Zvykli ste si na život osamelých matiek?
Mamky ako to mate vy? Zvykli ste si na samotu? Na to, ze mate dieta a dieta ma vas, vytvorili ste zohratu dvojicu a zili si svoj spokojny zivot ako mala rodinka a so situsciou sa zmierili slebo ste hladali a dufali v najdeni zivotneho partnera aj ked ste uz mali dieta a srdce zlomene z predchadzsjuceho vztahu?
Som uz dva roky sama, nehladam nikoho zatial, fokusujem sa na seba a na dieta avsak neviem co by bolo lepsie, dufat este v najdeni lasky alebo sa na to vykaslat?
Viem vsak, ze mi to niekde v kutiku duse bude chybat, ze som sama ako zena a nema mi kto prejavit tu lasku - medzi muzom a zenou a nejde len o sex..
Bojim sa, ze mi cely zivot bude smutno, ze som ostala sama
@canany vrtala som ja, presun masivnej 140kg skrine som dala pasmy, primitivnou kladkou a naklonenou rovinou a poriadnou davkou nadavok s placom, ze ja nikoho nepotrebujem 😂😂😂 sex som najprv fakt neriesila moj den bol prilis kratky na to aby som.stihla spat... a potom uz som.nasla partnera ked bol poriadok v mojom.zivote ...problem inak potom vo vztahu som mala sa naspat vratit do roly zeny...ked mi muz chcel odniest tazky nakup, otvorit dvere..my sme sa pohadali aj na vymene baterie lebo som zahlasila, ze keby to robim ja je menej bordelu.... nastastie vydrzal a ja uz som.naspat
A nie je lepšie nechať životu "voľný priebeh"? Ži to, čo ti ponúka teraz (teda ty a dieťa) a uvidíš čo ti v budúcnosti nadelí. Lebo nerozumiem tvojmu príspevku, konkrétne "avsak neviem co by bolo lepsie, dufat este v najdeni lasky alebo sa na to vykaslat?" Veď sa hádam nepotrebuješ teraz rozhodnúť a podpísať u notára vyhlásenie, že či si nájdeš niekoho alebo budeš navždy sama, či? 😀 Skrátka uvidíš čo život prinesie, teraz je to takto a zajtra alebo za rok možno stretneš niekoho s kým to bude to pravé orechové.
@ysseba ano ja viem
Mozno len strach z buducnosti kedze som velmi rodinne zalozena a rozhodne som slobodnou matkou ostat nechcela
Pre mna je moja rodina na prvom mieste
Som clovek, ktory chce a potrebuje lasku nielen od rodiny dietata ale aj od partnera
Co uz
@canany Zaplatím si za pomoc v domácnosti 🤣 alebo mi pomôže niekto z rodiny - švagor, brat...po prípade mám super susedov, tak tí pomôžu tiež 😃 A čo sa týka sexu...tak áno, ja abstinujem už skoro 5 rokov 🤣 nevravím, že to nechýba...ale mám zdravé ruky, sú pomôcky atď. jasné, že to chlapa nenahradí...ale kvôli vŕtaniu, prenášaniu nábytku a sexu si teraz nezavesím na krk prvého blbca, ktorý sa ponúkne. Som vo veku, kedy si už vyberám a vyberám tak, aby to nebolo chvíľkové...vlastne ja ani nehľadám...ak má chlap byť v mojom živote, tak bude...či o 10 či o 15 rokov...času dosť 😃
Chapem 🥺 velmi ti drzim palce aby si stretla svoju lasku. Inak moja 35 rocna kamaratka, slobodna mamicka, tiez dlho riesila lasku. Vobec sa jej nedarilo najst normalneho chlapa. Ona ma dieta uz velke, 12 rocne. Vzdy sme diskutovali o tom, ze toto je najhorsi vek na najdenie si normalneho partnera. Preco? Lebo slobodní su vacsinou “pre nieco” slobodnymi. Ze alebo su to suknickari, mamickari alebo proste tam je nejaky zadrhel preco su v tomto veku sami. Potom je tu druha skupina chlapov- ktorí sú vo vztahu alebo manzelstve. Mozno nefungujucom, ale v tomto veku maju deti este male a velakrat pár ostava spolu kvoli tomu, ze maju male dieta. Vzdy ta kamoska hovorila, ze ona si najde niekoho asi az okolo 45ky ked sa zacnu tyto z nefungujucich manzelstiev rozvadzat 🙈 ale nie…. Nasla si partnera skor, uplne necakane a nahodou ho stretla a zafungovalo to. On je rozvedeny ale bezdetny. Myslim, ze keby mal s byvalou zenou dieta, tak este par rokov by sa to kvoli nemu snazili udrziavat a s touto mojou kamoskou by spolu asi neboli.
ked bol ex nutene odideny a ja som bola sama na 4 deti, tak ano, citievala som sa osamelo. chybal mi ten pocit rodiny, kedze mne sa aj moja vlastna rodina vtedy otocila chrbtom.
ale velmi rychlo som sa obklopila kamaratmi, co boli tiez rozvedeni a s detmi, takze ked bolo treba v domacnosti muzsku ruku, tak sa vzdy nejaky nasiel, co mi pomohol. Aj chlapi susedia nemali problem pomoct, len ich manzelky s tym problem mali 😀
tak som potom radsej uz iba tych slobodnych tych kamaratov prosila o pomoc.
ja som mala stastie, ze som stretla niekoho, kto ma ma rad a aj moje 4 deti 🙂 tiez som neverila, ze so styrmi detmi si dokazem niekoho najst 🙂
co sa tyka sexu - chlapi su nadrzanci, zena ozaj nema problem najst niekoho na uspokojenie tejto biologickej potreby, pokial budes o to stat.
kazdopadne som tym chcela povedat, ze chapem Tvoje obavy, ten strach zo samoty a neistoty, ale pokial budes rozhodnuta byt sniekym, tak skor ci neskor niekoho stretnes. mozno to nebude hned ten pravy, mozno bude treba viac pokusov, ale ak budes o to stat, tak sama urcite navzdy neostanes 🙂
@soldi dakujem 🙂
Co sa tyka domacich prac a sexu bez muza a ako fungujeme - no tak ako doteraz. Ja som sice este vydata ale sex uz nemame 4 roky a doma tiez vsetko robim ja takze poradim si aj bez muza, kvoli vrtaniu a presunu skrine chlapa hldat nepotrebujem ved prinajhorsom su na to aj firmy. Ano ked by som nejakeho nasla a chcel by toto vsetko robit tak nech robi, zase nie som hrdinka co trha chlapovi robotu z ruky.
Som rád, že môj príbeh nepoznáš, pretože keby si poznala, tak by si vedela, že ex sa rozišla so mnou po tom, čo som sa vratil po 1,5 mesačnej služobke 😉. Taktiež neviež, že napriek udalostiam, jej rozhodnutie rešpektujem, rozlučili sme sa priatelskym objatim. Taktiež nevieš, že moje "vyseké ego a hrdosť", tvoje slova, ja sa chvastať neviem... nikde nehovoria hanlivo či uražajúc moju ex na fóre...? Nenájdeš... Takže vieš o mne a mojom charatkere veľké prd... 😉
Čo robím v tejto skupine... diskusné fórum "moja draha..." (kludne sa čerti, protiklady sa priťahujú 😉, ako ty do mňa, tak ja do teba... 😈😉)
Tvoj príbeh akoby bol život najlepšej kamaratky mojej ex a i mojej kamaratky. Nikto nevie kto je za nickami... (najväčia sranda ak si tu hrkutaju na smrť rozhadaný partnery 🙃)
A na tvoju otázku... (štipkou empatie) mi ťa je ľúto, vzhladom na tvoj príbeh, hoc ta nepoznám. Takže "mojím neskutočne vysokým egom a hrdosťou" som ti @autorka chcel dodať, útroška útechy, podporu, aby si sa pozberala, aby si nebola smutná, že nie všetci chlapi sú sviňe a si vo veku kedy nemáš problém nájsť si partnera do pohody i s dieťaťom... 😉
@autorka vidíš aka som to ja egoisticka sviňa... 😉
Nevadí... Verím/dufam, že tam vo vnútry duše si úžasna žena a skvela mamina, len teraz ti je totalne nariť, čo vidime všetci medzi riadkami 🙁
Talk To Me (Rutti's Remix / Bonus Track)
@michal_dr citala som tu diskusiu, naozaj nemaj potrebu to dalej vysvetlovat 🙂
A nie urcite vo svojom okoli nemam ludi ako si ty a tvoja ex..
@earlgrey @fairyy aby som to uviedla na spravnu mieru. Nie som s chlapom kvoli tym veciam co som pisala Ja som tiez taka, co viem si spravim sama a uz najradsej sama. Ale mam problem s tou pomocou pri tazkych pracach. Bojim sa zaplatit si nejakeho hodinoveho manzela. Nemam ziadne referencie, a ked mi prerabali byt minuly rok, tak som videla ten rozdiel ako reagovali pri muzovi pred 14 rokmi a ako teraz, ked som sama zena. A uz som mala doma jedneho suplikanta, co sme po nom celu pracu rozoberali a robili si samy a este znicil aj stenu. Mame velmi tvrdy beton, tam si netrufam vrtat diery, exmanzel mal co robit, ked som chcela policky a odvtedy sa snazim nevrtat, ale snivam o zatemnovacich zavesoch a sama by som do stropu nenavrtala nic.
Tazke bremena nemozem prenasat, mam zniceny chrbat a raz som mala snahu z ikey si teperit tazku skrinu, aj som to zvladla na pokraji zrutenia, odnieslo si to zial auto, oskrela som si dvere. Brat nikdy nema cas, pri nervakovi otcovi, by som skoncila na psychiatrii.
A teraz co mam vztah, pred Vianocami sa pytal co chcem pod stromcek, povedala som navrtat dve diery do dveri, asi som mala specifikovat, ze ktore Vianoce, lebo mame 22.januar a nemam nic. Asi to zase ostane len na mne.
Ja som velmi prieberciva po 17 rocnom vztahu a 2 kratsich vztahoch, mam uz asi privysoke naroky na chlapov, asi sa ten vhodny pre mna este nenarodil. A uz som nastavena tak, ze ked sa tento vztah skonci, nechcem chlapa uz ani vidiet, radsej sama do konca zivota.
@canany nemas privysoke naroky len uz si ostrielana ako my 😉 nebudes trpiet chlapa len preto aby si nebola sama ... chceme predsa zdielat zivot s nimi a nie sa trapit ci nebodaj starat o nich ako o dalsie dieta 😂 navrtas aj do betonu kup diamantove vrtaky do betonu a pojde jak do masla 😃 nie je to o vrtacke, ale o vrtaku(oh tolko kravin som sa naucila pocas rokov bez chlapa a moje heslo , ked to zvladne hocjaky clovek len so zakladnou skolou, tak ja inzinier nedam? 😅😅) ... a ja ti velmi dobre rozumiem s tym respektom moje kamosky co su rozvedene si ma volavali, ked im niekto nieco prerabal montoval alebo opravoval ...ja sefujem chlapom uz 6 rokov, musela som si najst sposob, aby ma respektovali, teda to vyuzivam aj pri robotnikoch a spol....aj teraz nam doma prerabaju dom manzel neriesi, vidi, ze mna to bavi...ja som ta, ktora dohaduje veci s nimi a oznamuje co ako prerobia lebo v zmluve je inak(mali pokusy a citujem ich veduceho - pani sa vyzna ...moja reakcia - a keby sa pani nevyznala tak ju o*ereme ? - tak mi na druhy den doniesol balik kavy a klobasy co udil na udobrenie 😃😃)
Napíš a uvidíme
...žijem s deťmi sama, sú to parťáci od malinkata. Veľa toho spolu zažívame, sme zohrani, neobmedzuje sa skoro v ničom. Partnera teraz nehľadám, neviem si predstaviť míňať svoj čas a energiu este na hľadanie partnera a budovanie nového vzťahu. Keď deti odrastu viem si to predstaviť, budovať nový vzťah. Ale ak nepríde, vôbec nevadí, budem si užívať konečne voľný čas, záľub mám až až. Ale deti vedia byť veľmi akčné, rande mi uz zmanazovali ( so svojím učiteľom) dokonca ho pozvali k nám domov 🙂 a ako to býva pre mňa v tej najhoršej chvíli ale dobre to dopadlo, čo bude ďalej neviem, nesilim, neviem či vobec chcem teraz, užívam si setko ako to je.
@matapo dakujem za skusenost..
Cloveku je smutno napriek laske rodine a dietatu
@matapo dakujem za skusenost..
Cloveku je smutno napriek laske rodine a dietatu
@anonym_autor ahoj, ako si na tom dnes?
@anonym_autor ahoj, ako si na tom dnes?
@martinka150 vratila som sa do prace dieta v skolke, mame krasne drahe byvanie 😂
Kazdy den je vyzva kedze som na vsetko sama, je to narocne ale inu moznost nemam
Som single a zijeme si v dietatkom v nasom pokojnom svete
Mna by zaujimalo ako riesite take domace prace ako vrtanie? Prenasanie tazkych veci, napr nabytku atd? Take, kde ta chlapska ruka je potrebna. A po druhe sex, nechce sa mi verit, ze abstinujete a nechyba vam to. Neberte to ako narazku prosim, tiez som rozvedena, po jednomvneuspesnim vztahu a zopar pokusoch a teraz ked sa mi rozpadne aktualny, som uz tak sklamana z chlapov, ze aj posledna stipka nadeje mi vyhasina a radsej budem sama do smrti ako takto fungivat
@canany to riesim cez mojho otca, inak sa modlim nech sa nam nic nepokazi a netreba nic opravovat inak to poriesi moj otec
A ano chyba, sice moj den ako bolo pisane ze v tomto obdobi tak kratky, ze som rada, ze nezaspim s dietatom ale vydrzim dlhsie hore a este porobim co treba ked dieta spi, ale chyba velmi no bohuzial niesom ten typ co by vyuzival nejake jednorazovky vecer alebo mala len niekoho na tu jednu vec, nikdy som to nevyhladavala a ani nebudem

Mna by zaujimalo ako riesite take domace prace ako vrtanie? Prenasanie tazkych veci, napr nabytku atd? Take, kde ta chlapska ruka je potrebna. A po druhe sex, nechce sa mi verit, ze abstinujete a nechyba vam to. Neberte to ako narazku prosim, tiez som rozvedena, po jednomvneuspesnim vztahu a zopar pokusoch a teraz ked sa mi rozpadne aktualny, som uz tak sklamana z chlapov, ze aj posledna stipka nadeje mi vyhasina a radsej budem sama do smrti ako takto fungivat