Som na deti sama a bojím sa o prácu
Kedy to skončí? Som sama na dieťa, musím pracovať, treba platiť účty. Za týždeň ide do školy a ráno sa zobudí s horúčkou. Skoro každý mesiac musím čerpať očr, bojím sa už o prácu. Neviem sa normálne zabehnúť. Psychika zas ide dole. Stále choroby. U alergológa bola asi pred 2ma rokmi všetko ok. Nič vážne len bežné choroby.
@anonym_autor syn uziva imurin (neuzivat s mliekom, ani mliecnym) a super, treba ho uzivat kazdy den a nebyva odvtedy chory, ak len obycajne sople
Poradila nam ho imunologicka. A este bronchovaxon, ten predpise aj detska
@igiana dakujejn zajtra sa spýtam. No ma 39,9 nikdy takú teplotu nemala. Je to strašné vidieť ju ako sa trápi :(
@igiana dakujejn zajtra sa spýtam. No ma 39,9 nikdy takú teplotu nemala. Je to strašné vidieť ju ako sa trápi :(
@anonym_autor nech je lekarka urobi CRP, zober aj moč. Ak jej nič nezisti, tak to bude viroza. Buď prejde za cca 3 dni a môžes ist do prace, alebo sa z toho vykluje crevna chripka (my sme to tak minule mali). Tiez trvala 3 dni
@anonym_autor syn uziva imurin (neuzivat s mliekom, ani mliecnym) a super, treba ho uzivat kazdy den a nebyva odvtedy chory, ak len obycajne sople
@igiana imurin pisu, ze od 15 rokov? davas to mlafsiemu? ake davkovanie?
@igiana imurin pisu, ze od 15 rokov? davas to mlafsiemu? ake davkovanie?
@zuzikxx je imurin kiddo ten je pre deti, je v skatulke 60 kapsuliek, davaju sa 2 denne. Ale ja kupujem dospelacky, ale davam iba 1 kapsulu. (Dospeli beru tiez 2 denne). V jednej dospelackej je davka ako 2 male detske. Tak mi skatulka vydrzi 2 mesiace za tu istu cenu ako detsky na mesiac. Len dieťa musi vedieť prehltnut tu velku kapsulu. Ja mu to davam na lyzici s ovocnou vyzivou pekne prehltne.

@nikpa do prvého ročníka. No nastúpila do skolky ked mala 2 roky a 10 mesiacov. A odvtedy? Stale nieco. Mozno som odrobila 2 mesiace vkuse za tie roky. Nevládzem uz naozaj.. mam hypoteku, auto na splátky staré sa pokazilo a nedokážem mat normálnu vyplatum