icon

Primár na gynekológii v Spišskej Novej Vsi

azurova99
8. okt 2021

Ahojte, chcem sa spytat neviete, kto je tam teraz primar nejako sa neviem nikde dopatrat

karabolka
8. okt 2021

@azurova99 momentálne nemajú primára už dlhšie 🙂

azurova99
autor
8. okt 2021

@karabolka no parada...,som pocula ze nejako tam neni teraz najlepsie ci?

vanda323
11. okt 2021

@azurova99
@karabolka Ahojte ja som teraz nedávno ležala na gynekologii , a sestrička oslovila na vizite mladú ženu že Pani primárka....

azurova99
autor
11. okt 2021

@vanda323 a neviete aké to tam je kamoška bola pred pol rokom a povedala že otrasný prístup dr

vanda323
11. okt 2021

@azurova99 Tak na to že som Romka, tak v pohode MUDr. Prístup vysvetlili všetko na čo som bola zvedavá. Ak ide o sestričky otras. Ešte pridám príbeh jednej žienky čo somnou ležala na izbe. Prvorodička prišla do nemocnice že krváca. Pri príchode ešte cítila pohyby bábätka. Nechali ju na prime čakať 3 hodiny, vraj nebol lekár žiadny k dispozícii. Bábätko jej umrelo. Primár vraj skonštatoval že bolo už dlhšie mrtve....

azurova99
autor
11. okt 2021

@vanda323 takze asi fakt ,, skvely" pristup
takze len hladat inu porodnicu

vanda323
11. okt 2021

@azurova99 Ja tiež veľmi uvažujem nad porodnicou.
Myslím že to mám ale ťažšie lebo som Romka a keď pôjdem do Krompach asi to iné nebude...tak to nechám tak a ostane.pri SNV. Ak tak sa stane len to čo Boh dovolí

azurova99
autor
11. okt 2021

@vanda323 tak ono mate asi edno ci romka ci biela niekedy mam pocit ze o vas sa viac staraju ako o nas, tak ja este ze staru lubovnu uvidim ale to ma este casu, ja som sa len obavala lebo ze tam tak neprijemn stary dr bol a dost je neprijemn

azurova99
autor
11. okt 2021

@azurova99 mali by sa rovnako starat o vsetkych aj tak platime zdravotne, ja chcela snv hlavne preto lebo sa da zaplatiti nadstandardna izba a maju viac nie len jednu

vanda323
11. okt 2021

@azurova99 Fúha, práve ja ten pocit vôbec nemám. Skôr mám pocit že nás akurát tak nechávajú všade dlho čakať Švagrinna rodila pred týždňom. Porodila skoro 5 kg dieťa mysl že keby rodí neromka tak spravia cisár ju nechali nech sa dobre potrha

azurova99
autor
11. okt 2021

@vanda323 nene ja som bola prvorodicka a som rodila v snv malicka nechcela zist nizsie tak ma trapili v bolestiach nakoniec mala omotanu pupocnu snuru ,este ze sa jej nic nestalo bo inak nerucim za seba ked, iny uz roovno na sekciu posielali ked videli ze nejde nizsie, aj ma celu potrhalo

azurova99
autor
11. okt 2021

@vanda323 zalezi asi od dr ja neviem, ale nieked maju strasne pristupi a niektore sestricky ani nehovorim

vanda323
11. okt 2021

@azurova99 Fúha tak to ešte dobre že sa nič nestalo tebe ani tvojmu dieťatku.
Ale tak porodiť skoro 5 kg dieťa je iný rozmer mam taký pocit, neviem či by som to dala. Ale asi by som musela.

vanda323
11. okt 2021

@azurova99 Mám pocit že teraz od kedy je tá korona tu snami je taká nervozita v zdravotnictve čo aj chápem. Ale tak nemali by sa to odraziť na pacientke

azurova99
autor
11. okt 2021

@vanda323 tak to je pravda od korony je to strasne nieco tu u nas napriklad pohotovost nieco strasne pozamkane a musite cakat vonku este v lete v pohode ale v zime a dazdi s chorym dietatom

azurova99
autor
11. okt 2021

@vanda323 ale mam pocit ze im ten kovid vyhovuje a uz to tak ostane hlasit sa jak dilino u dr ci mozete ist s malou dcerou k nej bo je chora, a hned od vas test by pytala

vanda323
11. okt 2021

@azurova99 No presne veď aj v SNV je to tak že na pohotovosti sa čaká vonku...tak je tu snami covid prišla taká doba asi nám nepomôže plakať len prispôsobiť sa

vanda323
11. okt 2021

@azurova99 Ja mám super pediatra Pána doktora Gajdoš a. On nepýta žiadnu test, iba ak sa mu už ozaj niečo nezdá

azurova99
autor
11. okt 2021

@vanda323 hej ale tam je aspon strecha tu u nas nic

vanda323
11. okt 2021

@azurova99 Áno je tam strecha v ktorom mesiaci si

simona_11
14. okt 2021

Ja som ležala mesiac (máj) v nemocnici a potom som tam rovno aj porodila . Ja si tuno pôrodnicu nemôžem vynachváliť. Prístup na jednotku. Personál, sestričky, lekárky veľmi milý a ústretový. Za mňa top pôrodnica a gynekológia

kamcamatias123
30. okt 2021

@azurova99 ja som pred týždňom ležala a super 👌 teraz chodím 2x do týždňa k nim a TP mam 6.11. 🥰 Zamna super prístup sestričky aj lekárky ci lekári milí ústretový všetko povedia vysvetlia ja som maximálne spokojná a nad inou pôrodnicou ani neuvažujem aj syna som rodila tu v SNV len zo stravou je to tam strašne ale ja už som nabalena :D