Ako z toho von?
Prosím o radu.Veľmi ťažko zvládam to v akej som situácii, ze som slobodná matka a lutujem moje dieta. Ze moje dieťa žije v takom prostredí akom zijeme, co neni ideálne za zlé vztahy plus ja som chorá, ale ze nemá otca, a ako rastie si to viac uvedomuje. Mne je to velmi luto, je to chlapec a obávam sa ake bude mat z tohto dosledky. Vo svojom okoli nema vzor muza. Ako sa mam k tomu postavit inak, ako ze mi to je tak luto jeho a ze ja som tak unavena, ze dakedy myslim na to najhorsie, kedze napriklad mam od zaciatku leta siedme antibiotika a to beriem aj ine lieky na chronické, mavam casto cysty a zapaly. Dakujem.
Presne tak...suhlasim s názorom predo mnou....syn Vám raz za všetko podakuje! Kracajte spolu životom s pokojom a láskou a verím, ze časom príde požehnanie v podobe stabilného rodinného zázemia. Nech Vás Pán Boh zehna 🙏🙏🙏 a ešte ma napadlo...tým, ze je chlapec určite bude mať dostatok energie na nejaký šport časom.. tam môže mať v trénerovi tiež dobrý mužský vzor....nebojte sa, dobre bude....
Koľko má chlapček rokov ? Neboj bude dobre netreba sa nato tak pozerať tiež súhlasím syn vám raz za všetko poďakuje.
Nebuďte na seba taká tvrdá. V každej situácii konáme najlepšie ako vtedy za daných okolností vieme. Ja mám tiež dve detičky (5 a 9 ročné), otec o nich vôbec nejaví záujem. Čo pre naše deti vieme urobiť a čo je pre nich najdôležitejšie je, že sa dáme do poriadku my, lebo len spokojná a šťastná mama vie poskytnúť deťom maximum. Nie je to jednoduché, no deti si to zaslúžia a predsa aj my. Nelámte si hlavu nad tým, ako to zvláda syn, ako to vníma. Vysvetlite mu, ak to to už vie pochopiť, že jeho otec si zvolil inú cestu, ale s ním to nemá nič spoločné a že svojim spôsobom ho má rád, len to možno nevie prejaviť. Deti chápu omnoho viac, ako si často myslíme. Buďte pre syna vždy prítomná tu a teraz a v prvom rade majte rada samu seba. Ak by ste sa chceli porozprávať, kľudne sa môžme spojiť.

Nemáte rodičov, aby chlapček videl vzor v starom otcovi a babka , by Vám tiež pomohla , alebo niekto z rodiny.Nevzdavajte to , neskôr si budete so synom veľkou oporou.✊🍀🍀🍀