Zmierte sa s rolou slobodnej matky: Skúsenosti a rady
Ahojte
Ostala som sama na rocne dieta, po materialnej stranke som zabezpecena o to nejde
Skor ma zaujima ako ste sa s tym zmierili, kedy ta bolest a neskutocny pocit sklamania zmizol? A zmizne niekedy? Nedokazem mu to odpustit- najradsej by som mu povedala nech zhori v pekle, ze nas opustil lebo sa tak rozhodol, lebo nevedel co rodina obnasa…
Bojim sa co nas caka, bojim sa samoty, ze nas uz nikto nebude chciet a nikto nas nebude mat rad..frustruje ma pohlad na stastne rodiny dieta matka a otec, placem a trapim sa kazdy vecer ked dieta zaspi, vycitam si ze som mu vybrala takeho otca, ze som uverila, ze chce rodinu len blbec sa o nu nevedel postarat ked prisla..boli ma, ze ma s dietatom minimlany kontakt a nezaujima sa, pritom dietatko je mile, uzasne,robi pokroky a on ako otec to zmeska ale je si toho vedomy a neriesi to, ja som ta co prilis analyzuje viem ale citim sa tak sklamana, zlomena a sama
Nájde sa.. Neboj 😘
Tým že ostaneš sama a nikto sa pre vás nenájde by som sa netrápila lebo kto chce nájde si vždy. Len treba dobre vyberať a nehrnúť sa ihneď do záväzkov.
Z môjho okolia poznám veľa mamičiek ktoré žijú veľmi šťastné životy práve s chlapom ktorý vystriedal toho predošlého s ktorým mali jedno či viac detí a môžem povedať že si žijú spokojnejšie a šťastnejšie ako iné ženy ktoré sa držia svojich vzťahov takpovediac " lebo musia" alebo " lebo deti"... Dokonca tie mamičky majú ďalšie deti s novým partnerom a sťastie z nich len žiari.
Život je niekedy búrka a niekedy sa hladina znova upokojí.
Prajem veľa síl, pozitívnej energie, odvahy zvládnuť všetko čo sa zdá náročné ba priam nemožné... Uzamkni v sebe všetku silu ktorú tvoja duša skrýva a neplytvaj energiou na veci ktoré sú menej podstatné. Šetri všetku energiu na to čo pokladáš za najdôležitejšie pre vaše blaho, šťastie, dobro a krásny život...všetko sa ešte len začína... On už tak dobrú ženu a dieťa ako ste vy nenájde lebo si ich nezaslúži ale vy máte dvere otvorené len treba vyliečit to zranenie a načiahnuť neskôr ruku a vziať si to čo si naozaj zaslúžite a čo na vás niekde čaká 🙂
@cassie613 dakujemzavase slova
Radšej skôr, ako neskôr…
Ihned by som s tebou menila, toto co zazivame my, to nie je zivot. To ze trpim ja nevadi, ale tie decka to uz je horsie. Snad unesieme kolko nam je nalozene
Z vlastnej skúsenosti viem, že keď sa mi niečo "zlé" deje, je to pre niečo, z nejakého dôvodu, ktorý v tej chvíli nepoznám, ale o niekoľko mesiacov zistím, že to, čo sa mi stalo, bolo pre mňa dobré a niekam ma to posunulo. Prestaň nenávidieť, odpusť, uľaví sa Ti, jemu svojimi myšlienkami neubližuješ, ale sebe. Jedného dňa natrafíš na správneho muža.... asi keď to budeš najmenej čakať.... s otcom Tvojho dieťaťa by si určite nebola šťastná a predpokladám, že by si sa pri ňom trápila viac ako bez neho. Myslím, že si žena s dobrým srdcom a tak Ťa čaká pekná budúcnosť, len musíš veriť a mať pozitívne myslenie. Viem, že to máš ťažké, ale ver, že to bude dobré.
@sroubek78 dakujem za tvoje slova velmi si to vazim
Odpustitneviem
Ja som bola slobodná matka (bola som slobodna matka 2roky zhruba a bývali sme u našich) dobrovoľne od synovho otca sme odišli ked maly syn 2r lebo bol tyran a bez peňazí. Bol vo mne veľký hnev a sklamanie ale presne po roku od odchodu len tak z ničoho nič prišlo odpustenie. Spadol mi veľký kameň zo srdca a všetok hnev pominul. Odpustila som ale nikdy nezabudnem no už sa nehnevam.
Po 3 týždňoch od tohto odpustenia mi napisal na pokeci moj manžel. Po 15mes sne sa so synom sťahovali k nemu a teraz máme spolu ešte 5r syna a sme spolu takmer 8rokov.
S ex riešim iba cez sms podstate veci ohľadom staršieho syna ako su známky zdravie apod
Držím ti palce
Autorka aky bol vlastne dovod rozchodu?
no ja ti poviem tak , ze v stredu mam meniny a oslavujeme 10 vyrocie nasho zasnubenia, ALE , po 10 rokoch mi povedal ze uz k nam nic neciti, ze chce filipincanku a mat nove deti , aj detom aj psychiatricke, minuly tyzden som bola z toho naprasky , ja mam 42 rokov a presne som v sebe riesila tieto vycitky...ze preco som si vybrala za muza takeho muza, ignoranta , pivnicu suteren :D este moj mi praveze nosi jedlo do kancelarie kazdy den a pokial je mihovori taketo veci ze ja uz deti nemozem mat pricom to nie je pravda...tak bud rada ze ta nechal skoro , ten smutok v dusi preboli ale mas sancu na novy krajsi vztah , ktory momentalne nepotrebujes ,.,,pride to samo , zacni si vazit samu seba, nemozes za to ze si uverila, a ze mas cistu dusu ,..,. mas maleho anjelika, kolko zien nemoze mat dieta , na to sa sutred budes mat viacej casu a maj rada sama seba ,povedz si ze bojovat o takeho debila nema vyznam a snaz sa byt v pohode aj ked zo zaciatku to bude velmi tazke ..ale obzri sa lepsie na fungujuce vtahy a trochu viacej ich rozanalyzuj, vies kolko mne ludi minuly tyzden povedalo ze ako nam to svedci , nikdy by si nepovedala ani ja sama ze sme v takych srackach mojho muza :D
hlavu hore a bud tu pre maleho ...vsetko pride maj rada seba SAMU ...ty si pre seba to najvacsie stastie,,,,.
napis si kolko veci a co vsetko ta robi stastnou , a co chces robit do buducna , staci mini planiky , to ti pomoze , ja som si to vcera robila a vyslo mi okolo 105 veci ze ma robi stastnou :D nebud smutna hlavu hore si super !!!! a mas super baby ....ste super dvojka ...a jeho ber tak ze zomrel ...mne to dost pomaha :D
@blackcat8885 presne v taketo konce a zaciatky treba verit a mat sa rada !!! :D si POKLAD A CISTA DUSA lebo si verila, chcela si , a LUBILA SI .....vsetko preboli ...ako ked ti zomrie blizky clovek...
@reddflowerlife ja ti ani neviem, nezvladol tie zmeny psychicky, dieta vela zmeni a on ma rad svoj zivot
Kde na pokoj a klud
@petkazamborska tvoj muž sa pekne pomiatol prepáč.Chce nový život, deti a filipincanku?to ma krízu stredného veku ako vyšitu, tak nech sa mu darí.To, že ublížil vám ho asi nezaujima
@luccija ani mi nehovor , zazivam doma peklo...vcera povedal ze ide do dubaja len na 2 tyzdne a potom ze chce este rok byvat u rodicov, ktori ho v tom celom podporuju...ale nech si ho uziju v 50 m byte....s jeho stavmi ma bipolarnu poruchu...v stvrtok ideme k psychiatricke tak som zvedava co mi povie
v aprili som mala zaky zauzleny malinky nador pod okom, nastastie bol vcelku a dal sa rychlo prec, /moja kamoska mi zomrela na rakovinu , mali 4 deti a jej muz si nasiel o 20 rokov mladsiu frajerku/ a moj muz vtedy povedal ze ked to dal janco tak aj on to da...,.
@petkazamborska Jeho rodicia ho v tom podporuju?To ako vazne?Aspon si teraz zistila do akej rodiny si sa dostala.Jeho rodicia sa uz asi vidia ako budu chodit na Filipiny.Medzi partnermi sa moze kadeco stat,ale aby bola reakcia rodicov takato,tak to je hnus.
@petkazamborska A inak.Tvoj chlap je uplny bezcita.Ok,teba moze prestat mat rad,partnerske vztahy byvaju krehke,ale povedat aj na vlastne deti,ze uz k nim nic neciti,pri tom je to jeho krv,tak to povie a bude citit obycajna krysa.
A myslis si,ze ta niekedy skutocne aj lubil?Pretoze nerozumiem tomu,ak si spravim deti s osobou,ktoru lubim,tak tie deti v zivote by neprestal mat rad.To sa vacsinou stane iba ak chlap splodi dieta s niekym z "nudze",vtedy moze byt ten vztah k detom taky chladny.
@karolina196 si uplna topka !!! a uplne zdielam tvoj nazor...:D az mi to pride uplne absurdne ze take nieco sa mi stalo ...ale mi to pride az tak absurdne ze sa na tom normalne bavim ...diky za povzbudenie a uistenie , ze nielen ja to v hlave citim presne rovnako ...si POKLAD !!!!
@petkazamborska tak vieš zase maniodepresia je vážna choroba, ked je v mánii život je gombicka a bude robiť hlúposti.To mu teraz diagnostikovali?
Mojej kamarátky mama ju má VS profesorka dostala ju vo vyššom veku po traume a tá porobila strašne kiksy pominala peniaze, dovolenku si sama zaplatila potom ju chcela stornovať, keď jej svitlo, že sama nepôjde je to ťažké.Pptom zase úplný prepad do depresie koľko pominala na šťastie je ako tak stabilizovana, ale stále menia lieky raz na mániu raz na depresiu.
no u nas to mame napodobne :D doteraz bol nastastie stabilizovany ale zacina to byt velmi zle...

Normálne. Všetko čo bolelo, prešlo. A ten pocit uvoľnenia bol veľmi príjemný.
Verila som, že ešte nájdem muža, ktorý bude pre mňa vhodnejší.
A hľa, nasla som.
Držím ti palce. ☺️