icon

Nájde sa slobodná mamička, ktorá hľadá bývanie v Bratislave?

seedy
7. aug 2013

Som slobodná mamička, mám 11 mesačného synčeka. Bývala a pracovala som v BA, po pôrode som sa presťahovala k otcovi svojho dieťaťa,
lenže nie je to dobré, navyše bývame s jeho mamou a od začiatku iba hľadá samé chyby, vyvoláva konflikty. Teraz sa už spolu ani nebavíme. Je to
dosť ťažké, navyše ja tu nikoho nemám, je to na vidieku, čo mne prekáža, lebo tu sa nedá ani kam ísť, ani poriadne nakúpiť. Partnera to nezaujíma,
nechá nás tu celý čas samých, stále je údajne v práci, čo je evidentné,že nie je, iba sa skrýva za prácu. Takže celé zle. Našla by sa mamička, ktorá
má podobný príbeh, že by sme si prenajali byt spolu a prípadne pomohli s detičkami?

nickiee0
18. nov 2015

Ahojte, som z KE a hladam niekoho na spolubyvanie. Mam dve deti. Piste IP 🙂

monika_277
18. nov 2015

@nika6765 Ahoj Nika. moj je v nieco ako sukromna skolka. jedna zena s mamou na zivnost opatruju v dome, moj je vyradeny z kolektivu este, lebo bol stale chory.

enigmaenie
30. nov 2015

Ahoj mamička s dcérkou hľadá spolubývajúcu v Prievidzi. Som doma kôli chorému srdiečku takže viem aj vypomôcť.

barbi_na
4. jan 2016

@nika6765 ahoj hladas ešte byvanie ? Viem pomoct ties som sama odisla 500km od domova teraz hladam mamicku na spolocne byvanie

nika6765
4. jan 2016

@barbi_na ahoj, a o čo sa jedna, prosím? myslíš v BA? dakujem, pa

viola1988
4. jan 2016

Ahoj... ano byvanie hladam...

viola1988
4. jan 2016

@nika6765 ano.. v ba,alebo mne je jedno

ellit
6. jan 2016

@viola1988 ahoj, moja kamaratka hlada spolumamicku s ktorou by si prenajali byt. Je pracujuca, ma 8 rocnu uzasnu dcerku. Osobne ich velmi dobre poznam. Je naozaj poriadkumilovna, bez zvierat. Islo by o BA IV, Stupava, Marianka, Zohor...Lozorno.

viola1988
6. jan 2016

@ellit ahoj nech mi zavolá na tel c 0908651718....dakujem

viola1988
6. jan 2016

@seedy ahoj... ja som takej istej situacii a hľadám tiež podnájom. Pls kont na 0908651718

anabe
19. jan 2016

Anabe Ahojte, mam v prenajme 2 izbovy byt, byvam so 7 rocnou dcerkou. Lokalita- Bratislava, Liscie udolie.Hladam do volnej izby spolubyvajucu, mamicku s dietatom.Byt je momentalne len ciastocne zariadeny.
Cena za ibu je 225 e. plus sa plati kaucia v cene najmu.Je mozne aj kratkodobo.
T.c. 0944 366 224
Tesime sa na vas

Andrea

viola1988
19. jan 2016

@ellit nech mi zavolá na tel 0908651718...

viola1988
10. feb 2016

@ellit ahoj ozvi sa mi plss ba te l0908651718

natanell
28. feb 2016

Hladaaam si kamaratku z BA,,
Na priatelstvo,navstevovanie,vylety,proste s ktorou si pokecam o vsetkom a nebudem stale sama doma s dcerkou,,ma 3,5 r.

monika_277
28. feb 2016

@natanell Ahoj... ja mam syna 2,5... kde byvate? my ruzinov, ale mame auto 😉 dobru noc...

luckamorka
29. feb 2016

@natanell ahoj, ja mam dcerku 2 roky a 3 mesiace a maleho 5 mesacneho synceka.. odkial si z bratislavy? ja dlhe diely

natanell
29. feb 2016

@luckamorka
@monika_277
Kočky ja som z To ,,a fakt uz potrebujem zmenu vo svojom zivote..
4roky s malou doma,,
Uz potrebujem vypadnut nekam,,a tu je sama falos,zavist,intrigy ....

monika_277
1. mar 2016

@natanell cez vikendy sme stale na vyletoch, tak niekedy zbehneme do TO 😉 pre syna to bude zazitok 👍

haallo
19. mar 2016

@natanell ahoj ja mam 4 rocneho Alexka a tiez sme stale samy,rada vybehneme niekedy von ci nejaky vylet.Ivet

slniecjo
3. apr 2016

hladam mamicku na spolocne byvanie vsenci pracujem ale sama najom neutiahnem mam 5r syna skolkara najlepsie senec.

limitgirl
14. apr 2016

ešte hľadá nejaká mamička podnájom v BA? bývam so synom 6r. v rodinnom dome sama po rozvode a neutiahnem to sama. nedaleko Senca asi 15 km od BA. Nechcem sa sťahovať do bytu, v dome na dedine je tak dobre. Najlepšie keby mohol mať rovesníka v zhruba tom istom veku. ak áno, píšte na limitgirl@azet.sk.

ivanaema1
16. máj 2016

Ahojte. Vidím že je to už stará diskusia, ale chcem sa spýtať či niekto ešte z Ba nie je v takej situácii. Ja som tehotná, mamicka som ešte neni a budem až v decembri. Ale s priatelom sme sa rozišli a budem potrebovat s niekým bývať. Neviem v akej relacii sa pohybuju byty, či sú majitelia bytov ochotny prenajať dvom mamickam byt ale bola by som rada za nejake komentare

limitgirl
27. máj 2016

od septembra budem bývať sama s malým synom v 3 izbovom dome. rozmýšlam, aby som to utiahla, že by som jednu izbu dala do prenájmu mamičke s deťmi, keby sme si sadli aj s deťmi. s údržbou domu si poradím. pýtala by som asi tak 200 E. malý by sa mal s kým hrať. hocikedy by som ich postrážila. problém je, že je to pri Senci, takže autom dochádzam do Blavy do práce tak 15 km. Mohli by sme chodiť spolu. Muselo by sa to riadne premyslieť.

karolina77
2. jún 2016

@natanell preco neprides ku mne na navstevu Natanell? 🙂 🙂 🙂

rebekas1417
3. júl 2016

@ivanaema1 ahojky, ja budem asi hladat od augusta..este sme v stadiu rozchodu, tak by som sa ti ozvala..

rebekas1417
4. júl 2016

Ahojte hlada neaka maminka byvanie v Bratislave? Ak ano, nech mi napise.

scarlett1410
9. júl 2016

Ahojte, hlada neaka mamicka byvanie v Bratislave? ASAP. Ak ano, piste spravu 🙂

ivanaema1
10. júl 2016

@rebekas1417 ahoj ☺. Ja už mám situaciu vyriesenu

mrsmirka
28. júl 2016

Ahojte pisem za dceru ma 25 a syn 3 roky tiez hlada spolubyvanie najlepsie Bratislava -Petrzalka od septembra je casnicka a teda robi dlhy kratky ak si aj ty casnicka robili by ste opacne a tym padom by ste mali zabezpecene sukromie .

segalnico
25. aug 2016

@tamkahanka AHOJ RAD GTI ZODPOVIEM TVOJU OTAZKU AK TEN BYT JE JEHO VLASNIKOM MA PRAVO PRIST KEDY CHCE ALE NA DRUHEJ STRANE AJ KED IDE DO SVOJHO BYTU A NIEKTO SA VNOM NACHAD\ZA CIHO MA NIEKTO PRENAJME ALEBO LEN HO OBYVA MUSI SA OHLASIT TIM PADOM TELEFONICKY ALEBO PISOMNE ZE TEN DEN TU HODINU PRIDE NAPRIKLAD SKONTROLOVAT BYT AKOM STAVE SA NACHADZA AK MAS NIEAKE OTAZKY VELMY RAD ICH ZODPOVIEM