Je možné otehotnieť pri PCOS a menštruácii?
Ahojte zienky, chcem sa len spýtať aká je sanca keď menzes mi naposledy začal 20 februára a 11 marca som mala pohlavný styk tak ze sa chalan do mna spravil. Mám pcos ktoré mi diagnostikovali minuly rok, beriem rôzne vitamíny inozitol, vitamín d, omega ryby olej odvtvedy ako to beriem sa mi menstruacia zlepšila v podstate od novembra 2025 ju mám každý mesiac, ale bud mi príde skôr alebo neskôr max o 5 dni. Ostatne príznaky pcos mám bohužiaľ ale miernejšie ako som mala. Tak je tu sanca ze som mala ovuláciu počas styku ? A keď nechcem babatko mam si dať tabletku po ? Mám 22 len a nemôžem si tetaz dovoliť babatko :/
Tabletka po sa hlavne dáva do 72 hodín.a keď si mala ovulaciu, tak ti ani tá nezaberie
Kondomy uz nepredavaju ci ako???
@liana272 sanca na tehu pri PCOS pri nechranenom styku je sice mensia ako pri stave, ked je vsetko v poriadku, ale rovnako mozna... do buducna sa radsej chran vopred, tabletka po ma vyznam , aj ked nie zaruceny vysledok do 72 h od takehoto styku
Tabletka po sa hlavne dáva do 72 hodín.a keď si mala ovulaciu, tak ti ani tá nezaberie
@anonym_6f4674 vlyv na ucinnost tabletky nema ovulacia, ale jej vcasne podanie
@anonym_6f4674 vlyv na ucinnost tabletky nema ovulacia, ale jej vcasne podanie
@krasneleto včasné podanie,ale pokiaľ uz ovuluje, tak nezaberie

@liana272 nechcem byť hnusná, ale keď si nemôžeš dovoliť bábätko tak sa buď lepšie chráň pri pohlavnom styku alebo ho nemaj vôbec a to máš 100% že neotehotnieš.
Šanca že otehotnieš aj keď máš PCOS je.