icon

Potrebujem požičať Kendamil kozie mliečko pre novorodencov

annabeatrix
6. máj 2025

Mlieko Kendamil kozie pre novorodencov- potrebujem požičať len zo 10g.

Ahojte baby nemáte niektorá požičať iba na dnes zo 5 veľkých lyžíc kendamil pre novorodencov mliečka.
Došlo mi, objednala som si nové ale príde mi až zajtra. Ďakujem

gypsomilka
6. máj 2025

Ja len ,ze ak nenajdes predava aj DM alebo lekarne niektore. A viem citala som ze si objednala. Len asi bude mala sanca ze sa niekto najde

mey8
6. máj 2025

To ma byt žart?
Akože fakt nič v zlom... ale tak nemáš mlieko pre dieťa? Sadni do auta a bežné v dm. ( ktorá je v každom väčšom meste) kúpiš jednu krabicu🙉 a ak sa nemáš ako dostať do mesta, oslov pribuznych🙈
Som na materskej 3 roky a ešte sa mi nestalo aby som nemala mlieko pre niektoré z deti a keď som otvárala poslednú krabicu, vždy som kúpila/objednala dopredu zásobu niekoľkých krabíc...

nyphadora
6. máj 2025
@mey8

To ma byt žart?
Akože fakt nič v zlom... ale tak nemáš mlieko pre dieťa? Sadni do auta a bežné v dm. ( ktorá je v každom väčšom meste) kúpiš jednu krabicu🙉 a ak sa nemáš ako dostať do mesta, oslov pribuznych🙈
Som na materskej 3 roky a ešte sa mi nestalo aby som nemala mlieko pre niektoré z deti a keď som otvárala poslednú krabicu, vždy som kúpila/objednala dopredu zásobu niekoľkých krabíc...

@mey8 suhlasim, DM byva otvorena do 20:00, a to byvam na dedine

ingridmik
7. máj 2025

DM nepredáva kozie, iba obyčajné. Ani žiadna iná predajňa pokiaľ viem. Mali sme ho donedávna, tak viem.