Primár na gynekológii v Spišskej Novej Vsi
Ahojte, chcem sa spytat neviete, kto je tam teraz primar nejako sa neviem nikde dopatrat
@azurova99 Tak na to že som Romka, tak v pohode MUDr. Prístup vysvetlili všetko na čo som bola zvedavá. Ak ide o sestričky otras. Ešte pridám príbeh jednej žienky čo somnou ležala na izbe. Prvorodička prišla do nemocnice že krváca. Pri príchode ešte cítila pohyby bábätka. Nechali ju na prime čakať 3 hodiny, vraj nebol lekár žiadny k dispozícii. Bábätko jej umrelo. Primár vraj skonštatoval že bolo už dlhšie mrtve....
@vanda323 nene ja som bola prvorodicka a som rodila v snv malicka nechcela zist nizsie tak ma trapili v bolestiach nakoniec mala omotanu pupocnu snuru ,este ze sa jej nic nestalo bo inak nerucim za seba ked, iny uz roovno na sekciu posielali ked videli ze nejde nizsie, aj ma celu potrhalo
Ja som ležala mesiac (máj) v nemocnici a potom som tam rovno aj porodila . Ja si tuno pôrodnicu nemôžem vynachváliť. Prístup na jednotku. Personál, sestričky, lekárky veľmi milý a ústretový. Za mňa top pôrodnica a gynekológia
@azurova99 ja som pred týždňom ležala a super 👌 teraz chodím 2x do týždňa k nim a TP mam 6.11. 🥰 Zamna super prístup sestričky aj lekárky ci lekári milí ústretový všetko povedia vysvetlia ja som maximálne spokojná a nad inou pôrodnicou ani neuvažujem aj syna som rodila tu v SNV len zo stravou je to tam strašne ale ja už som nabalena :D

@azurova99 momentálne nemajú primára už dlhšie 🙂