Nájdem si partnerku, keď už mám 2 deti?
Zdravím vás. Mám 39 rokov a dve deti. Boli sme s partnerkou 13 rokov a vždy som sa snažil aby rodina malá všetko. Moja partnerka mala stále problém s flirtovanim s druhými chlapmi a nakoniec ma podviedla niekoľko krát so ženatým kolegom. Tak sme sa rozišli lebo už som jej veľa krát odpustil hoci čo. Ale toto bolo moc. Snažím sa nájsť si novú ženu môže byť aj s dieťaťom. Aj by mali o mňa záujem ale keď sa dozvedia že mám 2 deti, tak zaradia spiatočku. Obávam sa že ostanem sám. Je tu niekto podobný ktorý bol v podobnej situácií a našiel si partnerku? Viem, že väčšinou majú s týmto problém ženy lebo chlapy sú zlí ale aj chlapy majú takéto problémy. Ak sú tu taký, tak ako prijali vaše deti? Ako vám funguje taký vzťah? Ďakujem.
moc obdivujem taketo sikovne a silne zeny, ktore sa proste vedia popasovat s kazdou zivotnou situaciou. si podla mna vzorom pre nas vsetky
@trencan1983 pravdaže si môžeš nájsť. Som v podobnej situácii, a ja chcem už iba muža s deťmi, bez deti by som nechcela. Človek ktorý nemá skúsenosti s deťmi nemá sajnu co to obnáša a podľa mna by bola väčšia pravdepodobnosť, že by taký vzťah nemal perspektívu a stroskotal by práve na tom. Držím palce ☺️
Kolki sa tak proste nasli. Ono to chce len cas, nemusi to prist proste hned. No deti nie su zas az takou prekazkou si myslim
@brembo podľa čoho myslíš?😃
@brembo nie nemám ich tu neúrekom. A ty máš nejaké podobné skúsenosti? Potrebujem v prvom rade vyčistiť hlavu. Nechcem aby ma tu niekto bral ako zúfalého. Pevné stojím nohami na zemi len mám trochu depku a možno smútok keď vidím rodinky a ja sa cítim akokeby nepotrebný. Ale viem ze je to len pocit. možno som len ciťák v tomto. Bol som 13 rokov vo vzťahu a tam som bol potrebný. Tak asi preto.🤷
@tajik nie nezľakol Tajik. Chcel som nejaké info a pár ľudí sa vyjadrilo tak to musí stačiť. Či?🙂 Ale ja si popíšem s hoci kým a rád. Aspoň si navzájom aj trochu pomôžeme. A ďakujem za kompliment. 😉 A ty máš nejaké skúsenosti? Šak je to diskusia.
@trencan1983 moj už manžel bol rozvedený s deťmi,ja tiež,máme 4 deti,bábätko už ročné,myslím,že krásny vzťah..A otvorene hovorím,že až toto je ten najkrajší vzťah v mojom živote,on to tvrdí tiež,presne ako sme si predstavovali,ibaže s predchádzajúcimi partnermi to bolo nereálne.Tiez mám skoro 40.Medzi deťmi sú cca 4rocne rozdiely,medzi prvým a posledným 13r a fungujú medzi sebou ukážkovo,majú sa radi, našťastie to asi vyšlo,viem,že to tak nemusí byť všade.Takze určite nie si "bez šance"..Len to je taký pocit,lebo je ti momentálne smutno.
@tajik Tak to je fajn. Tak existuju taký ľudia. Asi som si to bral moc osobne. Počkaj a ty uz máš deti? Vyzeráš mlado na deti.
@tajik Prepáč tak možno stará fotka. Typujem 23-5 rokov.
@tajik Tak máš dobrého chlapa asi a sa stará o teba. Možno aj preto.😉
@tajik Domnievam sa?