Kde môže žena požiadať o umiestnenie do azylového domu?
Zdravím nie žeby som to chcela
Sem písať ale čítala som vo fórach
O azilaku pre slobodne matky s deťmi
Nie žeby som mala záujem to urobiť
Ale zaujíma ma to
Kde si o to môže matka s deťmi požiadať
Napríklad čo sa stane keď pôjde matka s deťmi na sociálny úrad a povie že nemá kam ísť s deťmi nechajú to tak ci musí čakať
Čo ak tie deti sú hladné a smädne dajú im
Niečo jesť a piť!??? Odvezú ich rovno do toho azilaku či matka s deťmi musia čakať a prežívať na ulici aj keď vonku by bola veľká zima???
HM??
@jan510 a čo ak matka ľúbo tie svoje deti nedokáže bez nich žiť alebo žiť s tým pocitom že jej vezmu deti a ona bude bez nich na ulici a detičky bez mami..
Čo ak ich vihodi jej manžel a ona nema kam ísť
@e4fcpgfge7uts niekedy riesia aj umiestnenie v azylovom ale ak nie je miesto tak konaju v prosoech maloletych
Matka ich moze navstevovat a pod. Pokial si neporiesi situaciu. Aspon nieledy to tak bolo ktovie ako to je teraz ci sa nieco nepomenilo
@jan510 dajme tomu že sme v takej situácii viem teraz máme kde bývať možno máte tiež deti ja mam
Ale čo ak by sa stala taka vec
Ja bom ich napríklad prosila aby ma vzali pri mojich detoch aj keby som mala spať na zemi čo by ste robila vy predstavte si máte krásne male detičky ktoré si bey vás nevedia prestaviť ani zatvoriť očká pred spaním a vy bez ich prítomnosti by ste nemohla zaspať
@e4fcpgfge7uts ideš na úrad prace a tam požiadaš kurátorky aby ti poradili ďalšie krízové centra a azylak
Oslovis konkrétne azylové centrum, povieš im svoju situáciu a oni skúsia vyriešiť, často ak majú plnú kapacitu tak dajú kontakty na iné zariadenia
A niekedy môže ísť aj matka s deťmi do CDR. Mize tam byt až 6 mesiacov.
Otázka je či ta žena nemá žiadnu rodinu ktorá by jej pomohla. Ak má a nechcú pomôcť, tak tam výstava otázka že prečo
Niektoré deti môžu ísť aj k príbuzným a matka s menšími do azylaku. Umiestniť 6 člennú rodinu nie je hračka
@e4fcpgfge7uts lenže z lásky tvoje deti žiť nebudú. Vezmú ich do domova ak trpia hladom a sadom a nemajú kde spat. Nie som si istá ale čo som raz pre jednu mamičku zistovala tak sa platí nejaká suma aj za azyl. Bolo to centrum pre matky s deťmi b krízovej situácii a tam sa platilo okolo 200e.
Takže nestačí ľúbiť, treba riešiť.. nájsť čím skôr prácu a zarobiť aspoň na prenájom nejakej garsónky
@e4fcpgfge7uts nestaci novy nick, musis zmenit i styl psani jestli nechces, aby te nekdo poznal.
@e4fcpgfge7uts to co su za pateticke reci...trebalo rozmyslat pred splodenim deti a nemusis teraz riesit ako hladne smadne zatvoria ocka bez teba...
To ze matka deti ľúbi je jedna vec. Ale z lásky ich nenakrmi.
Ak je miesto v azylovom dome môže ísť tam, ale aj tam sa platí nie je to úplne zadarmo plus pomôžu matku nasmerovať co kde vybaviť a takisto je to. Len dočasne. Matka dá ľudí hlavne snažiť sama sa postaviť na vlastné nohy.
Ak miesto nie je tak v prvom rade riešia maloleté deti.
A ty si tu už písala. Len Nick zmeniť nestaci

Deti zvyknu umiestnit do cdr ak nie je rodina ochotna sa postarat. Vzdy riesia najprv malolete deti