Máte skúsenosti s brigádou v Španielsku?
Môj syn (v máji bude mať 18 rokov) chce ísť s kamarátmi cez leto brigadovať do Španielska. Všetci chodia na španielske gymnázium takže jazyk ovládajú. Ja mám otázku na Vás bol z Vás niekto, alebo Vaše dieťa v Španielsku na brigáde? Všetko ok? Máte náhodou nejaký typ na agentúru? Ja som pozerala profesiu. Majú teraz nejaké ponuky. Taktiež agentúra PROSTAFF poznáte niekto túto agentúru?
Viem, že už bude mať 18, ale aj tak mám obavu či to bude všetko ok. Ďakujem všetkým za odpoveď.
@amelia89 Ďakujem za odpoveď, a ako si sa tam dostala? Cez agentúru?
Chcem sa opýtať, či tá brigáda synovi minulý rok vyšla?
@natty07 áno, vyšla boli pri Barcelone. Syn je silný alergik tak predčasne musel ukončiť brigádu. Ubytovanie bolo podobne našim slovenským internatom 🙂 jedlo bolo skôr fast-food. Ale bol pár metrov od mora. Zarobil si dobre. Takže spokojnosť 🙂
Ďakujem za info a išiel cez agentúru, či mu to niekto vybavil? A pracoval v gastre?
@natty07 áno išiel cez agentúru PROSTAFF. Pracoval ako informátor v takom veľkom ubytovacom areáli. Boli tam apartmány aj možnosť campingu. Keď sa niekto chcel ubytovať, alebo potreboval s niečím pomôcť
@natty07 on rozpráva Španielsky, anglicky ak nemecký. Preto bol informátor..tam boli potrebné cudzie jazyky

Ja som tak zo spanielskeho gymplu chodila brigadovat kazde leto so spoluziackami (pracovali sme v primorskom letovisku v restauracii) . Zarobili sme si a nasa spanielcina bola oproti spoluziakom uplne niekde inde. Ale teda bolo to uz davno takze jasne nemam aktualne info ale odporucam to na 100%.