icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

vendulacky
26. jún 2010

lucim 😀 😀 jasně, nejsem žádná dámička 😀 i za korunu z flašky beru 😀

traktor
26. jún 2010

@lusia_99 😀 😀
@lucim tak posli..a nepokazi mi to chut?...alebo pre istotu pridam viacej chloru 😅 ...inak uz viem preco som taka bleda....vsak chlor rovna sa bielidlo..

vendulacky
26. jún 2010

to je jasný!! třeba máš jen sousedky 😀

traktor
26. jún 2010

@vendulacky 😀 😀 😀

lusia_99
26. jún 2010

@vendulacky tak odvolavam sanitku..posielam tam vrtulnik 😀 @ucim aj Misko mi zo zaciatku spaval po pol hodinke a teraz takto.... @traki aj ja sa tesim na prazdniny a to mam len 2 😝 😀

vendulacky
26. jún 2010

traky, možná bys měla přejít na colu 😉

jinak, dneska jsem našla super stránku (možná jdu s křížkem po funuse a vy už to znáte), ale jestli se vám líbí vuvuzely, tak klikněte sem http://www.vuvuzela-time.co.uk/ , zadejte do vyhledávače stránku (třeba koníka) a bude vám ke koňování troubit vuvuzela 😀 😀 zpestření 😀 😀

lusia_99
26. jún 2010

a co ja tu este vlastne robim??? sak ja uz spim.... 😀 dobruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

vendulacky
26. jún 2010

...jak přijít o zbytek nervů, které ještě zbyly..... 😀

vendulacky
26. jún 2010

lusi, tak dobrou a posílám cmuk lucince a miškovi 😀

vendulacky
26. jún 2010

dneska jsem šůrovala jak besná, takovej bugr tu byl...zabralo mi to páteční odpoledne a dneska skoro celej den 🙄 ...vysavač a hadr vezmu do ruky nejdřív za 14 dnů 😝

vendulacky
26. jún 2010

troubíte...????

lucim
26. jún 2010

matko sa zobudil, ale zase spi .....
vuvuzelu naozaj nemusim, ani len na to nekliknem 😝
lusi tak dobru dobru 😉 😉 😉

vendulacky
26. jún 2010

nebo už jste na mol? 😀

traktor
26. jún 2010

@vendulacky ven ja colu nemusim, ani ine malinovky..ja len vodu..ja som hovorila , ze som divna 😀 😀 😀
@lusia_99 si si ista, ze uz dobruuuuuu?...urcite si este tu 😀 😀

vendulacky
26. jún 2010

lucim, ty si ale cimprlich 😀

vendulacky
26. jún 2010

traky, asi ti už není pomoci 😀

traktor
26. jún 2010

a uz nic ine mi nechyba, len dalsie trubenie..vsak tu pol dna hukot..nie dost ze deti..jedno si piska , druhe spieva, ..este aj hracky zo zvukom tu vecne pocut...ven..tak dakujem..necham inym

traktor
26. jún 2010

@vendulacky ..ven veru...nie je 😀 😀 😀 v kazdom smere 😀 😀

lucim
26. jún 2010

ven, mne je luto tych futbalistov, sa budu musiet naucit posunkovu rec, ked prave hluchnu.

traktor
26. jún 2010

...inak vsimate?..furt vikend bieda..ticho, nikde nikto a dnes..kukaj tu..baby sebe naleju a uz to tu zije 😀

vendulacky
26. jún 2010

@lucim ale prt, to je alibizmus 😝
Ne fakt, nedokážu si to představit, asi je to hukot, i když jsem koukala na reportáž jak se holčička dostala jako doprovod k nastupujícím fotbalistům a říkala, že jí překvapilo, že to vůbec není slyšet jako v televizi....

doprdele venku je ohňostroj, jsem zvědavá, kdy ty rány vzbudí emuš 😠

vendulacky
26. jún 2010

nevím co blbnou, fotbal je až zejtra, ještě nepostoupili 😀 😀 ...(stejně pojedou domů 😀 )

majkas
26. jún 2010

ta to co je? ja makam a vy tu pijete? a este k tomu tvrde? sak to nemozem to je z psenice, ci nie? 😝 😀

vendulacky
26. jún 2010

NO TO UŽ BY STAČILO!!!!! Je hned někde vedle...

vendulacky
26. jún 2010

majki, ahojky, četla jsem o té celiakii....je to ale svinstvo ☹
...švestičky můžeš? 😅

majkas
26. jún 2010

hovorim mm ze na konovi sa pije a on na mna co sa smejes, co si opita? 😀 a to som si dala len hlt vody co som mala ku zehleniu 😀

vendulacky
26. jún 2010

já tu piju minerálku, bublinky mi už taky stoupaj do hlavy 😀

majkas
26. jún 2010

@vendulacky dik a radsej hrusky 😉

vendulacky
26. jún 2010

zvláštní je, že když se lísám po špičkách do postele, tak je vzhůru hned, ale venklu rány jak za války a nic...jdu jí radši zkontrolovat... 😕

majkas
26. jún 2010

ale som sa pobavila kym som vas docitala

a @lucim lucka pekne fotocky, najviac sa mi paci ta jak Matko sdi pred tym akvarkom ci terarkom na zemi 🙂