Čo ak bude mať radšej otca?
Slobodné mamičky, ktoré ste samé s dietatom ale otec sa zaujíma a stretáva sa s ním.. Aký má k nemu dieťa vzťah? Budem mat dieťatko sama a bojím sa, že ak bude svojho otca malo vídať a samozrejme vždy dostane všetko, čo bude chcieť a bude s otcom robiť veci, ktoré so mnou budú zakázané.. Bojím sa, že ho bude mať radšej a že mi raz povie, že by radšej býval s otcom. Stalo sa to niektorej, že máte pocit, že vaše dieťa má radšej svojho otca ako vás aj keď býva s vami a vy sa oňho staráte?
@diana20 ty si aky sebec... presne preto si v tom ostala sama... ze obeta... no lebo to dieta ti klopalo medzinohy, ze s tymto mama s tymto twraz a hned a tu...
@nelinka2009 ja nerozumiem,téma stará tri roky😁😁😁😁otec ma rovnako ako matka vyživovaciu povinnosť,takže je super keď sa budúci rodičia dohodnú vopred na finančných a všetkých veciach ohľadom dieťaťa a pekne v kľude. Aká peňaženka? 😂
@nelinka2009 preco otvaras diskusiu 3 roky staru a vyskakujes tu?
@nelinka2009 preboha, ty nie si normálna asi, moje dieťa má už tri roky, už mám aj druhé a dokonca majú toho istého otca, dali sme sa po narodení malého znovu dokopy.. Nerozumiem prečo som bola podľa teba sebec, keď som mala strach, že raz mi moje dieťa, ktoré som už vtedy najviac milovala, povie, že nechce bývať so mnou, ale s jeho otcom... A co tu píšeš o peniazoch? Peniaze nikdy NIKDY neboli môj hlavný problém, aj keď tu sa o tom písalo, nikdy som neriešila, či mi platiť na malého bude, alebo nie... Bolo pre mňa hlavne, aby napriek tomu, že sme neboli spolu, moje dieťa nebolo bez svojho otca..
No nič, hádam som ti vysvetlila niečo a hádam sa ti niečo aj podarilo pochopiť 😂 ak nie tak nevadí.. 😉
@diana20 super, dufala som, ze to tak dopadlo ;) krasne sviatky prajem a stastny novy rok ;)
@nelinka2009 ďakujem, aj tebe 😉

@maciatkolulu a to je chlap len penazenka??? cize ak on kupuje si dueta je to katastrofa, ale ak jej neda prachy k noham pre dieta je to tiez katastrofa... najlepsie dieta nech ma ona ako majetok a nech jej to plati... @velkacica nic si tu z nich nerob, ja ti tlieskam ;)