icon

Som samoživiteľka, mám zdravé deti, ale nemáme peniaze na dovolenku

6. jún 2025

Caute, pozeram na okolo -vsetci idu na rodinne dovolenky letecky, kazdy ma paradne auto, pekne oblečenie.

A ja?
Ucet v minuse, od vyplaty k vyplate zijem, tri deti sportujuce čo je moc narocne, deti sa ucia na jednotky. len ziadne mory a ani dovolenka na slovensku nehrozi, auto pomaly tiez konči.
Ako to ludia davaju. S vysokou skoloou zarabam 900 eur a jednoducho ako samozivitel nemam sancu zit normalny zivot. Padam dolu hubou a tuzim po oddychu . Co robit, aby bolo lepsie

Strana
z7
evcagabi
22. jún 2025
@greengirl

@filipsvk123 kazdy mame svoje filtre samozrejme. Ja by som nechcela fajciara, narcistu, manipulatora, obezneho, alkoholika, gamblera, znamenia lev, baran a strelec a este pachnuceho.

@greengirl a ja by som nechcela primitiva s nazormi ako ma @filpsvk123 a stavim sa, ze je sam a masti si bambusa tiez sam.. a aj bude. Lebo kazda pricetna zena hned podla vyjadrovania zisti, kto je ... a kto nie a vyselektuje to okamzite.

ukulela
22. jún 2025
@filipsvk123

@greengirl že vraj roztomilá mamička haha... Aj tak decko jej bude vždy prvoradé a chlap bude až na neviem koľkom mieste... A ešte aby choval a prispievsl na cudziu DNA... To urobí naozaj iba tupý simp a zúfalec... Mala si lepšie vyberať otca jej detí a nie sa nabúchať hocikým a teraz vyplakávať.

@filipsvk123 nie si ty ten sulivov poloretardovany syn? Tiež Filip, tiež primitívne názory?

filipsvk123
22. jún 2025
@greengirl

@filipsvk123 kazdy mame svoje filtre samozrejme. Ja by som nechcela fajciara, narcistu, manipulatora, obezneho, alkoholika, gamblera, znamenia lev, baran a strelec a este pachnuceho.

@greengirl wtf a čo majú znamenia s človekom... Ako píšem, ženy majú prehnané nároky na mužov a tak aj dopadnú...

greengirl
22. jún 2025
@filipsvk123

@greengirl wtf a čo majú znamenia s človekom... Ako píšem, ženy majú prehnané nároky na mužov a tak aj dopadnú...

@filipsvk123 kompatibilita čisto. Niektore znamenia mi nesedia vobec. Proste poznam xy baranov, levov, kozorohov a hoci kazdy je iny, nesedia mi do vztahu. Na zoznamkach je najviac baranov, oni su taki dost aktivni v komunikacii a hladani partnerky. Ale baraniu energiu mat doma, ked som usedava, to by bolo...

filipsvk123
22. jún 2025
@evcagabi

@greengirl a ja by som nechcela primitiva s nazormi ako ma @filpsvk123 a stavim sa, ze je sam a masti si bambusa tiez sam.. a aj bude. Lebo kazda pricetna zena hned podla vyjadrovania zisti, kto je ... a kto nie a vyselektuje to okamzite.

@evcagabi nemáš argumenty tak len trepeš dve na tri

filipsvk123
Odpoveď bola odstránená
filipsvk123
Odpoveď bola odstránená
tim23
22. jún 2025
@filipsvk123
Odpoveď bola zmazaná

@filipsvk123 to čo je za nezmyselná konverzácia?

evcagabi
22. jún 2025
@filipsvk123
Odpoveď bola zmazaná

@filipsvk123 toto co si postol ma dokazovat co? Jedine, co z toho vyplyva, ze ani jeden neviete komunikovat na urovni a minimalne jeden z vas mal cosi hrknute.

demodun
22. jún 2025
@filipsvk123
Odpoveď bola zmazaná

@tim23 😂😂😂 rozmýšľam kto bol viac zhúleny.
@filipsvk123 šikovne si to premazal

filipsvk123
Odpoveď bola odstránená
evcagabi
22. jún 2025

Omg, nestrapnuj sa este viac. z toho, co ona pise nikde nie je jasne, ze by ti chcela na krk zavesit svoje deti. Sem tam mala hrkle tak sa otvorila. mozno mala pre teba slabost a pod vplyvom ju proste vyjadrila ale z toho, co pises ty ako "ze som sa ti vzoprel" ci "palinko je tvoj majetok" bolo tam nieco viac aj z tvojej strany.

terry658
22. jún 2025

Nechapem ako vieš vyžiť s troma deťmi z 900 eur. My s mužom zarobime oveľa viac a žiadna dovolenka nehrozí, lebo nato nemáme.
Prosto každý sa musí prikryť takou perinou na akú má. Ak sa deťom darí v športe tal sa do zahraničia dostanú.

andrea2667
23. jún 2025
@filipsvk123
Odpoveď bola zmazaná

@filipsvk123 Filip, ty nie si len taká obyčajná trúbka, ale celá rampa odtiaľto až za roh. V tvojom prípade neexistuje žiadna šanca nájsť si ženu. Dobrá rada - už sa nestrápňuj!

filipsvk123
Odpoveď bola odstránená
greengirl
23. jún 2025
@evcagabi

@evcagabi muzi maju taketo nazory, na zoznamke som stretla takych viacej. Ale napriklad poznam muzov susedov, ktori su ako on na normalne si nasli zeny. Tak kazdy si hlada seberovneho.

filipsvk123
Odpoveď bola odstránená
stevusa
24. jún 2025

Tak chápem že každému sa žiada aspoň raz zažiť poriadnu dovolenku pri mori a viete čo Vám poviem ? Moji rodičia si nikdy nemohli dovoliť dovolenku ako dieťa sme nikde neboli maximálne u babky a nič mi neušlo. Na dovolenku som s mamou začala chodiť keď som bola dospelá moja mama sa prvý krát dostala k moru keď mala 63 a to vďaka bratovi rovno do USA podotýkam celý život nikde nebola aj keď potom túžila.
Bohužiaľ nie vždy to životná situácia dovolí. Mám síce len 30 rokov ale viem že keby ma práca nedokáže uživiť alebo potrebujem viac peňazí lebo výdavky hľadám druhu robotu teda brigády. Upratovanie, čašníčka, vykladanie tovaru hocičo aby sme sa mali lepšie aj 200€ k výplate pomôže a takto ak by ste mali popri robote navyše príjem môžte si to odložiť a ísť za to na dovolenku.
Veľa ľudí to tak robí aby si nemuseli počas roka ostrihať od úst kvôli týždňu.

ingames
29. jún 2025

Je to určite frustrujúce ale verte nemáme všetci drahé auto ani dovolenky pri mori ! Ja to tiež často vravím kde na to berú ľudia ale je to zbytočne sa trápiť lebo možno sú zadlženi až po uši aby sa ukazovali ! Deti podrastu pôjdu na brigádu a raz bude lepšie ! Teba tomu veriť ! Je to také klišé ale hlavne aby ste boli zdraví ostatné príde !

lana015
3. júl 2025

https://www.facebook.com/share/p/16oL9FKBC8/ aj tu je jeden pohľad... netvrdím, ze všetky mamy, ktoré idú s deťmi k moru dovolenku sa chovajú rovnako, ale možno by sa v tom niektoré našli

lb1984
3. júl 2025

Ja byt samozivitelka, mať 3 deti a plat 900€ nevyžijem. Mam jedno, partnera, vyssi príjem a tiež idem od výplaty k výplate tj namiesto toho aby si sa cítila zle ďakuj samej za seba za to aká si a ze deťom dokážeš dopriať veci ktoré iný rodicia aj keď sú dvaja nie. A vyckaj času vyrastú a na dovolenku určite pôjdete. ❤️❤️❤️ osobne klobuk dole pred tebou

Strana
z7