Skúsenosti so škôlkou na Nejedlého v Spišskej Novej Vsi
Ahojte nemáte skúsenosti so škôlkou v Spišskej Novej Vsi na Nejedlého ? Ďakujem
Dcérka tam chodí, čo by ste chceli vedieť?
@meritka tak či ste spokojní z prístupom učiteliek a celkovo ako to tam chodí lebo teda recenzie som na ňu veľmi dobre nepočula 😣
Naša tam chodí od septembra, nemali sme zatiaľ žiaden problém, učiteľky milé, majú aj rôzne aktivity, boli napr.aj v kine aj v škôlke mali divadlo ,napr teraz bolo ku dňu zeme mali aktivity sadili kvety a podobne , na Vianoce,ku dňu matiek ,ku dnu rodiny besiedka , vybavenie škôlky aj strasie ,niečo by už potrebovala škôlka vymeniť, hračky obmienaju
Naša tam chodí od septembra, nemali sme zatiaľ žiaden problém, učiteľky milé, majú aj rôzne aktivity, boli napr.aj v kine aj v škôlke mali divadlo ,napr teraz bolo ku dňu zeme mali aktivity sadili kvety a podobne , na Vianoce,ku dňu matiek ,ku dnu rodiny besiedka , vybavenie škôlky aj strasie ,niečo by už potrebovala škôlka vymeniť, hračky obmienaju
@meritka ďakujem krásne za odpoveď tak snáď bude dobre 🙂
Ja som sa zatiaľ nestretla s negatívnymi podnetmi , škôlka je veľká, chodí tam veľa detí ak by bola taka zla tak asi by to ináč vyzeralo ,ale koľko ľudí toľko chutí sa hovorí, čio vyhovuje mne nemusí niekomu inému
Co by ste chceli vediet? Mám tam tiež dieťa ;) kludne napiste sukromnu spravu.

Dcérka tam chodí, čo by ste chceli vedieť?