icon

Ako vybrať posteľ do trojizbového bytu na prenájom?

Dnes o 17:54

Ludia dohadujeme sa s muzom, lebo kupujem nabytok. Je to trojizbovy byt, komplet prerobeny. A teraz dilema. Kupit manzelsku 180x200, alebo 160x200? Totiz ak by som kupila 160x200, a nahodou by tam spal 1 clovek, moze si ju dat aj k stene akoby do rohu a mal by ovela viac priestoru v izbe. Ale ak by tam bol par, rodina, podla mna ludia uprednostnia vacsiu postel pred mensou. Ja viem asi blbost, ale pomoze mi vas pohlad na to, lebo ja som uz mala tolko starosti s tou prerabkou, ze mam pocit ze mam v hlave prazdno a moje doterajsie superschopnosti v rozhodovani su na nule 😁. Nehovorim o tom, ze zariadujem aj predizbu, obyvacku a kupujem satnikove skrine…. Dik

marsmykkok
Dnes o 17:56

@anonym_autor tak trojizbák si asi logicky prenajme skôr pár nie jednotlivec takže posteľ pre pár...

anonym_46f0d3
Dnes o 18:00

Máme 160tku a úplná pohoda 🙂

anonym_84df8d
Dnes o 18:10

navrhujem tú užšiu posteľ
potisnú sa. 😉
a ak bude mladý pár ešte im bude aj veľa miesta.

madeincssr
Dnes o 18:18

@anonym_autor a dve samostatne postele (siroke 85-90 cm), ktore by sa dali spojit ako dvojlozko (mali by pre to vhodnu konstrukciu), ak take existuju, by neboli variabilnejsie?

anonym_1cea90
Dnes o 18:22

@anonym_autor jednoznačné kúp 180tku. Trojizbák je skôr pre pár alebo rodinu a 160tka je malá.

klotildabazarik
Dnes o 18:23

No tak podla toho komu chcete prenajimat, ja som za dve oddele postele ak vojdú, do kazdej izby skrinu a postel mozno nejake police ale to mozu mat aj v skrini

anonym_1cea90
Dnes o 18:24
@klotildabazarik

No tak podla toho komu chcete prenajimat, ja som za dve oddele postele ak vojdú, do kazdej izby skrinu a postel mozno nejake police ale to mozu mat aj v skrini

@klotildabazarik ak nejdeš prenajímať byt po samostatných izbách nedokážem si vysvetliť prečo by si tam dávala oddelené postele

anonym_4c7539
Dnes o 18:36
@anonym_1cea90

@anonym_autor jednoznačné kúp 180tku. Trojizbák je skôr pre pár alebo rodinu a 160tka je malá.

@anonym_1cea90 my mame 140 tku a v pohode sa obaja zmestime

anonym_1cea90
Dnes o 18:44
@anonym_4c7539

@anonym_1cea90 my mame 140 tku a v pohode sa obaja zmestime

@anonym_4c7539 nám bola 140tka nepohodlná úplne. 160tka sa dá kým je pár úplne bez dieťaťa ale ak máš čo i len jedno dieťa ono k vám proste občas chce vliezť a to je už veľmi nepohodlné. Klasický rozmer postele je 180 a keď neviem kto tam bude bývať určite volím ten. Môj názor

anonym_49ea40
Dnes o 18:50

160, my tak mame aj doma a je to uplne v pohode

bg92
Dnes o 18:51

Normalne velku 180, v 3i asi nebude jednotlivec sam. 160 je pre dvoch za trest, nechapem alo niekto pise ze je to v pohode :(
ak bude niekto sam tak uz dost ze bude mat sam cely byt pre seba naco este ratat s tym ci mu tych 20cm nieco nezachrani v spalni

anonym_1caf50
Dnes o 19:08

clovek vysoky cca 170 cm ma vzdialenost laktov pri rozpazeni cca 88 cm, min. taka by mala byt sirka lozka,,...lozko sirky 80 cm je za mna o kompromisoch...ale zas treba ludi motivovat, aby si kupili vlastne byvanie..kde budu mat veci tak ako potrebuju.🙂

autor
Dnes o 19:33
@bg92

Normalne velku 180, v 3i asi nebude jednotlivec sam. 160 je pre dvoch za trest, nechapem alo niekto pise ze je to v pohode :(
ak bude niekto sam tak uz dost ze bude mat sam cely byt pre seba naco este ratat s tym ci mu tych 20cm nieco nezachrani v spalni

@bg92 to nie uplne sam v tom byte, keby si ho prenajali napr dvaja/traja kamarati

anonym_98ab3f
Dnes o 19:33

180tka je privelka, v pohode sa dvaja vyspia aj na 140. Cize 160 je kompromis. Zalezi, aka velka je izba. V malej izbe sa zmesti potom len ta postel.

anonym_701107
Dnes o 19:36

@anonym_autor 180x200.

simsalabim
Dnes o 19:38
@anonym_98ab3f

180tka je privelka, v pohode sa dvaja vyspia aj na 140. Cize 160 je kompromis. Zalezi, aka velka je izba. V malej izbe sa zmesti potom len ta postel.

@anonym_98ab3f v 140 som bola nutena spat s vtedy 10 rocnou dcerou prekazali sme si neskutocne. To vazne nie je pre pohodlne spanie 2 dospelych ludi. Aj 160 je naknap.

mandzula
Dnes o 19:38

Urcite 180, mame v prenajatom byte 160 a vzdy sa tesim do domu na 180, ten komfort je neporovnatelny.

tiezjedna
Dnes o 19:44

@anonym_autor pre nás by bola takáto posteľ dôvodom minimálne na výmenu postele, ak nie odmietnutia bytu. 180 je absolútne minimum...

tiezjedna
Dnes o 19:45
@anonym_98ab3f

@anonym_98ab3f to je pekná blbosť teda...

simsalabim
Dnes o 19:46
@tiezjedna

@tiezjedna presne, ledva som preckala v 140ke dovolenku s 10 rocnou dcerou. Ako za trest…

mandzula
Dnes o 19:46
@tiezjedna

@tiezjedna Ani ja si neviem predstavit 140, to je akurat tak pre deti.

autor
Dnes o 19:51
@mandzula

Urcite 180, mame v prenajatom byte 160 a vzdy sa tesim do domu na 180, ten komfort je neporovnatelny.

@klotildabazarik chvilu sme aj tak rozmyslali, ze dve kvalitnr postele ktore sa daju spojit. Ale tazko najst :(. To hladanie ma strasne vycerpava uz.
@mandzula ja tiez tak premyslam, proste ked sa na to pozeram zo svojho pohladu ako potencionalneho najomnika, chcela by som 180, mam rada pohodlie, dokonca nemam rada ani ked je jeden madrac, najradsej dva aby sme sa nerusili pri prehadzovani. Skoda ze na tej stene nie je o 20 cm viac, takto to bude len spalna so satnikovou skrinou, nejakou polickou a komodou. Stolik tam uz nevojde.

tiezjedna
Dnes o 20:00
@anonym_autor

@klotildabazarik chvilu sme aj tak rozmyslali, ze dve kvalitnr postele ktore sa daju spojit. Ale tazko najst :(. To hladanie ma strasne vycerpava uz.
@mandzula ja tiez tak premyslam, proste ked sa na to pozeram zo svojho pohladu ako potencionalneho najomnika, chcela by som 180, mam rada pohodlie, dokonca nemam rada ani ked je jeden madrac, najradsej dva aby sme sa nerusili pri prehadzovani. Skoda ze na tej stene nie je o 20 cm viac, takto to bude len spalna so satnikovou skrinou, nejakou polickou a komodou. Stolik tam uz nevojde.

@anonym_autor matrace určite 2. V prípade, že by bol jeden zo "spáčov" oveľa ťažší ako druhý, tak je to rozhodujúci faktor v kvalite spánku👍

mandzula
Dnes o 20:06
@anonym_autor

@anonym_autor Ak nechces dat za novy velky matrac tisice, tak daj urcite dva. Aj z hladiska rozdielnych vah, aj manipulacie a udrzby.