icon

Zoznámenie s partnerom popri dieťatku

zahrika
13. máj 2012

Moja existencia sa pohybuje medzi pracou a domovom... von nechodim, jedine ak s malym a neviem si predstavit znova niekoho stretnut, spoznavanie sa, stretavanie sa popri dietatku a prace, tie klasicke zaciatky..... da sa to vobec este ??? Ako akceptoval vas partner vase dieta? Zacinam mat pocit ze budeme navzdy sami..... a ja tak velmi tuzim po druhom baby kym sa to este fyzicky da ☹ ☹ Maminky ake mate skusenosti?

gabig555
20. máj 2012

@zahrika Tak ja sa ti teda rada pochvalim a dufam ze coskoro o tom budes pisat aj ty.Som rozvedena mamicka,s malým som zostala sama este hadam nemal ani rok,mala som skveleho manzela mal popri mne iba milion zien 🙂 ,teraz sa uz dokazem nad tým zasmiat.Jedneho dna som si objednala pizzu a chystala som sa s kamoskou ist si niekde posediet.Pri dverach zazvonil pizzaman 🙂 ,popri platení sme sa kus dali do reci a uz to prislo potom samo.esemesky a nakoniec prve stretnutie.samozrejme kým sa ukazal pred mojim synom trvalo to dost dlho. 🙂 a teraz?sme obaja rozvedený sme spolu uz 5 rokov a mame krasnu 3 mesacnu Lilinku.....takze samoty sa neboj,rpide to vtedy ked to budes najmenej cakat.Hlavne nech vie ze ked sa pre teba rozhodne nech si uvedomý ze ste dve alebo dvaja a nie si len TY.Su obrovske nahody v zivote a treba mat oci otvorene,ja by som si tiez nikdy nemyslela ze chlap co mi zazvonil pri dverach a doniesol mi veceru bude otcom mojho dietata 🙂

zahrika
autor
21. máj 2012

@gabig555 tak to je uzasne 🙂 je to neuveritelne ale skutocne to asi funguje, osud je naozaj niekde napisany a darmo sa budeme snazit ho nahanat, on nas nepusti a stretne nas to co ma vtedy kedy ma... 🙂
no idem sa chystat do prace.. zasaaaaaaaaaaaaa 😖 fuj neznasam,chcem byt domaaaa 😠

eaka
21. máj 2012

@zahrika Ja som sa celý víkend do práce tešila.. dieťa v škôlke v prírode, chlap v r... sama doma.. a vonku krásne počasie, všetky kamošky s deťmi a mužmi... ☹

kwetinka1
21. máj 2012

ahojte 🙂 konecne som uz po operacii a nestiham citat kolko ste toho popisali.
dost som rozmyslala a tak ma napadlo, ze ked ste uz niektore mali partnera (ineho ako otca dietata) alebo keby ste mali, ake povinnosti ohladom vasho dietata by ste na neho prenechali? co by ste od neho ocakavali, aby vam pomahal s dietatom?

zahrika
autor
21. máj 2012

@kwetinka1 a co ti operovali? som to asi prehliadla ak si pisala..no kazdopadne apson to mas za sebou..no veru sme sa trochen rozpisali..
Inac kocky ja som mala na partneroch foto a teraz som ho stiahla prec a odkedy je prec, nik sa viac neozval.. nechcem tam byt vystavena ale bez fotky to asi fakt nejde.. co myslite, co je lepsie, mat vypisany profil detailne, aby som si rovno tym ze si ma precitaju vyfiltrovala tych ktory maju spolocne vci so mnou a usetrim cas..alebo strucne a nechat ostatne na neskor..ja sa vzdy v profile rozpisem, a ktovie ci sa toho aj nezlaknu..si myslia aka ukecana 😎

kwetinka1
21. máj 2012

@zahrika ja by som pisala to co citis a ked na tom niekomu nieco vadi, tak nech si trhne hned. usetris cas triedenim. ale ja som zatial taketo neriesila

laila22
21. máj 2012

@zahirka ja som tiez zaregistrovaná na partneroch a ako foto mam vrtulnik...😀 foto ukazem na poziadanie, ale popravde tam moc nechodím, lebo niekedy stací precítat ten chat a mam pocit, ze tí ludia to tam asi nemaju v hlave v poriadku...😀 resp, ked vidím stale tie iste nicky, tak si myslím, ze tí ludia ziju virtualny zivot, proste kazdy vecer na tom chate...

mici111
21. máj 2012

ja som si s jednym na partneroch pisala asi dva tyzdne, furt ma volal na stretko, nejako som nenabrala odvahu, tak to potom vzdal..ale tiez dobre :D

zahrika
autor
21. máj 2012

@mici111 presne ako ja..ja to robim stale... nikdy sa nestretnem. mozno ma raz osvieti 😀

zahrika
autor
22. máj 2012

tak baby..ze aka nahoda... na partneroch a zaroven na pokeci (na oboch mam iny nick) ma oslovil niekto, s kym som prvy krat bola schopna kecat tolko ze sme nemohli skoncit a sla som spat o pol1.
Naraz zistim, ze mame spolocnych znamych - ktorych som nasla na jeho foto, ze nebyva daleko, nema deti, 32r...vyzor prijemny..no vypadalo to uzasne, mozno by som sa aj na stretko nechala ukecat.. najviac ma potesilo ti nasi spoloc.priatelia, lebo to su super ludia (parik). No ale nakoniec ze ma rad motorky a jeho vikendy su vylety na moto a ze deti chce ale nie HNED..to ako co znamena?? I ked mal priatelku s 3detmi pred tym, ale tie boli vacsie uz.. Kokos, to pekne zabil, mal povedat hned na zaciatku. A ze ci nemozem dat maleho babke na vikend, ze by sa rad stretol.. KOKOS hned ma odradil..tak som mu povedala ze vies co , nakolko mame spoloc.priatelov, kedykolvek sa mozme spolocne stretnut, ale nas styl zivota je diametralne odlisny a ja mam syna ako prioritu a nikam ho nechcem davat, hladam cloveka ktory chce deti a rodinu,...... na rovinu. a on sa ale nedal odradit, ze jemu predsa maly nevadi urcite a ze on nie je na moto kazdy vikend..ale sem tam ide na nejaky vylet na moto a tam urcite dieta nevezmes, to nejde! akoze nemam z toho dobry pocit, tak som si ho dnes dala preklepnut :D :D. Ale sila ze ma nasiel na oboch portaloch, vsade mam iny nick, profil nie celkom rovnaky...vsetko by sedelo co sa tyka typu, volny cas, komunikacia,totalne ma nadchol a este aj kuchar z neho sikovny 🙂 🙂....len tie posrate motorky 😠

eaka
22. máj 2012

@zahrika Ja by som z toho zase takú vedu nerobila. Pri čítaní ma dokonca prekvapilo, že aj keď si ho takto odpísala, tak sa nevzdal... sú miesta, kde sa deti neberú... a jedným z nich môže byť aj prvé rande.. 😉
A "nie hneď" môže znamenať, že bude stačiť o pol roka.. 😉

sojovatycinka
22. máj 2012

@zahrika podla mna je lepsie mat profil s fotkou a nejakym textom, co ta vystihuje. Vyfiltruje to dost ludi, co maju iny svetonazor ako ty 🙂 A myslim, ze aj ked fotka nie je vzdy zodpovedajuca realite, urcite to je jedna z veci, co zaujme... alebo nezaujme a hlada sa dalej. Druha vec je naburat svoju anonymitu a vystavit sa tam celemu svetu na ociach 🙂 A inak super, ze sa nejaky chlap podla tvojho gusta ozval, vsak nechaj to vyzriet, uvidis...ani v predoslych vztahoch si asi nemala "za par dni hotoveho chlapa" podla predstav 🙂 ( moje vztahy sa vzdy postupne formovali a s casom vyplavali na povrch aj lepsie aj temnejsie stranky toho druheho)

sojovatycinka
22. máj 2012

@eaka no vikend presne ako u nas, niektori nebrali telefon, rodicia malu nechceli, dalsii bud chori alebo uz s rodinnym programom...tak sme skoncili same :(

eaka
22. máj 2012

@sojovatycinka určite som za fotku, ale nemusí byť z OP, ja mám trebárs zo skaly, ako som bola liezť... do tváre mi tam vidieť nie je...ale nejakú predstavu si človek urobí, tobôž chlap môže mať strach, aby sa mu niekde neprikotúľala nejaká obluda.. 🙂 ja keď som prezerala, tak inz.s fotkou som ani nepozrela...dala som rovno vo vyhľadávači, že len inz.s foto...

eaka
22. máj 2012

@sojovatycinka Nabudúce si urobíme spoločný program 😉

sojovatycinka
22. máj 2012

@zahrika , @mici111 baby, nie som sice priebornicka, ale naozaj je lepsie sa stretnut ako si vypisovat dlhe dni. Usetri vam to vela casu, zbytocneho fantazirovania a konieckoncov na stretnuti o nic nejde. Ja som si vsugerovala, ze to je vlastne neformalne zoznamenie bez nutnosti dalsieho pokracovania (v nevyhovujucich pripadoch 🙂 Nevolam to rande, lebo randit podla mna chodia ludia, co spolu chcu byt a chcu travit cas spolu osamote ...a nie taki, co sa nepoznaju a idu do rizika s nazvom "macka vo vreci" 🙂 🙂 🙂

sojovatycinka
22. máj 2012

@eaka som za eaaka, ale asi byvame dost daleko od seba. Odkial si? (napis do IP..) Ja tiez pozeram len inzeraty s fotkami a tvar dotycneho ti da aky taky obraz aj o tom cloveku. Kazdy hladame to, co sa nam paci, takze nebudem tvrdit, ze fotka je nepodstatna. Ale zo skusenosti viem, ze je zavadzajuca, takze aj tak sa na fotku neda spolahnut. A aj keby clovek vyzeral presne ako na fotke z profilu, aj tak je to len jeden z aspektov celeho cloveka, to ostatne pri stretnuti nemusi byt vobec to, co hladam. A tie profily s motorkami, macickami, oblohou, svalnacmi a penismi ani nekomentujem 🙂

sojovatycinka
22. máj 2012

@eaka no myslim, ze ak by som si tam dala fotku z OP, tak na zoznamke koncim 🙂 🙂 🙂

mici111
22. máj 2012

@sojovatycinka noo mas pravdu, ale ja som taky bojko..ja sa nejako bojim stretnut s niekym..ani neviem preco..

sojovatycinka
22. máj 2012

sprava pre vsetky baby: prave umyvam riad a napadlo ma, ze ci by sme niekedy nezorganizovali napr. spolocne stretko alebo nejaku 2-dnovu chatu. Robia to tu mamicky so spolocnym datumom narodenia, mamicky dvojiciek...tak preco nie aj maminy, co ziju same s detmi ? Co keby sme zbalili svoje deti a stretli sme sa v nejakom neutralnom bode, kde nebude mat nikto prilis daleko? Niekedy cez vikend, cez leto, mozno na nejakom jarmoku, alebo nejakej detskej akcii? Kto by bol za?

eaka
22. máj 2012

@sojovatycinka Ja chcem ísť strááášne stanovať!!! 🙂 A presne som na to myslela, keď sme sa začali baviť o tom osamotenom víkende...

eaka
22. máj 2012

@sojovatycinka Ja som z Blavy, keď som Ti písala, tak som na niekoho dala myš a ukázalo mi to, že Nitra, tak som si povedala, že veď na víkendový program v pohode, stretneme niekde "na pol cesty" 🙂 Teraz dávam na Teba myš (znie divne, že? 🙂 ) a Ty nie si Nitra, dúfam, že ďaleký východ.. 😀

sojovatycinka
22. máj 2012

@eaka ja by som tiez bola za stanovacku, ale nemozeme spat na zemi. Hned nachladnem zospodu, aj mala je citliva na mechurik a oblicky. Takze my radsej do hocijakej chaty, latrina a podobne veci nam nevadia 🙂

eaka
22. máj 2012

@sojovatycinka Ja som si po minulej stanovačke kúpila do stanu nafukovaciu postel... boli sme na splave a známi mali nafukovaciu v stane a spali ako králi a my sme sa otláčali na zemi (karimatku som ani necítila), takže už len dokúpiť pumpičku a som pripravená vyraziť.. 😀

kwetinka1
22. máj 2012

@eaka
@sojovatycinka baby super napad, ja by som sa hned pridala 🙂 len ja este na stanovacku chviku musim zabudnut. moja mala ma 15 mesiacov a to sa mi zda byt male dieta na stanovacku. ale vikend na nejakej chate by bola super vec. nieco obzriet cez zlavovy portal. raz som tam nasla super chatu, vhodnu pre deti (detsky kutik, hracky, pieskovisko, smykala, bazen....) ale uz to v ponuke nie je len za povodnu sumu.

sojovatycinka
22. máj 2012

@eaka, @kwetinka1 no my sme tiez skor za chatu, ale kto zorganizuje? Podujme sa tu niektora na to? My mame overenu chatu vo Vyhniach, inu nepoznam. Bolo to cca 10 eur na noc. Ak mate nieco overene, alebo mozno nejaku pozicanu od rodiny, kamaratov, zamestnavatela (neviem, mozno je to naivna predstava, ale v okoli ludia chodia na take chaty, akurat ja o takej ziadnej neviem), tak dajte navrhy..

kwetinka1
22. máj 2012

@sojovatycinka ja sa mozem podujat to s niekym zorganizovat, najlepsie s niekym z rovnakeho mesta.

sojovatycinka
22. máj 2012

@kwetinka1 bolo by fajn, ak sa na to das/date. Este potom vybrat nejaky termin, co by vyhovoval vacsine, ale to asi budeme musiet pockat aj na ostatne baby z fora, niektore chodia az v noci alebo skoro rano... Skus navrhnut nejake terminy 🙂 Alebo mozno na 1.krat sa mozme stretnut len niekde na vylete, komu to ako bude vyhovovat.

eaka
22. máj 2012

@sojovatycinka Júj, no ale ste mi tú stanovačku zrušili... ja som bola s malou stanovať, keď ešte poriadne nechodila, bolo to úplne v pohode, zo stanu bola uveličená... odvtedy sa chystám každý rok a zatiaľ mi to nevyšlo... ☹ Ale z finančného hľadiska neviem, či to vychádza o moc lacnejšie ako chatka... nuž ak s Vami na chatu, tak na stanovačku budem musieť nahovoriť niekoho iného... asi niekoho z partnerov.sk .. 😀

sojovatycinka
22. máj 2012

@eaka ale vsak niekho bz partneri.sk mozes zobrat zo sebou, aj ja zoberiem, mozno aj ine baby 🙂 To by bola celkom sranda, ti chlapi by si to mozno rychlo rozmysleli...hromada deti a hromada single matiek 🙂 Bud by to predychali alebo utiekli... Tak navrhujem novu variantu, matky + deti + nadejni partneri 😝