Sama s dieťaťom
ahojte ženy, chcem Vás poprosiť, ktorá máte znalosti alebo skúsenosti ako si pomôcť finančne ale aj inak. Som sama na RD malá 2,5 roka., rodičov už nemám. Výživné je v riešení,, zatial 40 €./má ďalšie deti takže nič moc nemôžem čakať/ Na čo by som mala nárok /tuším že asi na nič/. Napr. smetné, dan , neviem skúšam. Prácu by som mala mať, len chcem požiadať na 6 hodín. Na Slovensku ženy koľko Vás je a ako žijete?
dievcata , moj problem. som sama s dietatom, ktore sa este ani nenarodilo. dotycny, otec, nie je moj partner, mi od zaciatku vravel, ze on to dieta nechce, nie je pripraveny, atd...je proti, takze som zmierena s tym, ze budem na neho sama uz od sameho zaciatku. myslite si , ze sa nieco zmeni tym, ked sa male narodi?
@susanela A este ste spolu?
Ahojte.Som v rozvodom konaní spolu máme syna ktorý má 2 roky lenže manžel je vo väzbe a neviem čo bude ak ho pustia.Ja rodičov nemám bývame zatiaľ v manželovom byte sami.Tak sa chcem popýtať ako sa vybavuje alebo čo všetko by som potrebovala ak by som si chcela zažiadať o sociálny byt.Mám naň vlastné právo???Ďakujem
Ahojte zeny zostal som sam s detmi a hladam si partnerku aj s dietatom nemam s tim problem len nechcem zostat sam
Ahojte zeny najde sa mlada mila zena ktora ma rada deti a chcela by mi pomoct ocitol som sa sam ako otec dvojiciek a bez zeny to mam velmi tazke budem velmi vdacny pomoc ocenim len seriozne na blbe fory nemam cas mne nevadi aj keby zena mala dieta bol by som tu aj pre nich moc vas prosim o pomoc dakujem
@susanela môže sa zmeniť.Začni tomu veriť.Ak nie,keď sa malé narodí, možno keď už začne vnímať okolie,bude rásť...vždy sa to môže obrátiť k lepšiemu,Uvidíš ako bude reagovať po narodení a je na Tebe,ako ho do "toho" pomaličky zatiahneš,aby záujem mal.Ak aj nie, už si s tým zmierená.Veľa šťastia, držím palce! 🙂
Ahoj chcela by som sa s Vami podeliť o príležitosť ktorá mi prišla nečakane do života , možno práve uvažujete čo s prácou ked pojde drobec do školky... takže zdielam moj príbeh: v januári 2016 sa mi narodila dcérka, kým bola maličká a pomáhali mi kolegovia, stíhala som vybavovať emaily, telefonáty a kamenný obchod som riadila na diaľku, až kým mi neodišiel z firmy klučový človek, a vtedy sa začalo trápenie, kolotoč, faktúry, veritelia, dlžníci, služobky , dcérku som brávala so sebou, po hoteloch.... a tak som si povedala, že to takto ďalej nepojde a niečo sa musí zmeniť....toto náročné obdobie sa musí ukončiť a ja to celé chcem predsa inak .. jedného dňa, ako každý deň bola online a odpovedala na príbeh o pracovnej príležitosti v online biznise🙂 vyskúšala som a neľutujem, ak túžite po finančnej a časovej slobode, chcete pracovať z akéhokoľvek miesta pod slnkom , tak sa mi ozvite 🙂
ahoj, nie je to náhodou práca vkladanie inzerátov na webové stránky? Inak ja pracujem od skončenia materskej na 8,5 hod.
ahojte, moja známa ma dve deticky 5 a 2 ročne a hľadá mamičku s ktorou by sa striedali pri strážení detičiek pokial by jedna bola v praci.

Ja som si tiez vybrala otca pre moje dieta so zavazkami vedela som ze to nebude lahke a ani nie je,a to este mala nie je na svete.ale cakala som na dieta 5 rokov a je mi jedno ked ho budem vychovavat sama pretoze priatel nas nedokaze uzivit.ale urobim hocico aby som uzivila aj sama svoje dieta.niekedy ked po niecom clovek velmi tuzi vzda sa vela veci a vela toho obetuje.a myslim ze aj ked zachvilu budem a v podstate uzteraz som sama,aj ak mi to stalo,za moju princeznicku 🙂