Ako zvládnuť kontakt s bývalým kvôli deťom?
Uz je to rok a pol mozno aj viac, neviem, nepocitam to
Opustil mna aj moje dieta ( malo par mesiacov)
Presla som si roznymi fazami smutku a smutenia, upadla do depresie , je obdobie ktore si ani nepamatam z tej bolesti, o dieta som sa starala automaticky ako robot
Neplanujem odpustit ( nie nepiste mi, ze musim odpustit aby som zila dalej), nemienim odpustit, ze nas opustil, ze zo mna urobil slobodnu matku, moje dieta bude z neuplnej rodiny, obral ma o peniaze a este sa tvari, ze to je vsetko v poriadku lebo kazdy mesiac mi posle vyzivne
O dieta sa zaujima minimalne
Najvic by mi pomohlo aby sme ho zo zivota uplne vymazali ale nemozem kedze kvoli dietatu nemozem, navstevy mi absolutne nerobia dobre, nemozem sa na neho pozerat, vystat ho
Vadi mi, ze je v mojom priestore, na mieste kde som teraz s dietatom stastna a citime sa tu v bezpeci, narusuje nasu rutinu a priestor
Styku som nikdy nebranila
Ako vystat byvaleho, ktoreho nenavidite a vyslovene vam vadi? Mam pocit, ze sa mi sype stale sol do rany ked pride a ked musim byt s nim v kontakte
@earlgrey bohuzial detsky kutik mame najblizsie 30km a nejazdim
Nie kazdy zije v meste alebo v bratislave, bohuzial 🤷🏻♀️
@enmery chod prec ty matka tereza 😂
Vlastne, keď si prebehnem tie diskusie a Tvoje odpovede, pravdepodobne zdrhol kvôli tomu, že ty si ten toxický človek. Tak sa prefeckaj ty chodiaca zloba.
@enmery zdrhol lebo bol slaboch
Vyjadril sa, ze ked sme boli len dvaja bolo nam dobre, no rodicovstvo si predstavoval lahsie a velmi mu to naburalo jeho zivotny styl, s dietatom uz do jeho zivota proste nezapadam
Fakt mas pocit, ze chcem mat takeho cloveka spat v zivote?

@enmery evidentne mas v sebe tu zlobu a nevyriesene veci tiez ked toto dokazes napisat

Autorka, zienky vyssie ti dobre radia. Zrejme si z toho nic nechces vziat, mas pocit, ze to, co sa stalo tebe sa nestalo nikomu inemu, co nie je uplne tak. Takze ja som ostala sama uz od 3 mesiaca tehotenstva po 9 rokoch vztahu a trapeni s tym, ze sa nam nedari splodit dieta - mali sme za sebou niekolko umelych s negativnym vysledkom, az sa nam napokon podarilo spolodit babo prirodzene, co uz ex necakal a tak som si od 3 mes tehotenstva "uzivala" vsetko sama, napeiek tomu, ze vedel, ze som nedokzala skrz bolesti s chrbticou chodit 4 mesiace, nevahal a vykaslal sa na mna... mam polrocne babo a zivot ide dalej. Otec dietata chodi kazdy druhy vikend za babom a to je tak cele. Najprv som to prezivala zle, lebo takyto zivot som si nepredstavovala pre svoje dieta. Cele generacie su vsetci z rodiny z uplnej rodiny, okrem toho mam vystudovanu psychologiu takze viem, aky "osud" caka nase dieta z neuplnej rodiny, ale proste neviem a uz to nechcem zmenit. Otca dietat vnimam uz bez emocii a inak je mi ukradnuty. Ale parkrat po porode som mu este dobre vynadala 😅 Skus to aj ty, bude sa ti lahsie zit. A ano, odpusti, sebe/jemu alebo to len jednoducho prijmy ako fakt a nezapodievaj sa tym. Zi si svoj pekny zivot s dietatom a tie navstevy raz za cas ber ako dar, ze nemusis dieta davat do striedavky..
@olivia_c aky osud?
Myslim tym veci prameniace z dvojitej vychovy, dvojity domov a podobne.
@olivia_c myslim ze toto nebude u nas hrozit
S dietatom si tymto stylom navstev nic nevytvori ziaden vztah
O to lepsie pre teba a dieta, ze bude mat 1 stabilny domov. Skus to pustit z hlavy, kasli na neho. Viem presne aku krivdu citis, prechadzala som tym tiez, ale uz aj stacilo. Ako vyssie pisali zienky, len ja som sebw tym zmyslanim ublizovala, jemu je to u prdele ako aj tvojmu ex. Oni su vysmiati, spokojni, tak budme aj my 🙂
@olivia_c ja som
Pokial nas nekontaktuje

@earlgrey Nič z toho sa nedá. Prečítaj si v minulej diskusii. Nič sa nedá, len vybiť si zlosť na nás.