Vianoce u matiek samoživiteliek
Ahojte maminky už čo deň je to tu 🎄
Budete doma so svojimi deťmi? Mne nakoniec vedúca sama od seba prehodila smeny a tak budem tie hlavné dni doma. 🩷 Som neskutočne vďačná že láska v ľuďoch stále existuje a aj keď musela kvôli tomu urobiť celý rozpis odznova vedela že deti by boli samé a prehodila ma. Toto je nad každý darček 🥰
Stíhate piecť? Aké máte tradície? Tiež sa tešíte na ten kľud keď po večeri vyložíte nohy na stôl a pozeráte sa ako detičky trhajú baliaci papier a majú radosť v očiach? 🤗 Ten pokoj radosť.. To že ste spolu ako rodina 🩷 aj keď bez partnera. Chýba vám mužská spoločnosť? Alebo ste si už zvykli na samotu a takto vám to vyhovuje? Brávate drobce na polnočnú omšu alebo zájdete zapáliť sviečku na hrob príbuznému ktorý tu už nie je? 🩷🥹
Prajem každej z vás krásne a požehnané sviatky nech už sú podmienky akékoľvek. Buďme vďačné že sme zdravé aj my aj naši blízki 🤗🥰

@anonym_autor mam male dieta 3 roky,som sama 2.5 roka, vianoce tak neprezival posledne roky
Ale myslim, ze ked dieta vyrastie trosku budem to prezivat intenzivnejsie
Byvame na striedacku vo velkomeste vo velmi peknom slusnom velkom byte a na vikendy sme u nasich, v dome ktory povazujeme za naozajstny domov
Vianoce a sviatky prezivam tazsie, skor mi je este stale luto, ze sme ostali same dve, aj ked nam je dobre, zivot sme si vyskladali od zakladov, zvladam to aj sama hoci niekedy je toho az nad hlavu a mam pocit, ze to nedavam a aj si poplacem no na druhy den vstanem a idem odznova..
Od zivota som chcela viac ako byt jednorodic..keby tak clovek vedel co ho v zivote caka.. citim sa niekedy velmi sama, ano mam rodinu, vazim si samu seba, no pritomnost druhej polovicky u mna velmi absentuje..nikoho vsak zatial aktivne nevyhladavam, s tak malym dietatom nemam sancu..