icon

Ako zvládať osamelosť a smútok po rozvode?

19. mar 2025

Ahojte, mam skolkara, ktoreho po rozvode vychovavam sama. Je to uz vyse roka. Dni su vacsinou rychle - praca, domacnost, hranie, skolkarske choroby...vecer vacsinou padam do postele od unavy. Dieta je chcene a lubene, ale aj tak je to na jedneho cloveka tak narocne. Rodina je daleko, s priatelmi sa vidime iba obcas. Chybaju mi take hlbsie uprimne kazdodenne vztahy. A aj ked som vdacna,ze mam svoje dieta, sme zdravi, mame kde byvat a co jest, aj tak casto citim osamelost a smutok, ze som na vsetko sama. Nechyba mi moj byvaly, ktory sklamal, ale vsetko to pekne, co dobry partnersky zivot prinasa - oporu, blizkost, lasku, priatelstvo. Aj ked sa snazim si to nepripustat a mat drobne radosti, tak ten pocit osamelosti a smutku tam je. Vy, ktore ste zazili taketo zivotne obdobie, co vam pomahalo zvladnut to?

sante81
19. mar 2025

Rozumiem ti, žijem tak už 9 rokov, sú lepšie a horšie dni
Pocit osamelosti, ktorý neskutočne ubíja.

kristinka92
19. mar 2025

Nepomohlo by nájsť si kamarátku/mamicku niekde v okoli ktorá je tiež sama? Partnera nájdeš časom, ale kamarátku na porozpravanie nájdeš rýchlejšie a niekedy je to lepšie si pokecať s niekym v podobnej situácii

autor
20. mar 2025

@kristinka92 urcite ano, len v mojom okoli sme prvy rozvedeny par. Nenasla som tu zatial taku kamaratku.