Nevzali ma do práce kvôli deťom
Ahojte maminky,
Už to vypadalo sľubne tešila som sa žiaľ márne.
Chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o pomoc,
Dôvod
Nevzali má do práce obehla som toľko možností že to na dvoch rukách treba rátať, a bum konečne niečo vyšlo zoberú má, tešila som sa ale nie dlho stačilo odpovedať na ich otázku deti máte? Mám ...tak pohovor je týmto ukončený ozve sa vám.
Bola som sklamaná a nahnevaná zároveň :(
Ak by to šlo a našli by sa mamičky čo by pomohli plienockami c 4, voliakymi potravinami ? Bola by som zo srdca vďačná, ..
Ďakujem
JE TOHO DOST NA NETE, TREba prestudovat si to
pozri Ľudia ľuďom, alebo sa obráť na charitu....
tu sú väčšinou maminky, ktoré sú s deťmi doma a s eurami je to pobiedne....😉
Netreba zobrat ale konat
Dnes keď dokldat tovar alebo na linku berú ľudí húfne mi niekto ide povedať že si s deťmi nenájde robotu?neverím...a môžeš sa na mňa hnevať neverím....potraviny,reštaurácia(umývanie riadu) či upratovačka alebo chyžná...panebože toľko možností...a nikto tam nebude riešiť či máš deti...odkiaľ si keď sa môžem opýtať?kde je to takto s prácou?
Ja som z vychodu a prac.miest tu nie je vela...no od skoly som bola vzdy zamestnana a aj teraz na materskej pracujem v obchode,od maleho 4m. Hladaj a mysli poZitivne. Drzim palce
Ja mam tri deti, z toho som este na materskej s jednym a pracujem... Som predavacka a ludia nam chybaju. Aj teraz hladaju brigadnicku-)
Ja pracujem vo vyrobe kde pracuje mnoho zienok co maju deti a zoberu kohokolvek,len clovek musi chciet pracovat.A su aj ustretovy a vedia zaradit ludi na zmenovost podla toho ci to je maldy clovek ci starsi,ci s dietatom.No neviem odkial ste.Zarobok v cistom u zaciatocnika je 660 € plus gastrolistky.Dolezite je skusat nadalej a nevzdavat sa.Drzim palce! ☺
@mamina2388 začnem tými dvoma rukami, že to na dvoch rukách treba rátať.....
skutočne sa ti zdá skúsiť ani nie 20 možností dosť? Hlavne tebe matke, ktorá možno potrebuje trošku iný pracovný čas ako bezzávazkovký človek?
Mne to príde katastrofálne málo.
Veď keď si to tak zoberieš, aj tá najzastrčenejšia dedinka na slovensku vždy susedí s nejakým vačším mestom....a teda tých možností je vždy nespočetne veľa. Prejdi sa raz len tak v rámci voľného času, veď ho máš veľa - si doma - bez práce - po meste a rátaj:
- každý jeden obchodík, potraviny, textil, papierníctvo, masiarstvo, drogeria, obuv - ak je v meste obchodné centrum - spočítaj koľko ich je tam.
- každý jeden úrad, úradík, kanceláriu podnikateľa, firmy...
- závody na výrobu
- priestory ktoré niekto musí upratovať
- stánky v ktorých niekto musí predávať
- parkoviská na ktorých niekto musí byť
- školy
- škôlky
- reštiky
- hotely
- vačšie menšie firmy
- zverince, chovateľské, pestovateľské stanice
- čo som vynechala? určite niečo 🙂
kto chce si robotu nájde. obehnúť 20 podnikov a povedať si nie je práca. Treba aj reálne hľadať nie po pár pokusoch sa tváriť že to nejde.
Ak by si nebola až z komárna, veľmi rada vymením potraviny, či nejaké to € za napr. umytie okien., postráženie detí, pokosenie trávnika, povysávanie, umytie kúpelne, wc, dlážky.........a ver, že takýchto mamičiek je veľa - chce to reálne hľadať.
@katarinamarkova
Na dvoch rukách = 10😄
Ináč všetko svätá pravda...ale to su take typy, čo hľadajú cestu lahsieho odporu
@taami zle sa počíta v tom teple 🙂 asi som aj nohy zrátala 🙂 alebo som akosi automaticky tou 2kou násobila prsty na rukách.
Takže áno, dvojnásobne platí to vyššie uvedené 🙂
@katarinamarkova troška neskôr odpovedám ale, buď v mojej situácii by si bola asi tak ako ja...od mája chodiť či niekde nezoberú a všade dostávať odpoveď momentálne iba brigádnikov,ozveme sa vám, atď atď...neje ktovie ako počuť.
A zasa do fabriky na 2smeny ako? Keď nemám spoje ? S kým mám nechať deti ?Malú túžim dať do škôlky a ani to nebudem mať na ružiach, cca 160rezie a 30-40 škôlka dostávam 260€ :( a to som myslela tak s tými rukami že obden ale čo už a NATO aby som deti dala niekým do opatery by som musela dotyčnú osobu veľmi poznať ...:(
Aj brigada lepsia ako nic...
@mamina2388 a co mas proti brigade? ved brigady sú super vec hlavne popri materskej 😃 na dve smeny nie,lebo spoje...tak potom asi ani krátky dlhý týždeň nie...ešte v tých pár firmách spomenúť že nemas vyriešenú skolku a je úplne samozrejme že ti vychádza čista nula možností....ono to chce prácu hľadať a nie robiť všetko pre to aby ta nikto nezamestnal... to ratas náklady na sukromnu skolku?prečo? ak obden tak,ok....počet beriem.ale tu sa potom treba fakt zamyslieť nad tým kde je chyba keď to nejde.
@katarinamarkova áno ja by som vzala aj tu brigádu, ale mňa nechcú vziať ani len na tú a to je ťažisko na dve smeny že neviem byť v práci na 6, lebo len 5.50 mi ide autobus, a poobede zasa ak by som aj niekam tak šla robyt posledný mi ide o 23,22 bus tak čo kam ako chcela som ísť tak že iba na 1smenu nikam nikde...medzi smenu ani tak...ja mám aj na nete inzerát že hľadám prácu ..bola som aj v agentúre zato a zial
@mamina2388
auto?
taxi?
deliť sa s niekým iným o náklady za cestu autom?
ako prosím ťa, tam odkial si, pracujú tí ostatní? to nikto nerobí nikde, lebo nechodia autobusy tak ako by mali???
? škôlku už máš vyriešenú?

http://karierainfo.zoznam.sk/cl/100327/1384741/...