Skúsenosti s pôrodnicami v Spišskej Novej Vsi a Levoči
Ahojte vyberám pôrodnicu nakoľko som sa odsťahovala a nemocnicu kde som rodila a bola spokojná je už kus ďalej... Preto sa chcem opýtať nemate aktuálne skúsenosti s pôrodnicou SNV a Levoča? Veľmi pekne ďakujem 💙
@1mimka18 rodila som v SNV 2krát a keby som mala tretí tak znova si vyberiem spišskú v levoči pôrodnica nieje ak tak ešte krompachy pochvaľujú si aj tam 🙂
@1mimka18 Suhlasim s Krompachami. Maju dlhodobo vyborne hodnotenia. Bezne sem chodia rodit aj Kosicanky. Tiez som ich v 11/2023 zvazovala, no nakoniec som sa ako Kosicanka rozhodla pre Sacu, no nie kvoli vzdialenosti, ale preto ze Krompachy garantuju epidural len v pracovne dni aj to len nejak tusim 7.00 az 15.00. Po 15tej a vikendy/sviatky v 11/2023 nevedeli EPA poskytnut nakolko mimo tento cas nemali anesteziologa. Ak ale netrvas na EPA, za mna Krompachy.
V Levoči pôrodnica nie je 🙂 a do SNV by som nešla viac rodiť, ani keby mi niekto zaplatil 🙈 Neskuseni lekari, volba polohy nulova, nastrih mas zaruceny, oni strihaju jedna radost...ale hlavne .. pozabudane placenty, zmrzacene zeny, poznam aj take, ktore po poride tam skoncili na operaciach konecnika...nehovoriac o umrti babatka....odporucam skor Krompachy alebo este lepsie Stara Lubovna 🙂
@1mimka18 v Levoci porodnica nie je😉 Spissku absolutne neodporucam...mate tam malo atestovanych lekarov,nikdy by som sa tam nevratila😭V Spisskej nepoznam ziadnu zenu,ktora by bola spokojna,naopak velmi zle skusenosti,popravde uz ma neprekvapi ziadna informacia,ktora sa ku mne o snv dostane. Krompachy mam sice dalej, ale stalo za to vycestovat si na druhykrat do uzasnej porodnice🙏
V Levoči pôrodnica nie je 🙂 a do SNV by som nešla viac rodiť, ani keby mi niekto zaplatil 🙈 Neskuseni lekari, volba polohy nulova, nastrih mas zaruceny, oni strihaju jedna radost...ale hlavne .. pozabudane placenty, zmrzacene zeny, poznam aj take, ktore po poride tam skoncili na operaciach konecnika...nehovoriac o umrti babatka....odporucam skor Krompachy alebo este lepsie Stara Lubovna 🙂
@lienka_444 presne tak, aj som zabudla spomenut, ze zabudnut vybrat placentu to uz je cisty amaterizmus... a zena skoro dostala sepsu... Hroza... to je cisto hazard so zivotom ta spisska
Ďakujem baby nakoniec som išla do ľubovne kde som dnes porodila 🥰 ale vďaka za všetky rady
Aj ja blahozelam 🥰
Ďakujem , 🥰

V Levoči pôrodnica nie je už pekne dlho teda 🙈