icon

Január/Leden 2010

drobec123
28. apr 2009

Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂

yoya
21. sep 2009

janka kde si kupovala kočík? veľmi sa mi páči.je to 2kombinácia alebo 3?

evca35
21. sep 2009

kde všade ste boli?

Oli - kde si odskúšala kočiarik?

yoya
21. sep 2009

Ste rozkošné, musel byť na vás veľmi pekný pohľad - toľko tehuliek pokope 🙂

olienka12
21. sep 2009

evca tegel,maderna,babatkovo a optima 🙂) a kociarik mali v maderne a fusak v babatkove 🙂) kociarik bol v inej farme ale to je jedno 🙂)

yoya
21. sep 2009

oli, kde je ten obchod tegel? je tam všetko pre deti alebo aj pre tehulky?

janka1
21. sep 2009

yoya az v Prahe nakolko uz tuto farbu nezozenies 😒 😉

je to 2 kombinacia nakolko sedacku v tejto farbe som este nenasla 🙄 😢

petronelka77
21. sep 2009

Ahojte tehulky 🙂 ,
tak sa pripajam z dnesneho stretka tehuliek v KE, bolo super 😉 .Jani, v optime sme chvilu pobudli v HM-ku a potom sme isli na zmrzku a do mekaca 😉.

olienka12
21. sep 2009

yoya v barci ale len pre deticky www.tegel.sk

olienka12
21. sep 2009

ano ano mekacik bol salatik 🙂)))

yoya
21. sep 2009

keď môj manžel ešte nechce kupovať kočík, potom to dopadne ako pri prvom, že kupili taký,ktorý sa mi vôbec nepáči 😖 l.teraz obkukávam a zakaždým mu nejaký ukážem, čo sa mi páči, aby potom vedel, ak by som náhodou odišla do nemocnice skôr.

janka1
21. sep 2009

zienkyyyy v albume mam autosedacku , ktoru hladaaam ak nahodou niekto najde prosiiiim dajte mi vediet
D A K U J E E E E M 😉 🙂

evca35
21. sep 2009

oli - môj atlantic tam náhodou nemali vyložený?

inak také behanie by som asi nezvládla. takže tiež sa teším na sedenie a kecanie.

janka1
21. sep 2009

evca uz nebude behanie len jedenie, pitie , sedenie a kecanieeee 😉
inac moje stehienko kuracie bolo suprovééééééé 😝 😝

evca35
21. sep 2009

aj my sme tak pri dcére dopadli s kočiarom - robila som do poslednej chvíle, na MD 14 dní a šup do nemocnice a predčasný pôrod v 36. týždni. Do nemocnice mi manžel doniesol letáčik s kočiarikmi čo bol hodený do schránky a keď sme prišli domov o pár dní sme ho išli kúpiť. Rýchlovka. Už nebol čas na výber.

janka1
21. sep 2009

evca a ty si co neprisla???

olienka12
21. sep 2009

http://deti.bazos.sk/inzerat/2055919/Kocik-Quin... janka nie je tam nahodou ta sedacka?

yoya
21. sep 2009

u nás by aj bol čas, lenže môj manžel je na niektoré veci poverčivý - ako nekoupovať skôr ako sa narodí bábo.no čo už, budem musieť vydržať.predtým mu dám naštudovať čo sa mi páči a čo nie 😀

olienka12
21. sep 2009

yoya ale bud to budu mat na predajni alebo budete cakatd dalsie 3tyzdne napriklad na dodanie....

yoya
21. sep 2009

chcem si hodiť fotky do albumu a stále mi vypisuje, že je väčší formát.sú to klasické fotky z foťáku.musím ich nejako upraviť?necháápem... ☹ 😠

evca35
21. sep 2009

ja už by som po byte aj teraz chodila s kočíkom a chuchu 🙂

jani, manžel prišiel až o 17 hod. domov a do 18 mám vychádzky, už by som dlho s vami nebola. A ako tak pozerám kedy olienka hodila prvý príspevok, asi už ste aj boli na odchode v tom čase.

janka1
21. sep 2009

olienka je tam , ale ja by som nie velmi rada pouzity tovar a ona to tusim predava ako set, ale dakujem 😉 hladaj dalej 😀 budem ti povdacna 🙂

olienka12
21. sep 2009

yoya zmensit musis max 700kb mozu mat

yoya
21. sep 2009

oli - aj ja si myslím, že to takto dopadne.to som vravela aj mm.som zvedavá v čom donesiem babuľko domov,keďže sa chystám rodiť v Ke. 😖

olienka12
21. sep 2009

evca ten atlantic nebol 🙂

yoya
21. sep 2009

budem musieť skresať foto.no čo už. 😅

zazalienka
21. sep 2009

ahoj baby.. neviete mi poradit? hľadám jednu stránku, len som zabudla, ako sa volala, či ste sa s tým nestretli.. bola tam detská postieľka, kmbinovaná, dá sa kolísať a keď bábätko odrastie tak sa dá kolíska zložiť, aj skrinka z nej preč a je z toho taká menšia váľanda.. bola tam v bledomodrej, zelenej a hnedej farbe.. za ten svet ju nemôžem nájsť.. dikeeeees..

evca35
21. sep 2009

oli a bola si spokojná so svojim? je taký ako na nete a ako si si ho predstavovala?

môjmu sa veľmi nechce do polska ....

roxy_1
21. sep 2009

holky fotecky bezvadne,urcite jste si to krasne uzily....je to hezke ze jste vsechny pobliz a muzete se takhle sejit 🙂

ivv
21. sep 2009

jeej baby, ake ste pekne bruskate 😵