Polrok po rozchode po 8-ročnom vzťahu
A s 2 detmi.. 4 ročné a polročné ..Máte niektoré podobne skúsenosti a ako dlho vám trvalo sa dať dokopy ?🙂
Zvažujem že chcem byť sama aspoň 3roky no uvidíme možno aj viac.
@anonym_autor suhlasim s predchadzajucim komentarom. Ono obdobie tesne po rozchode je vzdy tazke, clovek sa musi s mnohymi vecami/otazkami vyrovnat. Ale skor ci neskor sa z toho kazdy dostane. Otazna je len cesta k vyzdraveniu, niekto ju ma tazsiu, iny lahsiu, kratsiu, je to indovidualne. Tym, ze mas deti a ak si spravna matka (mas srdce, milujes svoje deti nezistne), je moj skromny nazor taky, ze prave tie deti ti daju zmysel ist dalej, lasku a energiu to cele zvladnut. Navyse ak sa mas na koho obratit, ak mas dobru rodinu - rodicov, ktori ti pomozu, ak bude treba, tak sa nemusis nicoho obavat. Aj tie tazsie obdobia patria k zivotu, bud rada ze ste najma zdravi a ak mas rodicov, milujucich, tak sa vsetko da zvladnut. Kolko casu budes chciet byt sama je len a len na tebe. Ja som odisla od partnera v 33r., teraz mam 37.ale odvtedy som sa uz nedokazala otvorit sa vztahu, zijem sama, deti nemam, muzov neriesim, ale som stastna, lebo som nasla pokoj, ktory som nikdy nemala a je pravda ze mi to trvalo cca 2 roky, kym som bola uplne OK, a to aj bez podpory rodiny.
po rozvode som bola sama 11r.
nie žeby som bola zas až tak škaredá, ale tých úbohých ženatých chlapov čo si mysleli že oni ma musia spasiť lebo však bez sexu je mladej žene ťažko - som priam nenávidela.

Ked je clovek dlho sam, zvykne si na samotu a pokoj...vsetko zvladne sam. Prelieci sa, uprednostni pokoj a zmeni sa... pre niekoho je to dobre a ineho to znici. Ak mas deti, o to lepsie...nebudes sama a zvladnes to.