Som divná ja alebo on?
Mám cca polročný vzťah.
On slodobný, bezdetny, býva u rodičov, zarába cca 650€.
Ja rozvedená, 2 deti, bývame samostatne, zarábam cca 800€.
Napriek len polročnej známostí máme predebatovane všetky vážne témy, spoločné bývanie, výchovu detí.....
Teória úplne úžasná.
Ale....chodí k nám na víkendu, lebo býva od nás zhruba hodinku cesty.
Deťom nikdy nič nepriniesol, tak som mu raz ja kúpila dve čokolády nech im ich dá, veď hádam pochopí. Dal a nepochopil.
Keď sme boli na výletoch vstupné som platila ja, lebo mi to prišlo voči nemu nefér, lebo deti sú moje.
Kým ku nám nechodil vždy som mala plný mraziak . Teraz zyva prázdnotou.
A takto by som mohla pokračovať.
Za každý jeden deň u nás mi dáva 5€, že nech a necíti ako prizivnik. Ako sa dopracoval k tej sume ja neviem.
U nás pomáha upratovať, navariť ale nič mužské práce. To si zariadujem sama.
Ale viem že ma ľúbi, že nás má rád.
Tak som to ukončila po debate vysvetľovania, kde som mu povedala že je taký motko a že potrebujem oporu. Nepochopene.
Rozchod. Včera.
Dnes opäť debata o tom, že potrebujem mať v ňom oporu, že on má síce ľúbi, v posteli to klame, ale to je vsetko.
Tak pokecali sme a už priam som mu povedala nech si nájde lepšiu prácu, lebo jemu keď všetko zaplatí ostáva 70€ na mesiac. . Že takto teda naozaj ako rodina fungovať nevieme.
Na profesii som našla pár inzerátov a preposlala mu, ale to boli reči o tom, že ten majitel je kok..., potom že na námestí robiť nie, lebo tam je veľa ľudí a narobil by sa jak hovado ... bla bla bla
A skončilo to pritom, že ma veľmi ľúbi, ale som náročná, lebo pozná veľa ľudí ktorí maju spolu okolo 1000€ príjem a prežijú.
Citim sa divne keď mi vlastne nepriamo povedal že som zlatokopov. Ale vy by ste si nasťahovali domov chlapa so 70€, ktorý vás ale ľúbi????
@vilma7 ak by dával doma na stravu, tak by nevyžieral ju a nedal by jej 5€, lebo by vedel čo koľko stojí a že za 5€ si môže ísť akurát tak menučko do lacnej reštiky kúpiť 🙂
Ak si spláca drahé auto tak nech, ale nemá sa čo priživovať na partnerke. Tento chlap je čistá vyžírka, nič viac nič menej.
Mas uplnu pravdu. Takyto motak ti je len na pritaz. Nejde o prachy,ale oporu vo vztahu,moct sa spolahnut a hlavne,ked mas deti. Si super,ze rozmyslas a nehladis len na lasku
Tých 5 eur vystačí tak akurát na vodu, ktorú použije na wc a v sprche 😁
Ty si vo vztahu, no v 1. Rade matka dvoch deti. Musis si zvazit, ci si na krk zavesis dalsie dieta, alebo si najdes oporu v chlapovi, ktory prispeje do rodinneho rozpoctu tak, ze si budete vediet spolu uzit aspon aquapark bez toho, zeby si davala vreckove detom i partnerovi. Pokial mu ostava 70e a nema vydaje s byvanim, tak nieco ti taji alebo plati rodicom a oni velmi nebudu chciet o din. Vypomoct prist, alebo ma zavazky, o ktorych nevies pripadne vidi, ze sa o deti a jeho postaras tak ci tak tak ti 5e staci a zhodnotil, ze viac netreba ;).Ak ti da teraz 5e, ked budete spolu byvat tak 10e? Ostatne bude na tebe tak ako teraz, to potrebujes? Musis vediet sama. Mam zname matky deti, ktore si nasli chlapa ale bud len na volne chvile....ale ak ho zoznamili s detmi a riesili s nim buducnost mali jasno v tom, co chcu. Ty jasno mas a je len na tebe ci chces 2 deti a jedno odrastene si pribalis, alebo budes hladat dalej ;)
Čudny chlap 🤔
Poriadny chlal nezaraba 650 euro preboha. Ved z toho nemoze uživiť sam seba a nie to este tene prispievat.zabudni na neho
Tak babuľky ďakujem za každý názor. V samej podstate ste mi potvrdili ten môj.
Iba tak okrajovo. Peniaze dáva na úver, ktorý neviem na čo mal, rodičom za ubytko a stravu. Nevlastní ani vodický, takže niekde BMW schované nemá. 🙂🙂🙂 Chcela som mu dať moje druhé auto, ale nebol ochotný súčasní ten vodický spraviť. 😥
V každom prípade ďakujem za všetky Vaše názory a už si neprídem až taká divná.
PS: jeho dnešná reakcia....nezijete v núdzi tak načo mám meniť zamestnanie...toto ma úplne dostalo. 🙂🙂🙂
To skor je on "zlatokop". Nechava sa pozyvat a nic nenakupi.
@vilma7 keby len na juhu
@montry že nemá ani vodičský a auto. :D toto je do neba volajúce. Toto sa stalo mame. Mňa mala veľmi skoro. S otcom sa rozviedli, našla si priateľa. Nepočúvala svoju 15 ročnu dcéru (mňa) - chlap čo žije u mamy, nemá ani vodičský a auto ale dlh má - to bude prúser!!! Mamina veľmi chcela ešte dieťa stihnúť v nejakom normálnom veku. A zatemnilo jej to asi rozum.
Z chlapa sa nakoniec vykľul hazardný hráč a alkoholik, taký nenápadný. Ale bolo to peklo a teraz to peklo bude mať navždy, hoci už spolu nie sú, lebo ich spája dieťa.
A to je moja mama jedna inteligentna múdra žena, u ktorej by som toto nečakala, hlavne nie po prvom manželstve. Ale život ma už tiež naučil, že nikdy nehovor nikdy.

@sissy27 on určite nebude mať výdavky potom na dome u rodičov, takže domov donesie celú výplatu, len musí vedieť čo všetko asi spláca, možno lízing na auto...kto vie...doma asi tiež dáva na stravu, to potom nebude keď tam už nebude bývať, to je ale logické.