Dobrá škôlka v Petržalke alebo Ružinove

mdsk
19. júl 2016

Dobry den, rada by som sa poradila ohladne skolok. Rada by som nasla malej kvalitnu skolku v Petrzalke alebo Ruzinove s prijemnymi pani ucitelkami, ktore sa dokazu o deti starat bez kriku, prikazov, nariadeni a vyzadovania si "poslusneho" spravania principom, ked urobis, tak dostanes. Kde respektuju dieta, jeho individum, osobnost a aktivne spolupracuju s rodicom. Dakujem za rady.

siska53
20. júl 2016

@mdsk mne sa pozdavala Stvorlistok na Martincekovej. Deti mi tam nechodili ale bola som sa pprozpravat s riaditelkou a velmi to na mna cele prijemne posobilo. No bola nad nase financne moznosti.

bubutko
20. júl 2016

@mdsk Happy time odporucam

mdsk
autor
20. júl 2016

@bubutko stav plny

oli1111
20. júl 2016

Príďte sa pozrieť do DC Dostojevského, oproti Eurovei

bubutko
20. júl 2016

@mdsk na sumavskej otvaraju novu pobocku, je to ruzinov a tam urcite nemaju plny stav

mdsk
autor
21. júl 2016

@siska53 ak ta s bazenom, tam sme tam boli a ta eee..

siska53
21. júl 2016

@mdsk neviem o tom,ze by tam mali bazen. Aspon mi to riaditelka nespominala,ani na dvore som nic take nevidela.
Viem,ze idu podla osnov,nie je to len strazenie deti,ako ro obcas byva,ak ide len o detske centrum.

A na akej ulici?
Lebo viem,ze je este jeden Stvorlistok niekde inde. Toto qme my pozerali na Martincekove (alebo Sklenarova je ta ulica?)

mdsk
autor
21. júl 2016

@siska53 ta bola pri katastralnom urade a tam nie z nasej strany. Kuknem na tu druhu, dakujem za informaciu, vazim si kazdy podnet!

mdsk
autor
21. júl 2016

@siska53 na tej Martincekovej sme neboli pozriet.

siska53
21. júl 2016

@mdsk tak skus. Ta riaditelka ma normamne zavolala,aj s malou,vsetko mi vysvetlila,odppvedala na otazky aj ako vybera ucitelky. Bolo to prijemne stretnutie,no nakoniec sla mala inde,lebo to bolo nad nas financny limit,kedze pracu som si nasla nakoniec horsie platenu nez som mala pred RD a v povodnej sa miesto nenaslo nakoniec ziadne.
Ak sa teda za rok apol neudiali ziadnz zmeny..

mdsk
autor
21. júl 2016

@siska53 kvalitne skolky su casto plne, potom je zvysok. ( pokial to nie je novootvarajuca). Ano, velmi zalezi na majitelke/ riaditelke/ovi, ta/ten nastavuje latku celej skolke aj uroven komunikacie.