Mám 24 rokov a som slobodná mamina
ahojte som tu nova a moc neviem ako to tu chodi no a chcela by som sa opytat ako to mam zvladnut s 8mesacnym trpaslikom mojim ked som na neho uplne sama a niekedy uz nevladzem teras zacal splhat a za chvilu bude na stychor lozit.chcela by som si tu najst nieaku oporu a kamaratku ktora ma skusenosti a obcas mi nieako poradi.dakujem
ahoj, ja mám ročné dievčatko, ktoré má asi v sebe baterky, furt v pohybe, nezastavila sa odvtedy, ako sa začala otáčať z chrbátika na bruško. Jediná rada, nechať na zemi na deke, paplóne alebo niečom podobnom, urobiť miesto a odstrániť všetko nebezpečné. Keď moja začala štvornožkovať, všetko bolo jednoduchšie, dostala sa kam chcela, vedela sa sama zahrať a ja som toho viacej doma stíhala, teraz začala chodiť a je to ťažšie, lebo všade dočiahne, všetko vyhadzuje a viac padá. 🙂 ak máš otázky, pýtaj sa
ahoj, moja ma 13 mesiacov, velakrat to na mna dolahne a fakt nevladzem, ale vzdy si poviem, ze mam pre koho zit, a navyse ked ta dieta obdari usmevom a pozrie nevinnymi ockami hned je krajsi den :D
@martinafogdova pories si ohradku,velmi dobra vec,...
@martinafogdova ahoj ked budes potrebovat poradit, pomoct alebo len tak popísat, kludne sa ozvy poradim aj pomozem rada 🙂
dakujem
ja viem ze deti su to naj v zivotr.prave sa hrame a je fakt na zjedenie drobcek 🙂
@martinafogdova Ahoj.Ja som tiež slobodná mamina 2rocnej dcérky mala som vzťah pred nedávnom len nevyšiel a tak som na malu tiež sama.Môžeš hocikedy napísať rada popíšem ;)
ahoj podla mna vztahy su uz neni o dovere lebo na chvilu je to pekne a potom jeden z tych sklame tak som zavrhla na vztahy a venujem sa syncekovi mame kopu zazitkou skvelich aj bez chlapa ktory aj tak vecsinou nevie co chce a maly mi nahradza lasku omnoho krajsiu a viem ze je uprimna
@martinafogdova mám 24 a som sama s dvomi deťmi 🙂 jedno má 4,5 roka a druhé 4,5 mesiaca....viem, aké ťažké je to byť na všetko sama a čo všetko musí zvládať človek sám a s čím všetkým si poradiť...kľudne napíš IP 🙂 budem rada ak ti budem môcť byť kus oporou a možno povymnieňať rady a triky 🙂
@martinafogdova ahoj 🙂 tiež mám 24rokov a 2,5ročnú slečnu ktorá je na baterky.síce nie som sama ale partner od rána do noci pracuje a všetko je na mne.tiež mám občas toho plné zuby a nevládzem ale čo pre tie naše deti neurobíme,veď to poznáš 🙂 kľudne môžme poklebetiť
@martinafogdova každé dieťa také viac-menej bolo, že určite si už každá z nás myslela, že to nedá, ale predstav si, že každým ďalším dňom bude toho viac a viac čo vie, a keď bude v puberte, bude Ti ľúto, že už ho nemusíš kúpavať, prebaľovať, behať za ním, hrať futbal a mne je za tým tak smutno, že Ťa už dieťa nepotrebuje ☹ Teraz je o len o tom, že si unavená, ale bude to lepšie, ak budeš potrebovať pomôcť, kľudne napíš, ak budem vedieť, poradím, niekedy sa stačí len vyrozprávať. 😉
ahoj no tak mas co robit 🙂
mna to obcas vycerpava ale nestaszujem si lebo to pre neho robim rada a s laskou a ta uneva sa da zvladnut 🙂
no partner pre vas robi to aby vam bolo co najlepsie a nam chyba tatino a mame to obcas tazke no nie kazde dni su zle zazivame vsetko krasne a lubkame jeden druheho a bez partnera to mam trochu smutne ale ktovie mozno raz najdem spravneho a bude mat rad aj mojho syna a konecne sa nam postasti
@martinafogdova ja mam 25 a tiez sa o 2 rocneho syna staram sama. nastastie mam rodicov ktori mi velmi pomahaju. Tiez niekedy padam od unavy na nos ked sa krpec cely den nezastavi, ale to k tomu patri 🙂 uzivaj si chvile s dietatom, rastu velmi rychlo 🙂
ahojte zienky....ja mam 28 a som tiez sama s 20 mesacnym drobcekom....
som znicena z dna aj noci....ale vstavam kvoli nemu...zijem kvoli nemu....
mozno raz aj mna bude niekto lubit a ak nie...zostane tu po mne moj syn...
pevne nervicky 🙂
Ahojte, volám sa Dana a chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o vyplnenie môjho dotazníka - je anonymný. Potrebujem to na diplomovú prácu. Je určený pre slobodné mamičky a pre rozvedené mamičky. Nájdete ho na tomto linku https://docs.google.com/forms/d/1f8AvENhPQ5UEbF... na konci stačí kliknúť na odoslať ...veľmi pekne Ďakujem
Ďakujem všetkým rozvedeným a slobodným mamičkám za vyplnenie dotazníka. Dotazník je ešte stále aktuálny tak môžete vypĺňať aj ostatné slobodné a rozvedené mamičky 🙂 Ďakujeeeeem https://docs.google.com/forms/d/1f8AvENhPQ5UEbF... je anonymnýýýý 🙂
@martinafogdova aj ja som tu nova, ale myslim si, ze ak je dobrá vola, tak sa to da zvladnut aj osamelej matke. Mylim, ze je to tazsie a treba polavit v narokoch, ale urcite sa to da, ak ma clovek pevnu psychiku a snazi sa prekonat vsetko negativne co ho v zivote stretne. Aj ja niekedy musim zatat zuby, ale poviem si, ze zajtra bude lepsie.
@martinafogdova ahoj,ja mam 24 a mam 6mesacnu kocku,tiez sa da povedat ze som na nu uuuuuplne ale fakt uplne sama.
Priatel je uz vyse 2mesiacov v zahranici... ☹ tiez som unavena,znicena,obcas tak nevladzem uz...
@martinafogdova ahoj, ja sice sama deticky nemam, som tu skor preto, ze sa snazim pomahat maminam🙂 som z BA a keby si chcela niekedy len tak pokecat alebo skocit niekam na chvilu von aj s malym tak velmi rada ;)
ahoj tak mi zajtra zavolaj 0904583835 a mozme skocit vonbudem rada kedze nemam kamaratku co by ma rozveselila
@martinafogdova som na tom rovnako akurat ze ja mam trpaslicku :D akurat dnes som taka unavena ze asi odpadnem
ja viem ze clovek sa nemam nikdy opustat ale ja uz fakt ostanem do konca zivota sama bez chlapa a veru chyba to cloveku velmi ☹ s malinkou sa po materskej chystam vratit do Prahy a zacat novy zivot aj sa na to tesim aj ked to bude tazke ale co je dnes lahke???? :D
maminky kazdej tu z vas drzim palce vy to zvladnete a mam vas rada a dakujem za rady a dary
maminky ak bude niektora z vas mat cas kludne sa ozvite mozme skocit na kavu aj s detmi a poklebetit 0904583835 dakujem
ahojte ja mam 19 rokov som slobodna mamicka mam mesacnu dcerku uz neviem ani ako to vsetko zvladnem

ahoj ja mam 9 mesacnu hyperaktivnu babulu