• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame: Mojasvadba.skModrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Marcipánové torty. Rady a postupy

@evelin116 neměla bych nic proti, pokud by si ji někdo doma dělal sám pro sebe, ale na zakázku teda ne, jsem docela punťa
30. okt 2011 o 11:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@janulkamartinko no my sme za nu dali dvojnasobok.ano je to iba cukrova povela
30. okt 2011 o 11:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@evelin116 čože? no dotyčna cukrarka si asi veri :slight_smile: to je moc podla mna....
30. okt 2011 o 11:12  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@dadka212 to paní dělá fakt krásné dortíky
30. okt 2011 o 11:13  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@broucek2 no to si myslim aj ja ta pani nam hovorila ze bude stat okolo 20-30€ tak sme si povedali ze dobre ale ona si vypitalo o dost viac.to ma sere najviac.
30. okt 2011 o 11:13  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@janulkamartinko no aj podla mna taku drahu mi nespravia ani v blave ty kokos.
30. okt 2011 o 11:14  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@evelin116 bych jí víc než si řekla původně nedala a asi bych jí i něco řeklak tomu nápisu apod.
30. okt 2011 o 11:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
ono to nefunguje, tak znova :wink: jsou i na stránce před http://www.kuharka.ru/talk/eat/cakes/7428.html?p=4
30. okt 2011 o 11:16  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
@broucek2 to ani nehovorim ze bola uplne ina ako sme chceli. mala byt cela cokoladova a potiahnuta marcipanom.a bola orechova a obycajny krem a vrch bol akoze podla nej marcipan a bola to cukrova poleva. a kraje posipane kokosom a strasne malo potrela kraje take ten kokos bol min.
30. okt 2011 o 11:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@vecernicci ten prvy stromcek sme raz robyli este na praxi
30. okt 2011 o 11:20  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@evelin116 ty jo a já mám problém si říci za marcipánovou 300,-/kg protože je dělám je pro známé. To řeším, co si mám říci za tu Mašinku ze včera, protože jsme nebyli domluveni na váze a ničem, jen chtěli něco s kolama a navíc mi to bude platit brácha se ženou, takže to vidím na spočítání ceny surovin a nic víc
30. okt 2011 o 11:21  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@vecernicci
@daducha ďakujem

ja som sa práve dozvedela, že vraj torta, čo som robila ( My little pony ) bola dosť sladká :confused: Robila som parížsku šľahačku, na liter šľahačky 600 g čokolády, bez cukru. Čokoládu som použila tú z lidla tuším má 52% alebo tak nejako ... skrátka furt tak robím a nikto mi ešte nepovedal, že by bola moc sladká, vychvaľujú ju do nebies, a zrazu takáto reakcia... :frowning2:
30. okt 2011 o 11:22  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ttterysek ono lahat bielky s cukrom je myslene, ze anjskor ich vyslahas na tuho a az potom pridas cukor a zase miesas :wink: nie pridat cukor hned na zaciatku-tak sa bielka v zivote na tuho nevymiesaju, ale ja do nich uz cukor nezamiesavam vobec, davam ho cely do zltkov :wink:

@dm1 andelicka budes sa divit ale ziadne drahe umelecke stetce nepouzivam :grinning: a to si predstav ze mam aj babulky, ktore maju 3cm tvaricky a treba im namalovat ocka :grinning: a ide to, kupis normal stetec aj č.2 to je jedno namocim ho do farby, na podlozke ho tak potocim aby sa mu urobil špic a necham stvrdnut, a takym tvrdym malujem :wink: namocis do farby a ides, je ako tenulinke peru, tak isto s tortickami , len tu namocis trebars do bielka s cukrom abo niecoho jedleho :wink: rozhodne kupovat drahe stetce je volovina!
30. okt 2011 o 11:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@broucek2 mas tu aj fotku?
30. okt 2011 o 11:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@evelin116 to bych asi reklamovala
30. okt 2011 o 11:24  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@broucek2 vsak tu do fora mozes a potom to mozes vymazat
30. okt 2011 o 11:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tady http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/marcipanove-torty-rady-a-postupy/?page=1715 ta zelená příšera :o))) s mašinkou Tomáš. Před výrobou jsem jen zkonzultovala, jestli chtělí mašinku na dráze, že by malému mohla chvíli zůstat mašinka, když se sní dort
30. okt 2011 o 11:30  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@evelin116 já bych za něj nedala ani 20euro...snad kdyby neměl ten nápis,ten to podle mě dost kazí :unamused: já dala za tento dort 500kč,což je 20euro a měl 5,5kg...a myslím,že to nejde vůbec srovnat,i když je hodně jednoduchý :wink:
@pristela jenže já to dělala podle jedné paní z internetu a měla to tam doslova napsaný, vyšlehat cukr s bílky... tak jak by ste to pochopila Vy? :slight_smile:
30. okt 2011 o 11:32  •  2 deti  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (5)
@pristela no nějaké trochu lepší štětce si chci koupit. Našla jsem nějakou sadu, co používám, ale začínají jim padat chloupky a s tím se už nedá. To mě těší, že používáš normální štětce.
@zlatat každý má jiné chutě
30. okt 2011 o 11:33  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@zdenallicka no ta bmw nwma chybu je krasna..dala si mi inspiraciu taku spravim muzickovi to bude mat radost
30. okt 2011 o 11:34  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (1)
30. okt 2011 o 11:36  • Odpovedz  •  Páči sa mi to (2)
@broucek2 uz som na nu natrafila a podla mne je velmi pekna a urcite si sa s nou dobre namakala..si sikula
30. okt 2011 o 11:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@ttterysek ono rozhodne nevykat :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: po po takom vykani sa stale utekam pozerat do zrkadla, a ono ten pohlad ...je to prosto dost stresujuce :grinning: :grinning: :grinning: takže teší ma, pocuvam niekolko rokov i na Pristela :grinning: :grinning:
ja robim stale len tento korpus, aj ako mramorovy, ale aj ako svetly abo cisto kakaovy : http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=17&t=223 , predtym som roky pouzivala iny, no nikdy mi takto nenarastol, slo don vela vajec a chut taka priemerna
30. okt 2011 o 11:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no pani zeny ste fakt vsetky sikovne mam sa co ucit od vas fakt.mate moj velky obdiv
30. okt 2011 o 11:40  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@broucek2 jeeeemine ta je kraaaaaaaaaaaasna :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: aaaach
po pravde mam aj drahe stetce - tie som ale podostavala, tie tenke drahe boli super , boli tenunke a take pevnejsie statinky no i tak skoncili ako tie lacne -obalene farbou :grinning: tak ted ani neviem ktore to su , mam ich strasne vela :confused: ale mam pak aj take velke jemnunkave, hrubsie, su s nejakeho vlasu, uz nepamatam , tiez som dostala ale určite boli moc drahe bo to je na nich vidiet nieto ešte citit na dotyk, ale pouzivam ich malokedy, jeden z nich pouzivam na oprasovanie cukru z torticiek :grinning: aale tiez sem tam pusti vlas a to je skoro novy
30. okt 2011 o 11:42  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@broucek2 inak skoda, ze pri kazdej torticke nema napisane aka hmota , ale neskutocne kraaasne ich ma
30. okt 2011 o 11:46  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@evelin116 hlavne preco ste sa neozvali ked teta urobila totalne nieco ine ako stre chceli. to nie je mala zmena co urobila vsak ona urobila totalne inu tortu. ani cokolada ani potiahnuta.
30. okt 2011 o 11:48  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@pristela tak promiň :slight_smile: pro příště už budu jen tykat :wink: :grinning:
30. okt 2011 o 11:50  •  2 deti  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
@evelin116 ako taku tortu by som spravila jedine knam ku kave ,ale nie niekomu na objednavku ved to je hruza :unamused: a za take peniaze ja by som ju ani nebrala a nechala by som jej ju a nema album s tortami ?podla coho ste vyberali ci len tak ste povedali aku chcete?
30. okt 2011 o 11:53  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
Tvoj príspevok