Opustil ma chlap
Vcera mna a moje 2 mesacne babatko opustil chlap. Vzal po hadke kufor a povedal nech cakam predvolanie na súd ohľadom starostlivosti. Prosím o hocijaké slova podpory. Asi sa nervovo zrutim.vysnivala som si rodinu a zdrave bábätko a teraz mu nedoprajem ani len poriadnu rodinu ani len prve vianoce nebude mat s rodicmi ani neviem z coho budem žiť a platiť účty tolko veci mi beha v hlave ktore neviem ako spravim tolko scenarov vysnivanych ktore sa nestanu. Vzdy som chcela len kompletmu zdravu rodinu a zostali sme na to dvaja opusteni.
tito oteckovia roka, co sa hned vyhrazaju sudmi a starostivostou sa obykle len vyhrazaju, aby ublizili. Ale o starostlivost im nejde, toboz nie u tak maleho dietata. Nemusis mat ziadne obavy, ze by ti ho "zobral", pokial nie si narkomanka ci alkoholicka a on je gambler. Ale tvojej situacie mi je luto, no verim, ze pozbieras casom silu. Nech len ide od vas co najdalej, taky by vam len skodil :( ak sa nechce liecit...
Výhod si ho z hlavy, on nastúpil kariéru gemblera a kým neprehrá aj obličku, nebude s nim reč a vyhrážky nepočúvaj. Kľudne daj terajšiu sim kartu k ľadu a zadovážiť novú. Jeho brat možno len oddialil hráčsku vlohu a keď sa stratila bratova ochranná ruka, odbrzdil sa vo svojej pravej podstate. Keď prerazí svoje gemblerske dno, možno sa pozbiera on aj váš vyhasnuty vzťah. Oznam jeho rodine co a ako a nech si ho oni ratuju.
Ale ved aj ta za islost raz nemusi byt zavislost.Predsa sa an tom da pracovat.Ja na tvojim mieste,ked pises ze bol dobry chlap by som sa snazila este ho zachranit,spoj sa s ludmi ktori si tym presli ako z toho vyjst,vyhladajte spolu nejake,pomocne slupiny co sa tomu venuju.Proste rychlo si to vzdala.
Moj znamy mal posobny problem,a prestal a tym sam.
Da sa to zvladnut, hlavu hore. Ja som ostala sama este v 3mesiaci tehu, bez rodicov, a dala som to. Maly budem mat 3 roky. Radsej takto sama a mat pokoj..
@kira61 ,ahoj 🙄aj ja som v podobnej situácii,akurát ešte len čakám bábo a už som sama
@petranovosad333 Píšem ti správu 🙂
@kira61 , dobre, čakám 😇
Ahoj, ako to u teba s odstupom casu dopadlo?❤️

On zjavne potreboval minimálne psychológa, keď sa stalo to s bratom. Ak by sa šiel liečiť, ale poctivo, len potom by som bola ochotná s nim jednať. A to rieš aj v rámci dieťatka. Nie je to sranda. Drž sa, no hlavne mysli na seba a dieťatko.