Zoznámenie s partnerom popri dieťatku
Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?
@sojovatycinka
Asmira uz pracuje😉
Nemuzete se dockat? ze?
Ja take ne...to bude ctenicko, lepsi nez Bravicko 😀 😀 😀 😀 😀
@sojovatycinka Tak Ty si to trafila, to má správny šmrnc! To by sa im mohlo aj páčiť 🙂 Hľadá sa princ na modrom koni! 😀 😀 😀
@irriss 🙂 to uz zavana nejakym voyerizmom 😀 Alebo budes robit mravny dozor 🙂 (namiesto adminov, heheheheheh)
@eaka alebo nazov temy sa moze lubovolne nakombinovat z klucovych slov: modry -kon-princ 🙂
@eaka
@sojovatycinka
Bude to klasicka Zoznamka/Seznamka...
Som slobodna mamicka - Hledam Lasku..Hledam Tebe...
Jelikoz ja Lasku nehledam, nenapadaji mne ta spravna slova..
proto bych Vas chtela popropsit o pomoc s uvodnim textem:
Proc citite potrebu teto temy, proc je dulezite tuto temu otevrit.. 😉
@sojovatycinka
mravny dozor...budu dohlizet na ciste prevleceni 😀 😀 😀 😀 pardon na ciste umysly!!
ne, nebudu delat dohled, jen mi zalezi na tom, aby ten, kdo Lasku ztratil, aby na ni nezanevrel...ale aby Lasku nasel 😉 🙂
@sojovatycinka Modrokonský princ
@irriss
@sojovatycinka
MODRÝ PRINC!!!! 😀
@irriss "kdo Lasku ztratil, aby na ni nezanevrel...ale aby Lasku nasel" toto je pekne a vystizne 🙂 Ja som za 🙂
@eaka a co by si povedala na "princ z Modry?" to je aj vysoko aktualne, hm????? 🙂 🙂 🙂
@sojovatycinka
@eaka
Zkuste vymyselt text..uvodni text...Proc je dulezite toto tema a proc a pro koho je tema otevrena.. 😉
Zkuste se domluvit v soukromce a dat mi predstavu . do Ip..😉
@irriss no slovo zoznamka by tam malo byt pritomne urcite . Nad ostatnym pouvazujeme 🙂 Len ci bude mat ti muzi kuraz ist priamo na babske forum, priamo do levovej jamy, hehe 🙂
@sojovatycinka
@irriss
slovo "zoznamka" nemusí byť v názve, musí byť zadané v nejakých kľúčových slovách, ktoré tú stránku vystihujú, podľa ktorých má byť vyhľadávateľná... v tomto asmira asi nemá problém, pretože kedykoľvek na gúgli niečo hľadám, tak mi medzi prvými vyskakuje MK, tak môže rozšíriť svoju pôsobnosť a vyskakovať aj pri kľúčových slovách ako "hľadám partnera", "zoznamka", "slobodná/ý", "chcem vzťah" 😉 A vôbec ho to nemusí nasmerovať na modrého koňa ako na babskú stráknu, tak ako keď hľadáte niečo ohľadne domov a nasmeruje Vás na "modrástrecha.sk", tak Vás hodí na "modryprinc.sk" príp.cz samozrejme...
@eaka no uz maju portal o svadbe, o detoch o byvani...takze mozno by sa im to hodilo do portfolia 🙂 Ten modryprinc mi evokuje nejake ufonauta 😝
@sojovatycinka no...len je to také jednostranné...zahŕňa to hladanie partnera slobodnými mamičkami, ale nie hľadanie partneriek slobodnými oteckami/neoteckami... modrázoznamka.sk 😉
Do súkromky som vložila na túto tému novú diskusiu, tak uvidím, čo tam kočky popíšu a možno niečo vytvoríme 🙂

@irriss "Kde je môj princ na bielom koni?" 😀 😀 😀