Potrebujem požičať Kendamil kozie mliečko pre novorodencov
Mlieko Kendamil kozie pre novorodencov- potrebujem požičať len zo 10g.
Ahojte baby nemáte niektorá požičať iba na dnes zo 5 veľkých lyžíc kendamil pre novorodencov mliečka.
Došlo mi, objednala som si nové ale príde mi až zajtra. Ďakujem
To ma byt žart?
Akože fakt nič v zlom... ale tak nemáš mlieko pre dieťa? Sadni do auta a bežné v dm. ( ktorá je v každom väčšom meste) kúpiš jednu krabicu🙉 a ak sa nemáš ako dostať do mesta, oslov pribuznych🙈
Som na materskej 3 roky a ešte sa mi nestalo aby som nemala mlieko pre niektoré z deti a keď som otvárala poslednú krabicu, vždy som kúpila/objednala dopredu zásobu niekoľkých krabíc...
To ma byt žart?
Akože fakt nič v zlom... ale tak nemáš mlieko pre dieťa? Sadni do auta a bežné v dm. ( ktorá je v každom väčšom meste) kúpiš jednu krabicu🙉 a ak sa nemáš ako dostať do mesta, oslov pribuznych🙈
Som na materskej 3 roky a ešte sa mi nestalo aby som nemala mlieko pre niektoré z deti a keď som otvárala poslednú krabicu, vždy som kúpila/objednala dopredu zásobu niekoľkých krabíc...
@mey8 suhlasim, DM byva otvorena do 20:00, a to byvam na dedine
DM nepredáva kozie, iba obyčajné. Ani žiadna iná predajňa pokiaľ viem. Mali sme ho donedávna, tak viem.

Ja len ,ze ak nenajdes predava aj DM alebo lekarne niektore. A viem citala som ze si objednala. Len asi bude mala sanca ze sa niekto najde