Život po rozvode s deťmi bez rodinnej podpory
ahojte, prosim o skusenosti. ako ste zvladli zivot po rozvode s 2 detmi bez pomoci rodiny? bolo vam lepsie/horsie? nasli ste si po tom niekoho? dakujem
@nezabudka3391 nehľadaj nikoho. Neupinaj sa na myšlienky, či niekoho nájdeš.
Zvládneš to, deti do škôlky, školy, ty do prace. Užívať si jeden druhého, bude to ťažké zo začiatku, ale neskôr uvidíš, že to ide.
@nezabudka3391 nehľadaj nikoho. Neupinaj sa na myšlienky, či niekoho nájdeš.
Zvládneš to, deti do škôlky, školy, ty do prace. Užívať si jeden druhého, bude to ťažké zo začiatku, ale neskôr uvidíš, že to ide.
@anonym_74d172 detí chodia do školy ja prácu mám...niekto iný tu možno je ale neberiem to nejako vážne buď to vyjde alebo nie neviazem sa na neho ale obavy stále sú
@anonym_74d172 detí chodia do školy ja prácu mám...niekto iný tu možno je ale neberiem to nejako vážne buď to vyjde alebo nie neviazem sa na neho ale obavy stále sú
@nezabudka3391 hlavne hneď po rozvode nezoznamuj deti s novým ujom. Nechaj ich vstrebať túto situáciu. Neskôr pochopia, že ty a ich otec už nebudete spolu, a ze ty máš nárok aj na svoje šťastie.
@nezabudka3391 tak si to užívaj, nič neunahli, trávte spolu voľné chvíle a ono sa to potom nejako tak samo vykryštalizuje 👍.

@nezabudka3391 je to rôzne. Teraz sme na dovolenke a znova iba ja a deti. Musíš sa pripraviť, že o spánku to nebude.