Finančné ťažkosti matky samoživiteľky - ZRPŠ poplatky
Ahojte, prosím neodcudzujte ma ale ocitla som sa v zlej situácii a nemám ani 25 € zaplatiť synovi ZRPŠ do škôlky :( mala som úraz nohy, PNka je slabá, som matka samoživiteľka
Načo je taký život že človek sa len pretlka ako vie a nič z toho nemá, pomaly ani na jedlo...ach jaj. Ďakujem za výlev.
Ahoj, napíš mi na 0915370441
@anonym_ed7891 ak je už divne aj to ze jeden človek chce pomôcť druhému potom sme už riadne v riti si myslím okej ak teda pomôcť nechcete alebo sa bojíte ze vás chcem oklamať síce neviem ako lebo na to by som musel vedieť váž PIN minimálne ale okí nič som teda nepovedal pekný den
@nepytajsa v riti sme a v riadnej veru,lebo tu sa vrece s podvodníkmi len tak sype,ja pomôžem a veľmi rada ale nie kadejakými anonymným podvodníkom, ktorí nemajú ani len snahu napísať pod svojím menom, čestný človek anonymne nežo re, portál ľudia ľuďom a ich "overené zbierky"je samí podvodnik,dočká čo budú len ruky roky natrčat a nehladat spôsob,ako sa z tej šlamastiky dostať
Ahoj, napíš mi na 0915370441
@anonym_dbf4b6 teraz Ti príde kvantum správ,potom budeš čo?losovať, či tipovať eniky kliky be toto je autor anonymnej diskusie??
Vďaka takym ako ty a nepýtaj sa sa tu majú podvodníci ako v žite,v dnešnej dobe toľko naivných a sprostých ľudí, že to svet nevidel

@nepytajsa dnes si už neviem kolká, nová registrácia čo pýta číslo účtu,divné
@anonym_ed7891 ak je už divne aj to ze jeden človek chce pomôcť druhému potom sme už riadne v riti si myslím okej ak teda pomôcť nechcete alebo sa bojíte ze vás chcem oklamať síce neviem ako lebo na to by som musel vedieť váž PIN minimálne ale okí nič som teda nepovedal pekný den