Ako zvládnuť každodenný život po rozvode?
Ahojte žienky. Rada by som privítala rady, tipy, skúsenosti ako ste zvládli život po rozvode s 2 detmi (8 a12 rokov). Myslím najmä psychicky mám pocit že to nezvládnem a dosť sa toho bojím robota učenie domácnosť atď človek unavený príde upachteny a doma druhá sichta. Rodina mi nepomôže.
@huxy 20rocne my sme sa museli a to doslova starat o seba od 12rokov aj so surodencami , v 16 tich sme uz zili mimo som a skoly mame , tak som vychovala aj dvoje deti
@anonym_5f931b 12-ročné je stále dieťa a stojím si za tým. Ani rozumovo, ani skúsenosťami, ničím nie je blízko dospelosti akokolvek je samostatné.
@anonym_5f931b 12-ročné je stále dieťa a stojím si za tým. Ani rozumovo, ani skúsenosťami, ničím nie je blízko dospelosti akokolvek je samostatné.
@huxy ale netreba sa s ním hrať, obliekať, sprchovať ho, písať s ním úlohy, zrejme to bolo myslené takto. Že je rozdiel byť sama s dvomi deťmi, ak má jedno tri roky a druhé rok a je rozdieľ byť sama s deťmi 8 a 12 rokov

@huxy 20rocne my sme sa museli a to doslova starat o seba od 12rokov aj so surodencami , v 16 tich sme uz zili mimo som a skoly mame , tak som vychovala aj dvoje deti
@anonym_5f931b že ste to mali vy na prd neznamená, že to tak je správne🙄