Boli ste rozvedené a našli ste si partnera?
15. júl 2015
maminy je vobec sanca na stastny zivot ked uz mate dieta a rozvadzate sa ? ja som z mm zila aj ked to nefungovalo , lebo som sa tak velmi bala samoty ... radsej som znasala jeho urazky a ponizovanie a neveru ... teraz uz to prekipilo a vyhodila som ho ... zije u milenky... nechcem zostat sama.. viem mam babo ma 2 rocky , ale chcem po svojom boku muza ktory ma bude milovat a vazit si ma , ktory bude ockom pre moje babo ... je nadej na niečo take , ale som zatratena a zostanem uz navzdy sama ?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@essinna Inak ja nechápem a to sa vážne pýtam, že prečo hľadáte nasilu chlapa? Však sa dá pekne žiť aj samej a venovať sa dieťaťu, sebe a žiť pestro aj bez partnera. Prečo sa hneď obávať, že zostanem sama?
No hádam do smrti nie a keď aj asi to tak má byť, trápiť sa nad tým a nasilu hľadať a klofnúť si len aby bolo mi príde prinajmenšom zvláštne. Nehovorím, že je to Tvoj prípad, príde mi, že si len smutná, ale využi túto chvíľu samoty na pochopenie a objavenie seba samej, lebo sa môže stať, že sa to už nezopakuje.