu novu, ani ziadnu inu aku kedy stretne nema rad ani nikdy rad mat nebude.
@viestta ja si myslim, ze on je s novou s vypocitavosti, 38r zubarka, bezdetna, slobodna,..povedal mi, ze je to jeho investicia a do 5r bude mat vsetko o co prisiel
A on neserie na svoje deti,jednoducho v tomto čase niesu pre NEHO dôležité a nedávajú mu to čo on potrebuje
@minenkaa cize napr o rok , o dva sa zobudi a na ne srat nebude?
Ak mu to bude vyhovovať a robiť mu dobre jeho prítomnosť ,tak ano
A tu nejde o zobudeni ,on presne vie čo robi
A tu nejde o zobudeni ,on presne vie čo robi
@minenkaa dakujem za nazor, ja som uplny opak, empaticky clovek, pre mna je toto cele aburdne :((
Fakt ti poradím,absolutne ho nerieš,stoj si pevne za svojim a nedaj sa zlomiť ,ver že on si aj roky dokáže počkať na tu správnu chvíľu ,kedy ta zlomí a myslím ,že s týmto tvojim zmýšľaním ak sa neodstrihnes to pôjde veeelmi ľahko
Otrasne. Je mi to ľúto aj za teba. Ale naozaj ako ti tu baby písali, buď rada že si sa takeho chrapuna zbavila! Veď toto spraví iba posledný úbožiak. A neboj sa, 38rocna za chvíľu možno tiez bude chcieť dieta, spraví si ho už s hocikým v takom veku, lenze jeho časom odkopne ako prašivého psa. Veď kto by takeho chrapuna chcel.. Aby ešte nesplietaj za vami, ale nedaj sa nahovoriť! Viem že to je teraz všetko neskutočne ťažké, ale za pár mesiacov to najhoršie prebolí, ty sa časom postavíš na nohy, časom deti podrastú, budú vidieť ako si za ne bojovala, ako si to zvládla a budú na teba pyšne. takýmto somarom sa to ale v živote zvykne nepekne vrátiť a končia sami a odkopnutí.
Buď rada, že budeš mať na papieri 1x do mesiaca. Tym pádom , si aj vzhľadom na to pýtaj vyššie výživné. Vždy, môžeš deti dať, keď budes chcieť, povinnosť budeš mať ale iba tu, čo bude v rozhodnutí. Uvidíš, ono sa to ustáli, časom. Deťom neklam, neobhajuj ho. Ale, ani neodsudzuj. Skôr jeho správanie....to čo robí nie je pekne, nie on ako osoba. A neverím, že 38 ročná zubárka, ktorá si zarába sama na seba, ho nekopne do zadku zachvilu. Akurát, jej splni možno túžbu po dieťati a dovi.
Buď rada, že budeš mať na papieri 1x do mesiaca. Tym pádom , si aj vzhľadom na to pýtaj vyššie výživné. Vždy, môžeš deti dať, keď budes chcieť, povinnosť budeš mať ale iba tu, čo bude v rozhodnutí. Uvidíš, ono sa to ustáli, časom. Deťom neklam, neobhajuj ho. Ale, ani neodsudzuj. Skôr jeho správanie....to čo robí nie je pekne, nie on ako osoba. A neverím, že 38 ročná zubárka, ktorá si zarába sama na seba, ho nekopne do zadku zachvilu. Akurát, jej splni možno túžbu po dieťati a dovi.
@hipuska tak on je pohladny a kamoska ju zhodou okolnosti este aj pozna, co mi fotky poslala, nechcem odsudzovat, no on sa vzdy obzeral za modelkami a ona je XL a vyzera na 40+ ,..povedal mi, trosku sa pohanbim, ale budem mat klud, nie je hysterka ako ty,..hysterka, ked som zistila, ze ma milenku 😢
Od detí si prešla k jeho milenke, čo ťa asi serie ešte viac. Musis si to najprv vyriešiť v sebe, potom ti bude jedno, aký prístup má on. Verím, že to chce to čas.
Tak uz teraz je mi luto tej zubarky... Toto je fakt blbec. Na druhej strane, vrati sa mu to neskor, ked bude stary. Nikto totiz nebude zabijat vecer s nim a vsetci, ktorych kedy mal v zivote, budu uz mat nastaveny novy zivot.
Od detí si prešla k jeho milenke, čo ťa asi serie ešte viac. Musis si to najprv vyriešiť v sebe, potom ti bude jedno, aký prístup má on. Verím, že to chce to čas.
@kvadrinkaaa ano, ako som pisala vyssie cela situacia je este aj pre mna zlozita, dakujem
Otrasne. Je mi to ľúto aj za teba. Ale naozaj ako ti tu baby písali, buď rada že si sa takeho chrapuna zbavila! Veď toto spraví iba posledný úbožiak. A neboj sa, 38rocna za chvíľu možno tiez bude chcieť dieta, spraví si ho už s hocikým v takom veku, lenze jeho časom odkopne ako prašivého psa. Veď kto by takeho chrapuna chcel.. Aby ešte nesplietaj za vami, ale nedaj sa nahovoriť! Viem že to je teraz všetko neskutočne ťažké, ale za pár mesiacov to najhoršie prebolí, ty sa časom postavíš na nohy, časom deti podrastú, budú vidieť ako si za ne bojovala, ako si to zvládla a budú na teba pyšne. takýmto somarom sa to ale v živote zvykne nepekne vrátiť a končia sami a odkopnutí.
@kristinka92 dakujem za povzbudenie, velmi si to vazim ❤️
S takymto muzom sa utrapis v momente, az sa rozhodne, ze vyhodnejsie (a zaujimavejsie) pre neho bude, ak sa o deti zaujimat zacne.
To budes zazivat peklo. Teraz ti je este dobre, len si to neuvedomujes.
Lebo jemu bude jedno, ako mas nastavenu vychovu ty, co chcu deti a co je pre ne lepsie.
Takze aj ked sa ti to nezda, uzivaj si, co mas. Ze detom mozes vytvarat citlive prostredie ty a nemusis o ne viest vojnu s niekym, kto je nastaveny hladiet iba na seba.
Som na tom podobne, ex odisiel po 20 rokoch spoluzitia, ze v 40 zistel ze rodina nieje pre neho, deti su uz ale vecsie, horsie je to ze odisuel aj sa vratil, naslefne tvrdil ze sa pretvaroval par mesiacov ale tak zit nechce, totalny egoista, rovnakom viem ze na nove "kamosky"na to ako tvrdi ze vsetky zeny su je*zrazu nostop v obklopenie, a ta chudera ktvoli ktorej odisiel co mu "otvorila oci"tak na tu sa denne deti musia pozerat v skole, cisty grc, nikdy som neverila alo sa z cloceka po 20 rokoch vykluje takyto chudak a egoista na ntu, vidi len seba, este sa snazil znizit vyzivne ze on potrebuje znizit vydavky, na svojich detoch?ubohe.. a tiez berie si ich sporadicky lebo musi, starsia ho ma prekuknuteho, mladsi mu este naivne veri, ked ho syn obime na rozlucku ani ho nehne, empatia boci vlastnym detom 0,0 nic... je to hrozne sa na to vovec pozerat
Nepochopim, ze niekto tohto egoistu vobec chce, ktory kasle na vlastne deti :((
Nady h, vydych, iem, este je to tazke, ale uvefom di, ze si sa zbavila gile na nohe, posnaz aa vymoct co najvyssie vyzyvne, ked sa nestara nech aspon plati. A co aa tyka novej zeny, ak je pravda co ti povedal, tak je s nou z vypocitavosti. Otazne je preco je snim ona, este je mozne ze sa na nom dobre zabavis.
Ahoj. Nerob si z toho nič. Prijmi veci, tak ako sú a sustreď sa na to, že ty nemôžeš niekoho zmeniť. Ani Fica nemôže nikto zmeniť, ani Šimkovičovú nemôže nikto zmeniť a takisto ani nikto toho tvojho manžela. Sú, akí sú, hlavne je to, nech s deťmi žijete, nech ste zdraví, nech sa nič nestane a nad nikým nikdy ani nerozmýšľal, aký je, pretože ty ho nezmeníš. Ale! Môžeš stretnúť kohokoľvek, s kým ti bude dobre. A to ti prajem, mamička.

Ty bud rada, ze si sa vola zbavila a neries jeho zivot. Vyries vyzivne, styk s detmi a majetok a on nech si robi co len chce a s kym chce.