Aká je situácia v ZŠ v Letanovciach?
Ahojte. Neviem, ci je tu niekto z okolia, ale potrebovala by som nutne vediet, aka je to skola, ci sa sem oplati zapisat dieta, buduceho prvacika. Nevie mi niekto poradit? Ci su tu iba romovia? Ak ano, kolko % cca? Lebo nechcem, aby prvak cestoval sam busom do okresneho mesta, auto k dispozicii nie je, tak by sme ho dali v obci aspon na 1. stupen a potom by sme sa rozhodli, co dalej. Pocula som, ze je tam malo neromskych ziakov, ze 1. stupen ma co rok, to viac romov. Ked sa pytam mamiciek, len kyvnu plecom. Niekto, kto tam ma/mal dieta? Nemyslim specialku, ale tu druhu klasicku.
@zalka Dakujem pekne, ze si napisala. Ak sa mozem opytat, bola si tam na pracovnom pohovore? Aj si tam pracovala? Teraz je tam ak mam dobre informacie, riaditel. Aj by som s nim porozpravala, len neviem, aky je. Ale zas chapem, ze ine je noveho ziaka prijimat a ine ucitela alebo kucharku a podobne. Vravel mi dakto, ze aj biele deti tam su, ale velmi malo a take pletky, ze jedni vravia tak a druhi inak, preto som tu napisala.
Nepracovala.. Ani nie som z letanoviec. Hovorím ako fungujú mamičky... Kamoška večne odvádza deti auto. I privádza.. Sa striedajú... A ďalšia kopa chodia vlakom... Staršie deti dohliadajú na mladšie...
A pred rokmi kamoškina sama bušom do škôlky chodila ale to na mlynkach... Dôveruj svojmu skolacikovi
@zalka 🙂
Momentálne sú tam tkz. biele triedy 4, z toho deviataci ktori odchádzaju,siedmaci, štvrtáci a prváci. Pozrite si webstránku školy.

Bola som tam pred rokmi na pohovore a vera nepamätám, žeby som iné ako rómske dieťa videla.
Tam aj z arnutoviec chodia do školy... A prvacik iste neska maminka bude svoje voziť tak môže i tvojho vzísť... Alebo aj vlakom do smizian veľa detičiek chodí