Bude moja neprítomnosť škodiť vzťahu s dcérou?
14. apr 2025
Dobrý deň, naskytla sa mi ponuka dobrej prace, avšak robila by som 12tky a tým pádom chodila domov až keď dcéra spí a odchádzala keď by vstávala, možno aj skôr, keďže dochádzala by som väčšiu vzdialenosť. Mám ale takú myšlienku, nebudem dcére veľmi chýbať ako matka ? Nebude tým trpieť ?
autor
•
18. apr 2025@callisia ďakujem, to mi inak ani nenapadlo, že veď ju nemusím dať každý deň do škôlky, keď budem doma 🙂 môžme si spraviť taký “víkend” tým pádom cez týždeň, a ísť niekam aj na výlet keď bude pekne..
autor
•
18. apr 2025@koniarova to si presne aj ja myslím.. ono keby robim aj 8h cez týždeň+ cesta, tak toho veľa času nezostane, aby som sa jej venovala, takto tie mnohé povinnosti si budem vedieť stihnúť, vo voľne dni

Vezmi to. Budeš mať polku mesiaca voľného. Ja robím tiež 12tky, aj víkendy, ale bez nočných. Mám to tak odkedy som po RD šla do práce. Tie dni keď robím, po malého chodí priateľ a sú spolu do večera a keď prídem už spí alebo ma čaká v posteli. Keď som doma, je zväčša v škôlke a ja si zatiaľ doobeda porobím čo treba, oddýchnem, navarím, zájdem do mesta nakúpiť atď a poobede sme spolu. Niekedy ho v tie dni, keď som doma, nechávam doma. Ale on rád chodí do škôlky, má tam kamarátov, rôzny program, takže keď je už dlhšie doma, napr.po chorobe tak sa tam sám pýta. Vôbec nemám výčitky, takto trávi kopec času aj s otcom, nielen na mne furt nalepený. Veď kľudne si ju v tie dni čo nebudeš robiť nechaj doma ak budeš mať výčitky.