icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

sojovatycinka
22. máj 2012

no najskor sa musime dohodnut na lokalite, tiez zavisi, kto pojde a odkial. Nechajme to este chvilku vyzriet 🙂

zahrika
autor
22. máj 2012

pisem z prace, takze som limitovana...ale urcite ma dajte na zoznam. Inac, asi by sme mali tuto skupinu zosurkomnit, lebo piseme to vela osobnych veci...nie?

kwetinka1
22. máj 2012
zahrika
autor
22. máj 2012

@sojovatycinka jasne..inac som tiez zo zapadu, takze kludne mozme aj niekde sem kusok.......od BA po TN je len 120km..

maranat
22. máj 2012

ja som spoznala mojho priatela ked mala Natalia 3 tyzdne, nahodne cez internet, a nejak som to neriesila, stretli sme sa prvykrat samy, a ked zacal chodit k nam, samozrejme ze bola pritomna aj ona, takze ho pozna od malickeho mala. Bojim sa co bude, ak sa zacne zaujimat o bio otca, co ak sa s nim bude chciet zoznamit, atd 😒

zahrika
autor
22. máj 2012

@kwetinka1 to je nadhera! takto si to predstavujem..i ked to ubytko moze byt drahsie..ja som za aj za tuto cenu..

sojovatycinka
22. máj 2012

@zahrika tuto skupinku by som mozno nechala bezat aj kvoli inym maminam, ale pravdupovediac neviem presne, co znamena sukromna. Bude do nej mat pristup ten, komu sa paci, alebo ten, kto prispieval? Ale suhlasim, ze sukromne info by sme si mali vymienat za sukromnymi dverami.

zahrika
autor
22. máj 2012

@maranat no to je idealny pripad... lebo ma sancu byt jej otcom od zaciatku..dokonale ju pozna.. bio otca by som v tvojom prip.neriesila..ja som rovnako vyrastla....a dozvedela som sa to v 17ke a nic mi to vobec nespravilo,lebo moj otec co si mamu vzal bol na mna vzdy total ako bio, ziadne rozdiely, velka laska 🙂

kwetinka1
22. máj 2012

@zahrika pri 6 maminach s detmi je to cca 15e na noc, ak spravne narychlo ratam. mozno by sa s tetou dalo dohodnut. ta cena je 190 na vikend za chatu. takze ked sa to rozrata, nie je to tak vela

kwetinka1
22. máj 2012

@maranat aj podla mna to mas super poziciu. ale ja by som sa skor priklanala k nazoru, ze malej nic nezatajovat a primerane veku a otazkam jej o tom hovorit. vraj to je lepsie aj podla psychologov. ale rozhodnutie je na tebe

kwetinka1
22. máj 2012

vie niektora ako to funguje so sukromnou skupinou? aspon co som pochopila (este v ziadnej som nebola), ze tam maju pristup len tie, ktore tam potvrdi/prizve zakladatelka skupiny. takze v nasom pripade by to boli baby, co by na tu akciu sli. a tuto diskusiu mozme nechat kludne bezat dalej a dohodnut sa aj na nejakych jednodennych aktivitych, ktore sa nemusia tak organizovat a moze sa k nim pridat aj ina mamina

eaka
22. máj 2012

@kwetinka1 súhlasím ohľadom toho zatajovania.. dnešné deti sú v puberte ako odtrhnuté z reťaze a mohli by ktovieako reagovať. keď to bude dieťa vedieť od maličkého mala, tak to bude pre ňu tá najprirodzenejšia vec na svete a nemusela by to potom v puberte nijak zvlášť riešiť...
@maranat

jankanelka
22. máj 2012

@sojovatycinka pridame sa aj my, ak to bude mozne, tiez nemame s kym ist na dovcu, a tak rady by sme isli... Nam staci aj SK - kto sa prida? Navrhy?

kwetinka1
22. máj 2012

tak sa idem pokusit vytvorit sukromnu skupinu 🙂

maranat
22. máj 2012

@kwetinka1
@zahrika
holky, praveze malej je to stale hovorene, urcite vidi rozdiel, on ma aj svoje 2 deti a urcite to vidi, ja som mamina a oni su jeho, a navyse, vola ho "tatik", vsak pocuje deti, a moja svokra vzdy povie, to nie je tvoj tatik, to je ujo. takze tak. v septembri bude mat 3r, tak neviem kedy zacne chapat, ze muz a zena spolu spodia dieta, a to je ocko a mama, ktovie ako to bude, ale tak zatial to neriesim, budem to riesit az to pride 😎

kwetinka1
22. máj 2012

no baby skupinu som zalozila, ale neviem ako si vas tam pridat....☹

zahrika
autor
22. máj 2012

@maranat ale zas baby maju asi pravdu v tom ze ked je to odzaciatku jasne,potom to nie je sok..napr nasi sli psychologovi so mnou ci a kedy je vhodne mi to povedat a ten im vtedy povedal ze ked tak neurobili skor..ked som mala 3-4r, tak to maju nechat az na dospelost..pre mna to nebolo vtedy vhodne asi,ale zrejme celkovo ked je dieta v skole, uz je to tazke...
@kwetinka1 sukromna je super a ostatni ju vidia ze je ale nemozu vidiet komentare, ale mozu napisat ze sa chcu pridat a ten kto ju vytvoril ich schvaluje po dohode s clenkami... ale ja by som bola tiez za este chvilu nechat bezat tuto..nech sa mamicky popridavaju 🙂

zahrika
autor
22. máj 2012

@kwetinka1 jaaj tak uz ju mame 🙂

maranat
22. máj 2012

@zahrika prave toho sa bojim, co bude, ak pride do puberty... v dospelosti uz snad rozum mat bude. len neviem, ci z toho nebudem potrebovat psychologa skor ja, ako dcera 😖

sojovatycinka
22. máj 2012

@zahrika, @kwetinka1 Ale zas je to dost daleko, pod dna precestujeme baby. Ak si citate, od 14.hod sa da ubytovat, to znamena rano cestovat..potom pol dna, druh den cely a treti den od 10.hod rano treba odubytovat. Takze ja by som radsej volila nieco blizsie, lebo pre nas je to na Oravu min. 3 hod . cesty (idelny pripad, ze by mala spala, ale to sa uz neda, takze by sme museli stat a cesta pocitam cca 3.5-4hod.)

zahrika
autor
22. máj 2012

@sojovatycinka fuuha no to mas tiez pravdu to som si tak neuvedomila.. baby odkial vsetky ste?? co tak obycajna KALNICA ... chata v Kalnici, par km od nas, uplne super, horske prostredie, milion chat na prenajom,mozem najst taku vacsiu

kwetinka1
22. máj 2012

@zahrika baby tieto info by som uz riesila v sukromnej skupine. ci? hlavne ktora odkial je

kwetinka1
22. máj 2012

@zahrika
@sojovatycinka baby pridala som vas do skupiny, ale netusim ako to funguje, ci sa vam zobrazi pozvanie, ci vidite skupinu alebo co. dajte mi prosim nejaku odpovet, ze je to oki

mici111
22. máj 2012

jeeej baby, ja by som tiez sla velmi rada s vami 😵 😵 😵 😵 ale nie na stanovacku a splav tiez nie, ked tak niekde na chatu..moje sidlo by skocilo do vody dobrovolne..len mam momentalne problem s autom, ktory neviem, ci vyriesim v dohladnej dobe, lebo nie su prasule ☹ po meste jazdim v pohode, ale mimo BA na dialnicu s tym ist nemozem..vyskakuje mi rychlost 5 do neutralu, ked je dlhsie zaradena..uz som zistovala opravu, cca 500-600 evri a na to momentalne nemam.. ☹ takze ja by som sa pridala velmi rada, len uvidim, ci sa zadari nieco s tym autom ☹

zahrika
autor
22. máj 2012
kwetinka1
22. máj 2012

@mici111 jasne, prepac, na teba som zabudla. dopravu poriesime neskor, ked budeme vediet, kto a odkial pojde.

mici111
22. máj 2012

@kwetinka1 okis, mozno dovtedy bude aj auto opravene..aj mna pridas do skupinky? 🙂

zahrika
autor
22. máj 2012

kde najdem tu sukromnu? Date link?

sojovatycinka
22. máj 2012

@jankanelka nam tiez staci SR zatial, uvidime, co sa naskytne. Dovolenku budem mat asi cely Jul, takze my by sme sli v Juli. Idealne by bolo k moru, kvoli malej, ale zas tie ceny su dost vysoke.

kwetinka1
22. máj 2012

@zahrika si v nej pridana, mala by si to vidiet v ponuke na lavej v strane "sukormne skupiny". vyskusaj