Nájde sa slobodná mamička, ktorá hľadá bývanie v Bratislave?
Som slobodná mamička, mám 11 mesačného synčeka. Bývala a pracovala som v BA, po pôrode som sa presťahovala k otcovi svojho dieťaťa,
lenže nie je to dobré, navyše bývame s jeho mamou a od začiatku iba hľadá samé chyby, vyvoláva konflikty. Teraz sa už spolu ani nebavíme. Je to
dosť ťažké, navyše ja tu nikoho nemám, je to na vidieku, čo mne prekáža, lebo tu sa nedá ani kam ísť, ani poriadne nakúpiť. Partnera to nezaujíma,
nechá nás tu celý čas samých, stále je údajne v práci, čo je evidentné,že nie je, iba sa skrýva za prácu. Takže celé zle. Našla by sa mamička, ktorá
má podobný príbeh, že by sme si prenajali byt spolu a prípadne pomohli s detičkami?
Hladam maminu slobodnu na vazny vztach
Som z cadce volajte mi 0915350882
Dobry den vie niekto ponuknut byvanie pre mamicku s babetkom ked sa porodim.? Alebo ak aj niekto hlada spolubyvajucu mamicku?
Dobry den su tu mamicky ktore hladaju spolubyvajucu mamicku do podnajmu?? V septembri mam porodit ale este pred porodom by som chcela nieco najst za prijatelnu cenu.. bratislava
@seedy ahoj este hladas byvanie? napis mk spravu alebo mail
@certica123 hladala ho v r. 2013.. 🙂
Hladam slobodnu maminku na vazny vztach volaj 0915350882
@weewe ahoj
@diana228 ahoj ja hladam s mojim certom dvojrocnym😉das mi na seba kontakt
Ahojte zijem sam zo styrmi detmi hladam maminu na vztach volajte mi0915350882
Ahoj hlada tu mamicka podnajom mat niekoho by si napomocni ties zijem z detmi volajte mi 0915350882
Ahojte som slobodna mamicka a hladam nejaku mamicku ktora by isla s nami byvat.Mam 10 mesacnu dcerku.
@lucinka8693 ahoj napíš mi správu
Ahoj, tiez som slobodna mamicka a hladam niekoho najlepsie tiez mamicku ktpra by sla spolocne byvat.
Ahojte kočky,hladam pre moju sesterku s dieťaťom 9mes,pracujúcu,do prenájmu ku nej mamičku s dieťaťom,aby si pomohli navzájom.Najlepsie s malým dieťaťom aby vedela pomôcť strážiť malého keď je v práci ...nečaká že jej dotyčná bude platiť za prenájom ,len že si budú nápomocné a kamarátky a hlavne že bude spoľahlivá a slušná osôbka ...býva v Bratislave...aj včera bolo neskoro😉tak kočky píšte na kadlecovasilvia@gmail.com
Ahojte,tiež hladam mamičku s dieťatkom ktorá by bývala v prenajme s mamičku s 9mes synčekom .Pomahali by si navzájom ...mamička je pracujúca tak ta druha by strážila detičky,druha zarábala peniažky ....
@tomino2402 pardon,ale toto nieje stránka na zoznamku.
Bez urážky ...
Ahojte Kočky,pošlite mi správu nech sa s vami viem skontaktovať ..Silvia
@pekelnica ona nereagovala na vás s tou zoznámili ale na toho pána čo si tu zháňa ženu. Veď ho aj označila. Nebuďte vztahovacna a radšej pozorne citajte
@lusinda1989 ďakujem za podnet ale už som si to všimla ...
@jane1989 zavolaj mi 0915350882
Hladam slobodnu mamicku 0915350882 zijem sam z detmi

@monia123 Mozem vediet odkiaal je a kde by chcela byvat. Mam problemy z priatelom a chcela by som sa od neho osamostatnit. ale zial tiez ppberam len rodicovsky a nemam ziadnu sancu na byvanie z 230 eur a mam 2 rocnu dcerku:(Rodina nepomoze...