icon

Mám 24 rokov a som slobodná mamina

martinafogdova
19. jan 2014

ahojte som tu nova a moc neviem ako to tu chodi no a chcela by som sa opytat ako to mam zvladnut s 8mesacnym trpaslikom mojim ked som na neho uplne sama a niekedy uz nevladzem teras zacal splhat a za chvilu bude na stychor lozit.chcela by som si tu najst nieaku oporu a kamaratku ktora ma skusenosti a obcas mi nieako poradi.dakujem

alexandra1104
19. jan 2014

ahoj ja mam 9 mesacnu hyperaktivnu babulu

moni244
19. jan 2014

ahoj, ja mám ročné dievčatko, ktoré má asi v sebe baterky, furt v pohybe, nezastavila sa odvtedy, ako sa začala otáčať z chrbátika na bruško. Jediná rada, nechať na zemi na deke, paplóne alebo niečom podobnom, urobiť miesto a odstrániť všetko nebezpečné. Keď moja začala štvornožkovať, všetko bolo jednoduchšie, dostala sa kam chcela, vedela sa sama zahrať a ja som toho viacej doma stíhala, teraz začala chodiť a je to ťažšie, lebo všade dočiahne, všetko vyhadzuje a viac padá. 🙂 ak máš otázky, pýtaj sa

susanicka27
19. jan 2014

ahoj, moja ma 13 mesiacov, velakrat to na mna dolahne a fakt nevladzem, ale vzdy si poviem, ze mam pre koho zit, a navyse ked ta dieta obdari usmevom a pozrie nevinnymi ockami hned je krajsi den :D

luba28
19. jan 2014

@martinafogdova pories si ohradku,velmi dobra vec,...

33kacora33
23. jan 2014

@martinafogdova ahoj ked budes potrebovat poradit, pomoct alebo len tak popísat, kludne sa ozvy poradim aj pomozem rada 🙂

martinafogdova
autor
23. jan 2014

dakujem

martinafogdova
autor
23. jan 2014
martinafogdova
autor
23. jan 2014

ja viem ze deti su to naj v zivotr.prave sa hrame a je fakt na zjedenie drobcek 🙂

sosovica
23. jan 2014

@martinafogdova Ahoj.Ja som tiež slobodná mamina 2rocnej dcérky mala som vzťah pred nedávnom len nevyšiel a tak som na malu tiež sama.Môžeš hocikedy napísať rada popíšem ;)

martinafogdova
autor
23. jan 2014

ahoj podla mna vztahy su uz neni o dovere lebo na chvilu je to pekne a potom jeden z tych sklame tak som zavrhla na vztahy a venujem sa syncekovi mame kopu zazitkou skvelich aj bez chlapa ktory aj tak vecsinou nevie co chce a maly mi nahradza lasku omnoho krajsiu a viem ze je uprimna

prstek
23. jan 2014

@martinafogdova mám 24 a som sama s dvomi deťmi 🙂 jedno má 4,5 roka a druhé 4,5 mesiaca....viem, aké ťažké je to byť na všetko sama a čo všetko musí zvládať človek sám a s čím všetkým si poradiť...kľudne napíš IP 🙂 budem rada ak ti budem môcť byť kus oporou a možno povymnieňať rady a triky 🙂

11nika11
23. jan 2014

@martinafogdova ahoj 🙂 tiež mám 24rokov a 2,5ročnú slečnu ktorá je na baterky.síce nie som sama ale partner od rána do noci pracuje a všetko je na mne.tiež mám občas toho plné zuby a nevládzem ale čo pre tie naše deti neurobíme,veď to poznáš 🙂 kľudne môžme poklebetiť

mokon
23. jan 2014

@martinafogdova každé dieťa také viac-menej bolo, že určite si už každá z nás myslela, že to nedá, ale predstav si, že každým ďalším dňom bude toho viac a viac čo vie, a keď bude v puberte, bude Ti ľúto, že už ho nemusíš kúpavať, prebaľovať, behať za ním, hrať futbal a mne je za tým tak smutno, že Ťa už dieťa nepotrebuje ☹ Teraz je o len o tom, že si unavená, ale bude to lepšie, ak budeš potrebovať pomôcť, kľudne napíš, ak budem vedieť, poradím, niekedy sa stačí len vyrozprávať. 😉

martinafogdova
autor
23. jan 2014

ahoj no tak mas co robit 🙂

martinafogdova
autor
23. jan 2014

mna to obcas vycerpava ale nestaszujem si lebo to pre neho robim rada a s laskou a ta uneva sa da zvladnut 🙂

martinafogdova
autor
23. jan 2014

no partner pre vas robi to aby vam bolo co najlepsie a nam chyba tatino a mame to obcas tazke no nie kazde dni su zle zazivame vsetko krasne a lubkame jeden druheho a bez partnera to mam trochu smutne ale ktovie mozno raz najdem spravneho a bude mat rad aj mojho syna a konecne sa nam postasti

tomikejt
23. jan 2014

@martinafogdova ja mam 25 a tiez sa o 2 rocneho syna staram sama. nastastie mam rodicov ktori mi velmi pomahaju. Tiez niekedy padam od unavy na nos ked sa krpec cely den nezastavi, ale to k tomu patri 🙂 uzivaj si chvile s dietatom, rastu velmi rychlo 🙂

markoska
8. feb 2014

ahojte zienky....ja mam 28 a som tiez sama s 20 mesacnym drobcekom....
som znicena z dna aj noci....ale vstavam kvoli nemu...zijem kvoli nemu....
mozno raz aj mna bude niekto lubit a ak nie...zostane tu po mne moj syn...
pevne nervicky 🙂

dana341
15. feb 2014

Ahojte, volám sa Dana a chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o vyplnenie môjho dotazníka - je anonymný. Potrebujem to na diplomovú prácu. Je určený pre slobodné mamičky a pre rozvedené mamičky. Nájdete ho na tomto linku https://docs.google.com/forms/d/1f8AvENhPQ5UEbF... na konci stačí kliknúť na odoslať ...veľmi pekne Ďakujem

dana341
15. feb 2014

Ďakujem všetkým rozvedeným a slobodným mamičkám za vyplnenie dotazníka. Dotazník je ešte stále aktuálny tak môžete vypĺňať aj ostatné slobodné a rozvedené mamičky 🙂 Ďakujeeeeem https://docs.google.com/forms/d/1f8AvENhPQ5UEbF... je anonymnýýýý 🙂

adellll
18. mar 2014

@martinafogdova aj ja som tu nova, ale myslim si, ze ak je dobrá vola, tak sa to da zvladnut aj osamelej matke. Mylim, ze je to tazsie a treba polavit v narokoch, ale urcite sa to da, ak ma clovek pevnu psychiku a snazi sa prekonat vsetko negativne co ho v zivote stretne. Aj ja niekedy musim zatat zuby, ale poviem si, ze zajtra bude lepsie.

olivka26
18. mar 2014

@martinafogdova ahoj,ja mam 24 a mam 6mesacnu kocku,tiez sa da povedat ze som na nu uuuuuplne ale fakt uplne sama.
Priatel je uz vyse 2mesiacov v zahranici... ☹ tiez som unavena,znicena,obcas tak nevladzem uz...

qwertyui
30. mar 2014

@martinafogdova ahoj, ja sice sama deticky nemam, som tu skor preto, ze sa snazim pomahat maminam🙂 som z BA a keby si chcela niekedy len tak pokecat alebo skocit niekam na chvilu von aj s malym tak velmi rada ;)

martinafogdova
autor
31. mar 2014

ahoj tak mi zajtra zavolaj 0904583835 a mozme skocit vonbudem rada kedze nemam kamaratku co by ma rozveselila

erikaaaa4
26. apr 2014

@martinafogdova som na tom rovnako akurat ze ja mam trpaslicku :D akurat dnes som taka unavena ze asi odpadnem

erikaaaa4
26. apr 2014

ja viem ze clovek sa nemam nikdy opustat ale ja uz fakt ostanem do konca zivota sama bez chlapa a veru chyba to cloveku velmi ☹ s malinkou sa po materskej chystam vratit do Prahy a zacat novy zivot aj sa na to tesim aj ked to bude tazke ale co je dnes lahke???? :D

martinafogdova
autor
4. okt 2014

maminky kazdej tu z vas drzim palce vy to zvladnete a mam vas rada a dakujem za rady a dary

martinafogdova
autor
4. okt 2014

maminky ak bude niektora z vas mat cas kludne sa ozvite mozme skocit na kavu aj s detmi a poklebetit 0904583835 dakujem

sarpej555
19. okt 2014

ahojte ja mam 19 rokov som slobodna mamicka mam mesacnu dcerku uz neviem ani ako to vsetko zvladnem