icon

Kde kúpim elastickú napínaciu plachtu 200 x 200?

Včera o 20:51

Baby prosim kde kupim napinaciu bielu elasticku plachtu, ale 200x200? Mame vysoky matrac 200x200, cize 180x200 nam castokrat nesedia. Navyse, rychlo sa na nich urobili dierky (asko nabytok, jysk) tak hladam cosi ine - z eshopu. Dakujem za rady 🙂

autor
Včera o 21:20

@viestta prosim Ta mas skusenost ake su v porovnani s tymi zo stranky rodinne balenie? Gramaz rovnaka, neviem v com by sa mohli lisit, okrem ceny. Dakujem

anonym_0b4efa
Včera o 21:39

@anonym_autor
Jimi textil jersey plachty, vysoká gramáž

viestta
Včera o 21:55
@anonym_autor

@viestta prosim Ta mas skusenost ake su v porovnani s tymi zo stranky rodinne balenie? Gramaz rovnaka, neviem v com by sa mohli lisit, okrem ceny. Dakujem

@anonym_autor z rodinného balenia plachty nemám, mam deLuxe z iného eshopu, ale ten nemá ten rozmer na vysoké matrace

biba_18
Včera o 22:05

jersey plachty nekupujem vobec, akékoľvek som kúpila tak sa urobili dierky… 😏

andrea_82
Včera o 22:35

Tiez odporucam https://www.textil-jimi.sk/jersey-c19/

Mam odtial vela plachiet, ani jedna sa nikdy neroztrhla. Mame matrace vysoke 23 cm, rozmer 180 x 210, kupujem rozmer 180 x 200 a su OK.

anonym_d9dedd
Včera o 23:03

@anonym_autor ja mám z rodinného balenia plachty na vysoký matrac a som spokojná. Majú na matrac do výšky 35 cm a tiež som kupovala predtým vačšiu plachtu (matrac máme 28 cm vysoký), ale tieto plachty mám klasiku 180×200 cm.

autor
Dnes o 07:38
@anonym_d9dedd

@anonym_autor ja mám z rodinného balenia plachty na vysoký matrac a som spokojná. Majú na matrac do výšky 35 cm a tiež som kupovala predtým vačšiu plachtu (matrac máme 28 cm vysoký), ale tieto plachty mám klasiku 180×200 cm.

@anonym_d9dedd a su odolnejsie nez tie zbeznych obchodov na sk prosim?

anonym_d9dedd
Dnes o 09:39
@anonym_autor

@anonym_d9dedd a su odolnejsie nez tie zbeznych obchodov na sk prosim?

@anonym_autor tak ja som mala aj z bežných obchodov a boli v pohode, ale na týchto je vidieť, že je tam lepšia gramáž, lebo už na pohľad nie sú také priehľadné a sú aj oveľa pevnejšie.