icon

Je možné nájsť si partnera, keď mám malé deti?

nikusik0107
15. nov 2025

Ahojte

Mam takú otázku...
Je možné aby si žena co ma 2 male deti nasla este chlapa ? V dnešnej dobe ? Je to možné alebo úplne nemôžme...deti 3 a 5 rokov ...

Strana
z2
nikusik0107
autor
16. nov 2025
@samo789
Odpoveď bola zmazaná

@samo789 tak ty musíš mat ego mega vysoké mozno si tiež preto sam 🙂 :D

shelby88
16. nov 2025

Ja som sama skoro 10rokov, ako bolo vyššie napísané netreba sa ponáhľať a neulakomit sa na hocikoho len aby bol. Radšej sama s deťmi si užívať. Ono je to aj riziko. Nevieš na koho natrafíš. Hlavne mamičky dievčatiek.

majlo1234
16. nov 2025

Ano, pokial mas co ponuknut, pripadne prijmes k sebe “podradneho” partnera, nie je to problem.

majlo1234
16. nov 2025
@samo789
Odpoveď bola zmazaná

@samo789 skusa v tebe prebudit lovca🤣

samo789
16. nov 2025
@majlo1234

@samo789 skusa v tebe prebudit lovca🤣

@majlo1234 love-ca?

samo789
16. nov 2025
@nikusik0107

@samo789 tak ty musíš mat ego mega vysoké mozno si tiež preto sam 🙂 :D

@nikusik0107 to si nemyslim, ja som skromny chlapec z dediny .

anonym_85635f
16. nov 2025

@nikusik0107 Na sex, bez problemov. Pokial si bio otec bude brat deti na vikendy. Na partnersky vztah, veru neviem. Komu by sa chceli vychovavat cudzieho muza deti? Ano, su taki, ale vacsina z nich nemaju vysoke ego, lebo ich praca, vzhlad, byvanie, atd.

samo789
17. nov 2025

vcera dopoludnia som sem dal prepis debaty z badoo, kde mi osobka pisala ze hlada vztah a to ma 3 deti. malo to posluzit na ukazku ze su zeny aj horsie na tom ktore hladaju. No dnes som to musel vymazat. vymazat preto ze som sa mylil a musim to tu priznat lebo by som sa citil blbo. Ta zienka s troma detmi z textu, je neskutocne uzasna, vobec nieje zufala ako som myslel a je neskutocne blazniva, vasniva krasna, jedinecna, vzdelana, a i ked to tak nevyznie z toho co teraz napisem, ale aj rozumna. prane teraz cca hodinu dozadu odisla odomna , po prijemne stravenej spolocnej noci u mna. (detailne rozoberat to nieje nutne). Jednoducho vsetky 3 deti ma dospele, samostatne, popoludni sadla do auta a len tak z blaznovsta presla cez tie dva kraje a prisla ma presvedcit ze sa mylim. A ano, ja som sa mylil. Niene ja tom tak zle ze by musela na modry konik po rady a nikdy tu nebola. Cize moja ukazka ze zena s troma detmi je na tom horsie ako zena s dvoma, bola proste omyl.

Strana
z2