Ako si nájsť prácu pre matku v Trnave?
Ahojte ženy. Doteraz som tu účet nemala založený, avšak chodila som si citat rôzne diskusie. A mnohokrát som tu našla odpoved aj na to čo ma zaujima.
Môj problém spočíva v tom, že dieťa mi už o pár dni dovŕši tri roky. Som na neho sama, expartner si príde každý druhý víkend na pár hodín a tam jeho starostlivosť mimo poslania výživného konci.
Opustil ma ešte keď som bola tehotná a začal sa s dieťatkom stretávať až keď prebehol súd, aj to chodí nepravidelne a v podstate iba raz za dva týždňe.
Chcela som sa Vás spýtať, tie ktoré ste na tom podobne. Kde ste si našli prácu? Ja som dúfala, že mi dieťa vezmú od septembra 2024 ako dva a pól ročného do škôlky, no nestalo sa tak. A teraz keď už bude mať tri roky, musím niečo podniknúť.
Kde ste si prosím našli v takomto prípade prácu? Aby vyhovovala aj otváracím hodinám škôlky? Aby som tam dieťa mohla zaniesť a poobede prísť po neho?
Po práci pozerám už od novembra a zatiaľ som nič schopného nenašla. Žijem v Trnave. Tak ak o niečom viete, prosím poraďte mi. Pracovala som predtým v administratíve. Avšak zmluva už netrvá. Dakujem.
@maria1795 ja som si našla prácu ako vedúca jedálne a pomocná kucharka, tiež som slobodná mamička, robím od 7 do 15 ,a väčšiu časť dovolenky čerpám cez letné prázdniny takže mam aj tie pokryté
@maria1795 neviem aku pracu hladas ale sestra nasla v Lidli kde jej su ochotni vyjst v ustrety co sa dochadzky tyka kvoli detom ... alebo praca z domu ... ja napriklad v IBM som mala moznost robievat castejsie z domu ... teraz som na materskej ... vela stastia

@maria1795 ja učím na ZŠ, deti som vodila do školky na 6.30 a vyzdvihla cca 15.00, ale tato info ti je k ničomu, kedze nevieme, ake mas vzdelanie a co dokážeš robit.
V tvojej situacii (kde su stari rodičia či teta/stryko?) budeš musiet premyslat aj tak, ze ti dieta bude vyzdvihovat aj niekto iny (ina mama, dochodkyna, dievca od susedov), pripadne hladat školku, ktora bude otvorene 6.00-17.00 a do toho času vtesnas aj 8h prac.doby. Kámoška roky vodila deti na 6.00, lebo presne v 7.00-15.30 musela byt v práci, dochadzala cca 35-40 min. autom. Takze deti prve v školke a skoro posledne z nej...