icon

Nemá mi kto postrážiť deti

luci_ellie
25. aug 2013

Caute baby, aj ja som sa k vam pridala aj ked nemam vela casu na pisanie. Zostala som sama s dvomi detmi 1 a 3 roky. Otec mojich deti s nami nezije. Som na vsetko sama a od kedy sa narodila moja prva dcera nikdy som nebola bez deti. Uz by som strasne potrebovala si oddychnut a nejak zrelaxovat ale neviem ako. Deti mi nikto nezoberie na viac ako 1-2 hodiny mozno raz za tyzden a to vtedy sa snazim aspon co to poriadit co sa s nimi neda. Ako to zvladate vy? Poradte nieco.

Strana
z2
elise
25. aug 2013

@luci_ellie skus poprosiť kamarátku aby ti deti na chvilku postrážili popripade ak ti žiju rodičia daj im deti na víkend alebo popripade bývalej svokre ak máte dobrý vzťah ak nie zavolaj si agenturu ktorá ti niekoho na stráženie pošle alebo oslov nejaku susedu študentku 🙂 niekedy je fakt dobre si vyvetrať lavu a mať čas len preseba. a otec dieťaťa nejavi o ne záujem? nechodi akk nemu ?

ivia123
25. aug 2013

No je to smutné ,že si ostala sama.A čo starý rodičia?

kamilka1986
25. aug 2013

ja by som ti tie deti postrazila 🙂

lubikan
25. aug 2013

presne som na tom ako ty....uz 10 rokov som s MM na vsetko sama...mozno raz za rok,co sa nam podarilo "dostat" deti z domu na vikend.....ked si chcem oddychnut,vyuzivam cas,ked su v skole,skole a s MM vonku....a naopak...

treba len pockat,kym odrastu...

luci_ellie
autor
25. aug 2013

@elise stary rodicia su stale zaneprazdneny deti mi nezoberu ze su velmi male a aj tak som cely den doma tak naco, kamosky maju vlastne deti nechcem im davat este aj moje a susedy si nechavam na surne pripady ked potrebujem ist na pohotovost a pod., moje deti nechcu byt s ludmi ktorych nepoznaju a tak ich nemozem dat ani na hodinove strazenie lebo by tam prerevali tie hodiny co by som bola prec a mne to za to nestoji, moja svokra je jediny clovek ktory chape ze aj ja by som chcela byt sama bez deti a nie preto ze mi treba nieco vybavit alebo upratat ale ta zije v cudzine a tak sa to neda kym nebudu trochu vacsie ☹

elise
25. aug 2013

@luci_ellie škoda že si daleko ak by si bola pri PN postrážila by som ti ich kludne aj na celý den

luci_ellie
autor
25. aug 2013

@elise vdaka, ja dufam ze to bude lepsie ked budu vacsie, len by som chcela byt taka zrelaxovanejsia mama lebo uz som niekedy taka nervozna a to len zato ze si nemozem oddychnut, vela ludi to proste nechapu si myslia ze cele dni sedim doma tak naco sa potrebujem zbavit deti vsak len tie mam na starosti 😒

luci_ellie
autor
25. aug 2013

@lubikan len ked su v skole alebo skolke tak ty si v robote, a podari sa ti aj nieco robit samej nejak sa rozptylit?

charllotte
25. aug 2013

@luci_ellie ja som s detmi sama v podstate od narodenia syna co je uz 6 a pol roka, dcera ma 3, zijeme bez otca, byvam u mamci, ale tiez mi ich nema kto postrazit, zobrat von, som s nimi 24 h denne uz 6 a pol roka, od nich som za ten cas bola mozno zo 5 krat za cely ten cas, uz mi to tiez lezie na makovicu, od septembra ideme do skoly, do skolky a ja do prace, neviem ako to zvladnem....

cairka
25. aug 2013

@luci_ellie , poznám, strašia má 7 rokov a za celý čas som nebola na víkend bez detí 😝 Máš fajn, že ti ich aspoň raz týždenne niekto vezme, vtedy sa vykašli na upratovanie, ale choď sa "vyvenčiť" - či do lesa, či do obchodu - kde ťa ťahá. Keď je najhoršie, tak v rámci zachovania duševného zdravia dám deti do detského kútika a mám pre seba tú hoďku-dve. nedá sa to využívať často, lebo sa to predraží 😝 Čo je pre teba tiež ako pre samumamu dôležitý faktor...Keď budú väčšie, bude to v niečom jednoduchšie, ale v niečom zas náročnejšie. Ale aspoň budeš mať trocha času pre seba, lebo sa zabavia samé, len prežiť do tej doby. A vynútiť si svoj čas, naučiť deti, že teraz mám svojich 20 minút a budem pri vás, ale len ako pomocný asistent. Samozrejme, že najprv to budú 3 minútky a postupne zvyšovať, ale oni sa naučia.
Druhých nedonútiš nijak si ich brať viac, tak hold sa musia naučiť deti, že aj mama potrebuje trocha kľudu a čas na vydýchnutie.

lubikan
25. aug 2013

@luci_ellie zatial v robote nie som....a ja zasadne nerobim nic,ked su deti mimo skolky,skoly prec(ako vo volnom case ak su s tatinom trebars)...aj keby to tu klicilo,mam nohy na stole,alebo idem prec niekam...

bridget
25. aug 2013

Co tak najst si nejaku opatrovatelku (studentku), co ti raz za cas v pripade potreby dojde domov na par hodin a povaruje? Neviem, ako si na tom financne, ale ak to nie je pravidelne, len obcas - na tvoje zresetovanie hlavy, tak by to snad mohlo fungovat 🙂 A nejaka studentka bude rada, ze si trochu privyrobi. Nam tiez nikto nevaruje deti, lebo rodina je daleko a cudzim ich nedam, ale ked uz ja mam dost a MM vidi, ze potrebujem vypnut, berie ich on, alebo postrazi a tak, takze to ako zohrana dvojka dobre zvladame. Ty ked si sama, mas to tazsie a ta obcasna babysitterka by mohlo byt riesenie.

luci_ellie
autor
25. aug 2013

@bridget nemam dobry pocit z toho nechat deti s niekym cudzim ked by som vedela ze by plakali za mnou, oni su este malicke, asi sa budem musiet naucit nejak odreagovat aj s nimi alebo pockat kym vyrastu. Strasne by som zase chcela niekam vypadnut na vikend ale to sa mi asi pri mojich pribuznych nepodari a to vobec nie su daleko 🙂 ja to nechapem ako su ludia v dnesnej dobe vytazeni alebo sa mi skor zda ze je to dobra vyhovorka na to aby sme si prestali navzajom pomahat ☹

anatalia77
25. aug 2013

@luci_ellie nuž ak by bolo velmi zle,tak sa na mna obráť v IP.Len musíš mať v hlave jasno,či ti bude smutno,alebo budú deti plakať za tebou 😎 toto je dosť šialená kombinácia 😀
A ešte ma napadlo,čo otecko?

anina16
20. máj 2014

Ja by som vam kludne pomohla aj na den. som studentka a kludne ces sobotu nedelu vam ich mozem postrazit. Aj cez tizden po skole by som vam kludne pomohla. Mozte mi napisat mail. smetanovaanna16@gmail.com

delphia
23. júl 2014

@luci_ellie starki su vytazeni??? a ty snad nie????
jedna vec je vytazenost a druha vec je neochota ... ☹

andrejicka77
23. aug 2014

Ahojte, ak by ste daktora potrebovali pomôct s Vasimi drobcami - som ochotna pocas vikendov Vam pomôct. Sama mam 16 mesacnu dcerku, nastastie mi maminka nedavno nastupila do dôchodku, takze teraz mi ma kto s dcerkou pomôct, no a ja by som si tymto rada privyrobila. V pripade zaujmu mi napiste na mail: takacova.andrea@azet.sk. Prosim len z BA.

lenka110611
23. aug 2014

píšeš že ti nemá kto postrážiť deti a ked ti tu mamičky navrhnú nejaké riešenie tak nič ti nie je dobré - nechceš otravovať susedy, nechceš otravovať kamarátky, starí rodičia sú zaneprázdnení, opatrovateľku nechceš - tak čo vlastne chceš počuť? Zakladala si tému aby si sa mohla vyžalovať či čo? Sorry za úprimnosť.

anatalia77
23. aug 2014

@lenka110611 tiez som jej navrhla pomoc,ak je z bb ako ma v profile,tak nie je problem. A nic,tak potom nechapem naco to bolo vsetko dobre.

mirinka7
20. feb 2015

ahojte, nepoznate niekoho, kto by potreboval v ramci Kosic/Kosic-okolia skusenu byvalu ucitelku z MS na strazenie dietatka?

lorelai72
5. mar 2015

Ja tiež rada postrážim deti. Som z Topoľčian a vyštudovanú pedagogickú školu so zameraním pre učiteľstvo MŠ a vychovávateľstvo a mám veľa praxe ;)

ivkagodavcova
12. apr 2015

Dobry den, hladam surne opatrovatelku dobrovolnicku k 3-rocnemu synovi, ktora ho vyzdvihne zo skolky na Limbovej a pobudne s nim obcas 2-3 hodky. Som na syna sama, v nudzi a mam moznost sa zamestnat, ale mam problem so strazenim. Po mesiaci by som mozno bola schopna aj finance sa odmenit. Mam to velmi zlozite. Prosim dobru dusu, ktora je ochotna mi pomoct, aby som mohla sa zamestnat. Od marca chodim po pohovoroch a snazim sa najst pracu v case ked je maly vo skolke, ale z odpovedi ktore sa mi dostavaju chodim so slzami v ociach.

sanny19931
23. sep 2015

@luci_ellie Dobrý deň.Som 21 ročná, spoľahlivá a zodpovedná žena s blízkym vzťahom k deťom a ponúkam vam opatrovanie vašich ratolesti . Mám 3 ročnú skúsenosť s opatrovaním dieťatka od 0-13rokov (v priebehu celého týždňa 24/6). Som certifikovaná a bez záväzkov s možnosťou opatrovať takmer ihneď. Zakladám si na pozitívnom vzťahu s dieťatkom, ktoré počas voľného času vediem k rozvíjaniu (aktivitami primeranými veku . Uprednostňujem dlhodobé a pravidelné opatrovanie. Ale da sa aj na pár krat ak niekto nehľadá nic dlhodobé ale len občasne . Na cene sa vieme dohodnut cez email - telefonáte alebo na osobnom stretnutí na dohodnutej adrese . V prípade záujmu ma prosím kontaktujte e-mailom na sanny1993194@gmail.com reagujem ihneď alebo na tel čísle 0915 670 040 Ďakujem a želám krásny deň.S pozdravom Michaela.S

felis77
27. sep 2015

Ahojte,
hľadám serióznu ženu so skúsenosťami s opatrovaním detí, ktorá by v pracovné dni v ranných hodinách od 6.00 do maximálne 07.00 h opatrila môjho syna (3,5 roka) a odviedla ho do škôlky, ktorá je len cez cestu. Sme zo Senca. Cena dohodou.

kevenducha
27. sep 2015

@felis77 dobrý den do akej skolky chodite?

felis77
29. sep 2015

Pre kevenducha: škôlka je na Fándlyho ulici.

kevenducha
29. sep 2015

@felis77 pisem sz vecer

jankoluky
2. nov 2016

Je niekto kto by postrazil deti dvoch chlapcov vo veku 9 a 4 roky bb za nejaku rozumnu cenu som sama na ne a potrebovala by som na vykend odbehnut dakujem piste spravy

bambi23
Autor odpoveď zmazal
stastnablcha
3. nov 2016

ahoj.. ono sa to zlepsi ked budu starsie. okrem toho, naozaj neodmietaj pomoc. ja chapem ze prijat pomoc nieje jednoduche, al emusis sa to naucit. inak padnes s prepacenim na hubu. co sa tyka toho, ze nechas deti kamoskam.. ja tu mam niekedy aj 10 deti a teda si uzijem s nimi, ale zas na druhej strane mam aj pokoj, pretoze viem ze mozem moje dat tiez takto...

Strana
z2